Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrana dziewica 32

Jestem 32-letnią dziewicą i nie mam już szans na związek :(

Polecane posty

Gość 33 letnia ...
witam - i co się tak przejmujesz ja też szukałam odpowiedniego partnera mając 31 lat poznałam mojego obecnego partnera teraz mam 33 lata i dalej jestem dziewicą i się tym nie przejmuję - na każdego kiedyś pora przyjdzie :) chcę po prostu poczekać do ślubu - mój już jest nieźle napalony zreszta ja też na przyszły rok planujemy ślub mam nadzieję że damy radę wytrzymać - nie chcę zebyśmy się traktowali przedmiotowo. Po prostu musisz trafić na tą właściwą osobę a dalej już wszsystko się potoczy.

Gość o rany to chore :/
miec faceta, ponad 30ste i byc dziewica :o

Gość dede1
no to co ? nie pierwsza i nie ostatnia :p

Gość Posterunkowa Grażyna Mizgalska
Coraz więcej takich. Zauważyliście?

Gość Sonia76
Niesamowita historia, w głowie mi się nie mieści jak można w tym wieku nie mieć żadnych doświadczeń i być dziewicą.

moja kolezanka sie hajta ma 43 lata z facetem jest rok czasu, jest normalna ładna fajna, niczego jej nie brakowalo, moze tylko szczescia no ale w koncu trafila na swoja milosc choc kazdy juz jej wrozyl samotnosc;) a ty pewnie cholernie wybredna jestes tylko to cie tlumaczy:D przyjdzie kryska na matyska...

Gość dnjshdsfu
i jak tam zosia samosia-cos sie zmienilo od stycznia?

Gość jojojo123
szanse zawsze masz, ale to juz zalezy od ciebie czy ja sobie dasz. siedzac w domu jedynie to mozna listonosza spotkac. w pracy rozumiem, ze nie kazdy ma mozliwosc (sfeminizowane srodowsisko, nie ten wiek itp.) ale jest internet! owszem sa tu debile (jak zreszta wszedzie) ale sa tez i normalni. tylko nie mozna sie nastawiac. ze bedzie to ten jedyny po 3 spotkaniach.

Gość do 33 letnia ...
I jak?