Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedziecootymmyslicie

Co o tym myslicie? Chłopak. Dyskoteka.

Polecane posty

Cześć. Mam problem dotyczący pewnego chłopaka... Poznaliśmy się jakieś 3 miesiące temu na dyskotece. I od tamtego czasu dzień w dzień rozmawiamy przez telefon , dwa razy się spotkaliśmy. Dzisiaj on jedzie z kolegami na dyskotekę. No i powiedziałam mu że ja też pojadę. Tak teoretycznie rozmawialiśmy o tym. I on mi powiedział, że jakby mnie nie wpuścili na imprezę (mam 17 lat ) to na pewno by ze mną całą noc nie siedział w aucie , że dla jednej dziewczyny by nie olał dwudziestu kolegów, i że co ja sobie wyobrażam, ze jestem pępkiem świata? Później mi powiedział że żartował [no fajny żart, nie powiem] i stwierdził, że jestem na razie jego dobrą koleżanką a nie dziewczyną i że by mnie nie zostawił ale na pewno całą noc by nie siedział ze mną przed dyskoteką. Nie wiem co mam sobie o tym myśleć... Mama mi mówi żebym sobie go na poważnie nie brała skoro on tak mówi... Co o tym myślicie?

Gość dziewzyny powiedzcie mi czy...
przeciez juz zakladalas taki sam temat...nudzi ci sie czy co?

no to niezły koleś :O Swoją drogą dlaczego mieliby cie nie wpuścić? Byłaś już tam? Ja to bym chama sprawdziła ;) pojechała tam i obserwowała go jak się zachowuje, czy przypadkiem nie szuka sobie innej koleżanki :P

Gość ja pierdolllee
facet na samym poczatku musi sie wykazac wielkim zaangażowaniem i nie dlatego ze powinien.. bo np bylabys jego dziewczyna a dlatego, ze chce i woli ciebie bardziej od kolegów.. jak teraz cie tak traktuje to potem bedzie juz tylko gorzej, a nie lepiej. odpusc sobie :o

Bo to jest klub od 18 a ja rocznikowo tyle mam ale oficjalnie jeszcze nie. Na pewno sobie powyrywał jakieś dziewczyny. Bo niby po co z kolegami się jedzie na dyskotekę? popatrzeć na innych albo samemu się bawić?wczoraj się pokłócilismy i się nie odzywa. Pewnie kiedyś sobie przypomni i zadzwoni jak gdyby nigdy nic poopowiada mi o swojej imprezie. Chyba że już się nie odezwie to byłoby chyba najlepszym wyjściem.

Gość fojerMEJKERnull
Trzeba było mu zada dawać po slubie . . .