Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elmer fudd

natrętna mężatka

Polecane posty

Gość elmer fudd

witam!!! chciałem zapytać Was jak spławić natrętną laskę... ciągle dzwoni i smsuje do mnie. Próbowałem wielu technik spławiania - nie odbierałem telefonów, kiedyś powiedziałem jej parę przykrych rzeczy a nawet próbowałem swoim zachowaniem sprawić żeby sama kopneła mnie w tyłek... zachowywałem się jak dupek wobec niej... niestey nie podziałało. Nie mogę zmienić numeru telefonu bo zależy mi na aktualnym numerze. Warto tutaj także dodać to że jest mężatką oraz to że niedawno wyznała mi miłość. Ogólnie chciała żebym został jej kochankiem ale ją "wyśmiałem"... Zasugerowałem jej żeby się rozwiodła i żebyśmy byli razem do końca naszych dni ale ona twierdzi że męża też kocha... (Ja sądzę że gdyby go kochała to by nie rwała do mnie) ... Cała sytuacja postawiła mnie w takim świetle że nawet nie chce o tym myśleć... ona ciągle szuka jakiegokolwiek kontaktu... "pożycz filmu","jak sie nazywała ta piosenka", itp.... Dodam też że żadna przyjaźń nie wchodzi tutaj w gre.... albo wszystko albo nic, czyli rozstanie na zawsze... ona to doskonale wie ale ciągle pisze i dzwoni... co robić???

Gość do zapodam wam
nie odbierac telefonu, po setnym czy dwusetnym razie jej sie na zawsze odechce, albo nawet wczesniej

Gość mężatka jestem
o jaka peezda, ladacznica, zdziira, suka, koorwa,pojebana lala itd.

Gość amarantusek
mysle, ze operator tel. zrobi cos, aby zablokowac jej nr i przynajmniej problem z tel rozwiaze sie.

Gość Bert Power
a nie mozesz w tel ją zablokowac na rozmowy i smsy

Gość elmer fudd
moge ją zablokować w telefonie... juz tak robiłem jednak juz na drugi dzień przyjezdzała mi do domu z łzami...

Gość amarantusek
postrasz ja policja, nie podziala- zglos na policje, ze nachodzi cie

Gość @ Pendrive
to postrasz ją ze powiesz jej mężowi zeby ja pilnował albo wez namów kolezanke by udawała twoja dziewczyne jak przyjedzie to obejmujcie całujcie sie niech widzi

Gość mężatka jestem
:D:D:D:D:D dobre rady zwłaszcza z policją i mężem

Gość elmer fudd
a powiedzcie mi czy ona rzeczywiście kocha swojego męża jednocześnie rwiąc do mnie??? Są 11 lat po ślubie, mają synka i nie wiem czy to argument ale koleś ma duuuużo kasy oraz jest zajebistym nudziarzem ... bo znam go trochę.

Gość oooooo222222
a TY COŚ DO NIEJ CZUJESZ, TAK SZCZERZE?

Gość Adamo...
widocznie męża kocha za pieniądze a ty ją pociągasz fizycznie

Gość elmer fudd
kiedyś czułem do niej coś niesamowicie pozytywnego.... coś co sprawiło że wypełniała moją głowę niemal codziennie... wraz z upływem czasu jednak jej zachowanie sprawiło że już nic do niej nie czuje (chyba:O)

Gość historia000
A co ty czujesz do niej, nic?

Gość oooooo222222
Rozumiem, że ty nie jesteś w związku? Myślę, że ona coś do Ciebie czuje, ale jeśli jesteś sam to zastanawia mnie fakt, czemu ona nie odejdzie od męża. Jej mąż domyśla się czegoś? Maja dzieci?

Gość uytiuioyt
Powiedz jej, żeby spadła, bo jak nie, to zawiadomisz jej męża.

Gość elmer fudd
nic do niej czuje...kiedyś tak.... teraz nie... jej zachowanie straszni mnie odpycha od niej... :O

Gość dupeczka z okieneczka
Czujesz nie czujesz, to mężatka i nie powinieneś się w ogóle zastanawiać, po co marnować życie na coś takiego.. A z tego co piszesz wygląda, że nie powiedziałeś jej kategorycznie, że nie życzysz sobie aby zawracała Ci głowę, widocznie ciągle ma nadzieje a Ty musisz ją pozbawić tej nadziei..

Gość uytiuioyt
Jej własnym mężem ją postrasz -pomoże!

Gość elmer fudd
ooooo222 nie mam nikogo.... jestem singlem. kiedyś mi powiedziała że trudno jej poświecić 11 lat małżeństwa dlatego nie odejdzie ... poza tym mają synka 4-letniego. Największy ambaras polega na tym że jej mąż wie o wszystkim i wie także o tym że ona zwariowała na moim punkcie ... powiedziała mu gdy zauważył że ona się jakoś tak dziwnie zachowywała... innymi słowy on wie o wszystkim

Gość oooooo222222
Moim zdaniem pogadaj z nią szczerze ostatni raz. Jeśli nie masz ochoty mieć statusu kochanka to jej o tym wyraźnie powiedz.Myślę, że gdyby Cię kochała chciałaby być z tobą także formalnie. Wydaje mi się, że nadal coś do niej czujesz...mimo, że zaprzeczasz. Jeśli ona nie chce odejść od męża, moja rada: nie marnuj życia, zerwij kontakt i poczekaj na kogoś kto pokocha cię naprawdę.

Gość znający sprawe
Panie Hubercie... DLA NIEPOZNAKI WYMYSLILES JEJ DZIECKO,A OBOJE WIEMY IZ PANI M. JEST BEZPŁODNA !!!! brawo dla pana , współczóję lecz razem kobiecie tej radę damy. nara, gówna mam w domu!!!!!

Gość elmer fudd
nie będę ukrywał że gdzieś tam w moim sercu ciągle błąkają się sentymenty z nią związane jednak nie przeszkadzają mi one w codziennym życiu, skłamałbym gdybym powiedział że "nie mogę bez niej żyć"... bo mogę. Tak czy siak ta historia mocno zachwiała jej małżeństwem, tym bardziej że jej mąż wie że jego własna żona pokochała innego. Dali sobie drugą szanse, ja stoje daleko z boku i nie mieszam w jej życiu jednak ona ciągle szuka kontaktu... cokolwiek. ciekawe czy po tej historii będą w stanie sobie dać drugą szanse? jak myślicie jak potoczy się jej dalsze małżeństwo??

Gość znajacy sprawę myslisz
że jesteś jedyny z takim problemem to się mylisz. Ja pomyślałam, że to o mojej koleżance, ale tamten ma na imię Robert;-)

Gość elmer fudd
heh...niestety nie jestem ani Hubertem ani Robertem :P

Gość oooooo222222
To zależy jaki jest jej mąż. Znam osobiście faceta, który tak kochał swoją żonę, że wybaczył jej zdradę fizyczną i emocjonalna, nawet to, że przez jakiś czas mieszkała z tym drugim.No i są dalej małżeństwem.

Gość chłopie...
Chłopie, jaj nie masz, czy jak???? Nie wiesz, jak z kimś zerwać kontakt???? I co, przyjechałam ze łzami w oczach, więc ją odblokowałeś? Facet, pewnych rzeczy nie da się tak załatwić, żeby wszyscy byli szczęśliwi. Nie masz języka w gębie? Nie umiesz pokazać jej drzwi i powiedzeć, żę ma się wynosić? Bosz, co za facet-ciepłe kluchy! Zablokuj ją jeszcze raz a skutecznie, ew przestań odbierać telefony i odpowiadać na smsy. A jak do ciebie przyjedzie powiedz jej wprost, ze ma nie przyjeżdżać, dzwonić itd. Na zniknąć z twojego życia. Sorry, ale namolnemu gostkowi, który coś by od ciebie chciał, umiałbyś pokazać drzwi. No wiec co sie tak pieścisz z tą panną?

Gość dokładnie!!!!
"A z tego co piszesz wygląda, że nie powiedziałeś jej kategorycznie, że nie życzysz sobie aby zawracała Ci głowę, widocznie ciągle ma nadzieje a Ty musisz ją pozbawić tej nadziei.."

Gość pieści się
bo coś do niej czuje, to proste.Sam się przed sobą nie chce przyznać do tego.Ciągnie go do niej i tyle i wcale mu nie przeszło;-)

Gość znający sprawe
Panie Hubercie!!!!!!!! ja wiem iż to PAN i piszesz Pan o M.T żonie mecenasa z Warszawy!!!!!! NIECHAJ NIE WYPIERA SIĘ PAN ŻE TO NIE PAN, BO OBOJE WIEMY, ZE TO PAN!!!!! POZNAŁ PAN SIE NA PANI mt I POMOCY SZUKA!!! RAZEM POKONAMY JĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!