Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARUUUDAAA

tutaj NARZEKAMY na naszych facetów/mężów, FACETOM WSTĘP WZBRONIONY!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość MARUUUDAAA

tutaj marudzimy narzekamy do woli piszemy co nas wkurwia w naszych facetach i mężach

Gość MARUUUDAAA
mój np. budzi się w nocy by podłubać sobie w nosie i ma mega wielki brzuchol

Gość kinga krakó
mój jest chamem i ścibigroszem

Gość kotka na gorąąącym dachu
a mój ma mniejsze libido niż ja :(

Gość Maajaaa
Ukrywa mnie przed rodziną. Często łazi po knajpach.

Gość millaaaaaaa
właśnie założyłam temat o tym co mnie wkurza

Gość ale i tak ich kochacie
więc jak to o was świadczy :classic_cool:

Gość sosek
oni ich nie kochają przecież sa z nimi dla pieniedzy :classic_cool:

Gość mój jest strasznie gruby
i ma problemy z potencją :(

Gość smutna-serenada
Mój jest za gruby, pije w pubach kilka razy w tygodniu, pali papierosy (nie przeszkadza mi to, ale on sam postanowil, ze rzuci, ale tego nie zrobil), nie ma ochoty na sex, a jak juz to dochodzi w 2 minuty, nie chce zrealizowac moich fantazji, jest cholerykiem, który o kazda glupote sie denerwuje, rozwalil juz 2 telefony jak sie klócilismy, zawsze mnie oskarzal o zdrade i podejrzewal, a bylam czysta jak lza i nie spogladalam nawet na innych facetów, wyrzucal mnie z domu juz kilka razy po pijaku, marudzi, ze za malo sprzatam w domu, ze sie nim nie opiekuje tak, jak powinnam, domaga sie masazu calego ciala, ale nie bzyknie mnie wzamian, nigdy nie wychodzi ze mna jak sie spotykam ze znajomymi, ale jak jego znajomi nas zaprosza to ja musze isc z nim, jak popije to albo krzyczy i wyzywa albo jest w dobrym humorze, ale bardzo denerwujacy, prosi mnie zebym po niego jezdzila do pubu i odwozila jego kumpli po domach, bo zal im pare groszy na taxi, nie ma zbyt szerokiej wiedzy o swiecie i czasem nie rozumie tego, co ja mu próbuje wytlumaczyc o rzeczach, które kazdy powinien pamietac ze szkoly (ale on tylko chodzil na wagary przez cala szkole, wiec trudno sie dziwic). Ale teraz cos z innej beczki, zeby faceci nie pomysleli, ze tacy sa bez sensu... Znalazlam kochanka i juz nie jestem czysta jak lza, teraz zdradzam perfidnie i w koncu wiem, co to seks, mój kochanek jest zayebisty, nie pije, nie denerwuje sie, pisze najpiekniejsze listy milosne na swiecie, jest namietny, inteligenty, cudowny i zakochany. Wreszcie mi dobrze na tym swiecie. 🌼

Gość tak to ja inga
mój facet siorbie i mlaska jak je wkurza mnie to niemiłosierniee

Gość Maruuuuudaaaaa
dawaj :D chętnie poczytamy mój facet to czysta świnia .. wielki brzuchol, żłopie alkohol tonami, je po 5 dokładek na obiad a ciągle narzeka, że ma brzuch jak w ciąży

jedyna rzecz jaka mnie wkurza to to ze czesto musze powtarzac pytanie 2 a nawet 3 razy bo tak sie zamysla..ale w sumie to nic wielkiego...poza tym nie narzekam, bo jest idealny.... szczescia ra ze mnie co

Gość pączki dwa
smutna serenado to dlaczego z nim jestes a nie z kochankiem? nie jestem w stanie tego pojac

Gość Marcysieńka
A mój uważa że jest najpiękniejszy:) ha ha ha..choć ma też już brzuszysko... W sumie po czesci sama go tak upasłam... :) reszta to piwsko... Też dłubie w nosie, mimo ze wale go po łapach, i tez szybko dochodzi..ech...ale i tak Go kocham:)

Gość przesadyzma
mój jest łakomczuchem spóźnialskim nie wykazuje empatii brzydko się starzeje i jest bezmyślny, jestem z nim bo o mnie dba jak nikt

Gość amoj
Moj rozlicza mnie z kazdej wydanej zlotowki,ale nie to jest najgorsze :) uwazajcie,przebije wszystkie... skubie sobie wlosy z jajek i rzuca na podloge :o jak siedzi wieczorem przed kompem to rano mam niezly bajzel fuj!!! nienawidze tego,rzygac mi sie chce

Gość IMO13246
Wbiegam na temat przeznaczony "tylko dla kobiet", jednym płynnym ruchem, wyciągam swojego prężnego fallusa, nastepnie spryskuję ciepłym, złotawym płynem kształne stopy zebranych tu samic. Po akcie zaznaczenia terytorium, w biegu chowam narzedzie dokonanej zbrodni i śmiejac się szyderczym, przeszywającym duszę rechotem, wybiegam z tematu! Muahahahahahahahahaha..ha..ha!

Gość moj facetttt
nie ma duzego penisa:(

Gość oooo nieeeeeeeeeee
amoj- żartujesz, prawda? błagam, napisz, że żartujesz .....

Gość amoj
Nie zartuje niestety,jestem zalamana,tyle razy mu zwracalam uwage ale on mnie nie slucha.Niedobrze mi sie robi jak musze podlogi myc :(

Moj stal sie zasranym mamisynkiem. Nie ma czasu spotkac sie ze mna, bo musi zawiezc siostrzyczke na lekcje spiewu (wiesniara zapomniala,ze istnieja pociagi, odkad moj facet kupil sobie auto). Za duzo pije, a jak mu zwroce na t uwage, ot zaraz sie broni twierdzac,ze powinnam miec bezrobotnego alkoholika za faceta,to wtedy go docenie. Ja mu odpowiadam, ze moge znalezc sobie lepszych niz on, na co on reaguje fochem odpowiednim dla gimnazjalistki przed okresem. Nie ma dla niego sexu bez obciagania, najchetniej bzykalby sie kilka razy dziennie nie patrzac na to,ze ja nie mam ochoty. Zarabia prawie 4 tysiace,a nigdy nie ma kasy. Masakra.

amoj ale to kurwa jakas masakra jest :-O jezus wspolczuje Ci kobito z calego serca :-/

Moj tez dlubie w nosie, za co obrywa po lapach. Za kare nie moze mnie pozniej dotknac przez pol dnia ;P I obgryza skorki od paznokci. Fuj. No i uwaza, ze jest najlepszym kierowca na swiece, a ja, z racji tej ze jestem kobieta, nie potrafie jezdzic. I jest wielce zdziwiony, kiedy zarzuce jakims fachowym motoryzacyjnym slowkiem. To tez go wkurza, bo motoryzacja to jego najmocniejsza dziedzina, a ja nie jestem w niej tak glupia, jak on by chcial :P