Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARUUUDAAA

tutaj NARZEKAMY na naszych facetów/mężów, FACETOM WSTĘP WZBRONIONY!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość helka27
A moj zostawia wszystko dokładnie w tym miejscu, ktorym tej rzeczy używa np. wchodzi do odmu i buty zostawia "deba" w przejsciu, galoty tak gdzier je zdejmie (nie jest to łazienka przeważnie), kubki po całym pokoju rozstawia, paragony wyjmuje z kieszeni i po prostu kładzie, papierki po cukierkach to samo...itd. itd.

Jest smierdzacym leniem, bo ja musze robic mu masaz przez pol godziny, a on po dwoch minutach twierdzi,ze nie umie tego robic i koniec zabawy. Twierdzi,ze mam wieczny balagan w pokoju (czytaj - na biurku stoi kubek po herbacie). Zawsze sie wkurza, bo na kazdy temat mam cos do powiedzenia i nie slucham go jak bezmozg.

Nie ma zadnych zainteresowan, ciagle narzeka ze sie nudzi (a jak mu wymysle jakies zajecie, to twierdzi,ze nie ma sily albo ochoty), nigdy nie wymysli sam prezentu dla mnie,zawsze zabiera mnie za zakupy i kaze mi wybierac (ale romantyk.. :/). Na poczatku byl jak ksiaze z bajki, a po 1,5 roku zapomnial co to znaczy byc gentelmanem i jak sie dba o swoja kobiete. A poza tym, to i tak sie powoli rozstajemy, wiec powinno mi to wisiec ;P

zmywa do polowy, zostawia garnki bo '' musza sie namoczyc'' co doprowadza mnie do szalu :-D

Gość nina 83
mój pierdolnął dzwiami 3 godz.temu o co? sama nie wiem ..mam ochote walnąc go rondlem, z którego zjadł sos!!!

To sie mojemu tez zdarzalo. Trzasnac drzwiami, walnac focha i gdzies sie schowac na pol dnia. Albo to odkladanie sluchawki, jak dzwonilam i mu wrzucalam ;P W koncu mu powiedzialam,ze nie ma jaj i jest pizda,skoro nie ma odwagi wysluchac mojego zdania o nim. To przestal odkladac :P I jak on nie ma kasy,to nie mozemy isc na pizze czy piwo. Bo ja nie moge placic wg niego ;] Nie liczy sie to,ze ja mam na cos ochote, jak on nie ma kasy,to nie ma niczego.

Moj tez byl fajny :P Ale zmienil sie tak,ze szok :/ Ale tak dlugo to trwa,ze przestalo byc mi juz nawet przykro z tego powodu. Oswajam sie z mysla, ze z nim zrywam :P Nawet wiem kiedy. Bede na koniec taka wredna jedza, ze mnie popamieta i pozaluje swojego zachowania..

mój jest totalnym zazdrośnikiem, ale za chiny ludowe się do tego nie przyzna, bo: "on nie bywa zazdrosny" :D

eee nie ja z moim juz tyle lat, ale z powodu dlubania w nosie go nie bede zostawiac :-)

Nic mi nie mow o zazdrosci ;/ w zezlym roku byli u mnie koledzy z Niemiec (znam ich od 8 lat), on byl w tym czasie z Hiszpanii. I wydzwonil rachunek na 700zł! Tylko po to,zeby sobie powrzeszczec, jak to on mi ufal a ja sie spotykam z jakimis pedalami, ze go zdradze, ze jestem dwulicowa i mnie nienawidzi itd. na nic byly tlumaczenia,ze znam ich tak dlugo,ze gdybym chciala z ktoryms z nich byc, dawno bym byla. A nastepnego dnia dzwonil przepraszac i chcial mi samochod kupic za to, jaki byl paskudny :] Dupek

Gość ewella2
a więc w po kolei *mój chowa brudne skarpety pod łóżko , za szafę lub w jakiekolwiek szczeliny między albo za meblami- nie chce mu się odnieść ich do łazienki a jednocześnie nie chce żebym ja zauważyła , że są w mieszkaniu dlatego tak je chomikuje... *naczynia zamiast włożyć do zmywarki zostawia w zlewie albo stawia na niej twierdząc, że myślał , że w zmywarce są czyste i nie chcial brudnych dokładać :/ *jak ma katar mieszkanie tonie w zasmarkanych chusteczkach mimo tego , że mamy kosz w pokoju *zanim posprząta trzeba odbyć z nim rozmowę jak z małym dzieckiem skutecznie argumentując dlatego trzeba posprzątać teraz a nie np. za kilka dni. *uwielbia oglądać programy polityczne i kłócić się z politykami przez ekran TV...

Haha, to z programem politycznym mnie rozbawilo :D Wg mojego spoleczenstwo sklada sie z pasozytow, nierobow i pedalow. Taki pesymista wstretny z niego.

Spoko, przejrzalam juz na oczy ;) Niestety troche czasu mi to zajelo, ale lepiej pozno, niz wcale. Juz od dawna jest zle, mowilam mu nie raz, ze zakoncze to,jak sie nie zmieni. Nie zmienil sie, wiec.. Jak tylko wroci z Estonii (czyli jutro) widze sie z nim ostatni raz.

Gość ewella2
Mój jest wielkim fanem Palikota więc chyba domyślisz się jak wyglądają jego monologi jak ogląda wywiad np. z PIS-em ;)

jesteście okropne :o... jak tak można srać "do swojego gniazda"? ... ja nie mam na co narzekać... a jak mam problem do mojego faceta po prostu z nim rozmawiam :o współczuje wam strasznie

wiesz, nie mi to oceniac, bo sie nie znamy, ale po tym co piszesz to widze, ze nie jest to normalne... uciekaj gdzie pieprz rosnie, znajdziesz lepszego :-) !

Bieu, ja z moim tez rozmawiam, co nie znaczy, ze nie moge sobie ponarzekac jak mam na to ochote. Daj sobie z 10-15 lat czasu, i pobadz z jednym facetem, ja wiem... hmmm z 10 lat , to pogadamy :-)

Z zazdrością to przekopana sprawa... Poza tym mój jest fanem chyba każdej wymyślonej przez człowieka dyscypliny sportu, nieważne, czy to jest snooker, czy rzut młotem, musi oglądać, można wtedy do niego mówić, skakać przed nim nago, a on nic. A jeżeli w czasie oglądania pali, nie daj Boże papierosa, to jest w stanie zgasić go na własnych spodniach, bo taki jest zaaferowany tym, co ogląda :D

Dziubus, rewelacja :-) Moj wczoraj po poludniu zasnal na kanapie, przykrylam kocem, mysle sobie, niech se bidny chlopina pospi, bo wymeczony... obudzil sie o 2 godziny pozniej i mial pretensje ze go nei obudzilam na SKOKI NARCIARSKIE :-D

Rozmawiac.. Zeby on jezcze chcial rozmawiac :/ ile razy probowalam i nie bylo zadnej reakcji z jego strony.. ALbo twierdzil,ze wymyslam problemy. Nie ma co sie kisic w takim zwiazku, w ktorym nie moge sie nawet rozwijac. Co z tego,ze przystojny, ze sex z nim fajny. Ja chyba czegos wiecej od faceta wymagam.. W dupie mam samochod od niego, jak mam swoj :P A lepszego nie potrzebuje, bo i po co..

Gość ..............,
Prawda jest taka ze facetów powinno sie miec tylko na raz bo do innych rzeczy sie nie nadaja. Szukaj takiego co cie zaspokoi a uwierz mi bedziesz miała ochote na sex ciagle P a tak to mozesz zapomniec. Oni sie do nieczego nie nadaja.

Gość ewella2
Mój niestety mimo swoich 29 lat nadal ma slabość do WSZYSTKICH kreskówek na cartoon network... Oczywiście przy mnie nie ma oglądania takich pierdół, irytują mnie bajki a tym bardziej podniecający się nimi dorosły chłop/

Gość jatokiegomom
moj przestal sie golic robi to raz na miesiac , niemyje zebow nawet nie ma szczoteczki nie goli brzucha i pach rosnie mu brzuch ma szczerbaty usmiech ,a i tka uwaza sie za przystojniaka

Gość ewella2
to jak Ty wytrzymujesz z takim oblechem?

Gość jatokiegomom
i zapomnialam dodac nigdzie nie jezdzimy ,a jestesmy juz 7 lat mam na msli wypada na weekend w gory czy wycieckzi zagrancizne