Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARUUUDAAA

tutaj NARZEKAMY na naszych facetów/mężów, FACETOM WSTĘP WZBRONIONY!!!!!!!!!

Polecane posty

Moj mnie zabral na rocznice do szwecji i myslal, ze bede mu za to dozgonnie wdzieczna i zapomne, jakim byl dupkiem :P

Gość jfdhfndfgfporkhghbfgda
Mój juz niestety mąż:-): -nie da słowa powiedzieć PRAWDY na temat swojej matki, zaraz jest wojna w domu -obraża się jak rozkapryszona księzniczka -pije codziennie piwo, co mnie wkurza chociaż nic nie mówię bo jak raz powiedziałam to się obraził że robię z niego alkoholika -Zmienia bieliznę najczęściej co drugi dzień, myje się co dwa dni -Nie pozwala mi od lat wyrzucić swoich wieśniackich ubrań z czasów liceum (twierdzi,że jeszcze kiedyś mu sie przydadzą) -robi chlew niemiłosierny w samochodzie -dłubie w nosie tak,że mało sobie oczu ne wydłubie -jak rozmawia przez telefon z kimś to tak jakby "dupą trawę pobierał" taki jest flegmatyczny -jak coś gotuje to podjada mi z garków, wie że to mnie wkurza a potem obiadu ze wszystkimi nie zje bo nie jest głodny -jego przysmakiem jest makaron z cukrem i swarkami a ja wymiotuje jak na to patrzę. -Zostawia brudne skarpetki przy łóżku -rano siedzi na sedesie bitą godzinę (nie przesadzam) układając pasjansa na telefonie! To tylko kilka, które mam w myslach na już. Wszystko to jest prawdą i ogólnie ten człowiek mnie irytuje bo kiedyś taki nie był.

Pasjans na telefonie, dobree :D A co do mowienia prawdy o jego mamusi - nie tylko Twoj tak reaguje :/ Matka mojego twierdzi,ze jestem opetana przez szatana, bo slucham rocka, nosze czarne ubrania i czytalam H.Pottera :D Bez kitu, na jakims topiku opisywalam juz, jak mnie podstepem do egzorcysty zwabila :P No i ja powiedzialam, ze ona psychiatry pilnie potrzebuje (ale tak na serio..). To byla wielka obraza majestata, bo to jest jego MATKA i jak ja tak moge ;] A to, ze ona ploty na moj temat rozsiewa juz go nie obchodzi..

Gość moj Krzysztof
1. maniak serialowy i filmowy, gracz komputerowy 2. jest wiecznie zmęczony - w ciągu dnia śpi, je, chodzi do pracy, poza tym nic więcej nie robi. Ooo..! sorki, ZAWSZE ma czas na film.. 3. od 1,5 roku to ON mówi mi, że boli go głowa, kiedy się do niego dobieram, 4. po każdej alkoholowej imprezie zawsze mówi, że mu mało. I beczka wódki to dla niego mało.. 5. ma 25 lat, a zachowuje sie jak smarkacz, używa słów, które ja wypowiadałam 10 lat wcześniej typu "ale bym się najebał'. W zasadzie mam wrażenie, że ciągle gada o 'nawalaniu się' 6. 3 razy zaczynał studia i żadnych nie skonczyl 7. rozwalił auto i się nie przyznał, dowiedziałam się, kiedy chciałam auto pożyczyć

Gość bearparty
Ja jak usiądę mojemu facetowi na kolanach to zawsze musze zejsc, on musi "poprawic sobie jajka" bo mu nie wygodnie i dopiero mogę znów usiąsc;)

z teściową ja mam tak samo, jestem najgorszą z najgorszych a mój mąż nawet to że jemu samemu dupę obrabia do rodziny przemilczy. Bo to jego matka...

Moj sie na mnie wydzierał, jak cofając wbilam się hakiem!! w hałde śniegu. Panikowal i twierdzil,ze mu zderzak polamalam. I mimo ze nic nie bylo, to i tak pol drogi do domu darl jape, ze taki ze mnie 'hołowczyc'.

jego matka to kolejny argument CONTRA naszemu zwiazkowi. Nie chce tej starej klempy w pakiecie przy slubie otrzymac. Moi rodzice sa normalni, traktuja mojego faceta z kultura,a jego matka potrafila latem wejsc do pokoju i stwierdzic,ze mi nogi smierdza, w momencie kiedy ja ledwo co z basenu wyszlam :]. Z niej to w ogole typowa wiesniara, ktora wyjazd do miasta odleglego o 3km od jej wsi traktuje jak wielka wyprawe do serca Afryki, caly tydzien przezywa!!

a mój pozwala mi tylko jeździć samochodem naszym jak sam gdzieś wypije i trzeba go do domu zawieść. W innym wypadku ja nie potrafię jego zdaniem jeździć. A jak przycisnę gaz na prostej drodze bardziej to się wydziera i robi zielony ze strachu.

Gość ewella2
Mój za to nie umie parkować hehe ;) Zwykle to on wielki panicz chce prowadzić a jak trzeba zaparkowac to szybka przesiadka i ja to robie ;) Zawsze świadkowie tego wydarzenia maja z niego ubaw ;)

Im wiecej pisze i czytam, tym mocniej utwierdzam sie w przekonaniu, ze faceci to debile :P A przynajmniej wieksza ich czesc :D Mają masę kompleksów, które starają się leczyć poniżając swoje kobiety..

To szkoda,że nie znasz mojej teściowej. Sklepy ma 10 metrów od domu a po pieczywo nawet nie pójdzie bo musi sie stroić pół dnia a jej się nie chce więc jak nie ma chleba to placki sobie smaży a nie pójdzie. W piecu też sama nie rozpali bo po węgiel sama nie pójdzie, zakłada 3 sfetry i siedzi pod kocem.

Mój jest zawodowym kierowcą i jeździ naprawdę dobrze, co zawsze przyznawałam. Ale to nie znaczy, że on jeden na całym świecie wie, przy jakich obrotach zmienić bieg :P

z tym cartoon network też niezłe :D Bianca- mój by mnie chyba oskalpowaał, gdybym go na skoki nie obudziłą. W dodatku jak tylko obejrzy relację/mecz/zawody czy co to tam akurat jest, to potem musi wejść na youtube'a i zobaczyć sprawozdanie, najlepsze momenty itp. Średnio tak jeszcze ze 3 razy to ogląda, potem musi wejść na onet sport, tam przeczytać wszystko na ten temat, a później się okazuje, że już się zaczął jakiś nowy meczy czy zawody i od nowa jazda :D

Gość ewella2
hehe mój za to TWIERDZI , że jest wysmienitym kierowcą -choc to nieprawda ;)

moja do 17 chodzi po domu w szlafroku :D I jak moj facet wroci z pracy i pyta o obiad, to twierdzi,ze nie zdazyla zrobic :D (bo caly dzien musiala siedziec w oknie i podgladac sasiadow). Poza tym chodzi przy mnie na staniku i nawet nie krepuje jej to, ze ma pod pachami 3cm kłaki.. Raz nawet opoiadała, jak robilismy grilla u kuzynki chlopaka, ze jak miala obszorowane piety to nasikala sobie na nie w wannie, bo tak w radio mowili :D Myslalam, ze sie zadlawimy tymi kielbaskami. A moj facet chyba przez tydzien czerwony ze wstydu chodzil :D

Dziubus, ciesz sie,ze przynajmniej ma jakąś pasję. Dużo bym dała, żeby mój leń czymkolwiek się interesował :/

A m oja od 20 lat chyba oglada mode na sukces i mówi ich tekstami:-) Nie mam mowy by odebrała telefon w czasie gdy ten serial leci, trzeba do niej zadzwonić dopiero po.Ma też schizę,że ja i jej druga synowa lecimy na jej męża (to wątek z mody):-)

Moja zawsze o 15 wlacza radio Maryja i siada z rozancem, zeby razem z nimi recytowac zdrowaski. Raz mnie zmusila do tego, bo chlopak wyszedl do garazu i zostalam przez chwile sama w jego pokoju. Osaczyla mnie i chcac, a raczej nie chcac, musialam siedziec z nia i czekac, az sie to skonczy. Najgorsze jest to,ze ona nie jest stara. Ma 45 lat, a mozg jak wieloletni rezydent szpitala psychiatrycznego :/

I jeszcze cos mi się przypomniało... Moja teściowa zawsze ze starej wędliny smażyła placki i mój mąz też chciał mnie takiego oszczędzania nauczyć:-( Ale jak pierdolnęłam tą wedlinę do kosza wydzierając się to więcej już nie namawia.

Ale ja mojeo bardz kocham, te przywary, które opisuję nie przeszkadzają mi zazwyczaj. Tyle że dziś pierwszy dzień okresu, a poza tym źle między nami chwilowo, więc tak sobie tu popisuję ;)

moja nie ma smietnika w domu, bo jej sie polamal i przez rok nie zdazyla kupic ;] Wszystkei smieci wrzuca do zlewu,a jak ma pomyc to wtedy dopiero przerzuca je do worka. I wez tu idz do takiego domu i miej okres.. :P

śmać mi juz się chce z tego wszystkiego:-) Moja zmywa naczynia z wody odlanej z ugotowanych ziemniaków. Teściowie nie są biedakami ale ona ma manię oszczędzania nawet na płynie do naczyń. Czasem aż trudno uwierzyć.

Moja ma prawie 5tys na miesiac, a 5 dni od wyplaty przychodzi do swojego synusia, bedacego zarowno moim (juz prawie bylym) facetem i placze,ze nie ma kasy. Wiekszasc przepierdala i tak na msze (widzialam kiedys kartke z zapowiedziami NA CALY MIESIAC. Dzien w dzien zmaowila sobie msze w intencji jej coreczki). A w lodowce orpcz margaryny i serka topionego nie ma nic. Ile razy odwiedzalam mojego faceta, on kupil w sklepie cos dla nas na kolacje, wracamy ze spaceru do jego domu,a tam jego stara z siostrzyczka zajadaja sie naszym niedoszlym daniem ;/

Moja kiedyś na imprezie rodxzinnej przy wszystkich rozmawiała ze swoja siostrą,że męski penis to obrzydlistwo i że nigdy by czegoś takiego nie wzięła by nawet w rękę. HIHIHI nie muszę mówić jaka była mina teścia:-) ale do dziś się zastanawiamy jak spłodzili dzieci.

No i zawsze jak ogladalam film z moim facetem,to jego stara przyklejala sie do szyby od drzwi i krzyczala 'nie uprawiac sexu przedmalzenskiego!' (chybabym skurczu waginy ze stresu dostala, gdybym miala uprawiac sex z nia za sciana..

Gość Joanna Watykańska-Skalska29
A mi sie wydaje ze wy wszystkie wymyślacie i jakiego faceta byscie nie miały to i tak bedzie źle i pełno wad!!

o matko, te wasze teściowe to też udane :D A wracając do tematu przewodniego: mój wydaje jeszcze dość osobliwe dźwięki- oddych czasem tak głośno, jakby sapał, a jedząc CHRUMKA :D:D:D

Ja sie powaznie obawiam, ze moi tesciowie dymali sie ostatnio, jak robili mlodsza siostrzyczke mojego faceta (ale cos im nie wyszlo ;P). Zreszta tesciu nieraz takie teksty do niej rzucal, jak go wkurzala. :D W sumie z jej nawiedzeniem nie zdziwilabym sie, gdyby naprawde tak bylo. Przeciez sex to złooo :D