Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zcoolgany w coolke cool

Wygląd w młodości i póżniej na przykładzie Agaty Siecińśkiej. śliczna a póżniej

Polecane posty

OD razu zaznaczam ze nie mam żadnych odchyłków ale oglądałem fragment stawiam na tolka banana i tam gra śliczna dziewczynka http://www.filmpolski.pl/z1/23i/4423_1.jpg http://leetleech.org/images/56944817268430314995.jpg http://s.v3.tvp.pl/images/0/3/d/uid_03d42bb874111a6ac9e124a779dca7f11276165965049_width_644_play_0_pos_3_gs_0.jpg szczegolnie ostatnie foto. i sobie mysle, śliczna aktorka ciekawe jak wyglądała później. i hm zestarzała się brzydko. w wieku 10 lat ładniutka później słabo. moja dziewczyna jako dziecko była hm no niezbyt rokująca a od ok 16 roku życia zajebiście ładna. a jak było uwas? z brzydkiego kaczątka w łabędzia czy odwrotnie???

Gość aniaaaaaaw
ja byłam bardzo ładna tak do 25 lat. jak miałam 18 byłam porównywana wg.agencji modelek do Leatitii Casty. teraz niby też jestem ładna ale jakoś tak nie uważam ;)

ja jako dziecko niezbyt piękna , w wieku 18-20 naprawde super laska , teraz 25 i wogole nie czuje sie atrakcyjna

Ja mając siątkę, lepiej wyglądam niż kiedyś;). Na tamtym zdjęciu występuje też chłopak, którego znamy i z teraźniejszych filmów.Tak trochę seplenił.... No i jaki on teraz?-waszym zdaniem?

z figury czy twarzy porównywana?:P i ja nie mówie o zmianie że w wieku 10 lat ładna a 40 po 3 ciążach brzydka...albo że dziecko szczupłe a w okresie dojrzewania itd się przytyło. tylko o ten moment gdy z dziecięcych rysów twarzy przechodzi się w dorosłe. i ta siecińska śliczne dziecko a później jakby zupełnie inna osoba..

no nie koniecznie. niektóre robią się właśnie odwrotnie,....od wieku dojrzewania coraz mniej ładne... aha mówie o normalnym naturalnym procesie starzenia się bez operacji plastycznych , zabiegów za setki tysiecy i kosmetyków z najwyższej półki

Gość fsvsvfs
a ja w zaleznosci od wagi!Jak byłam młoda ,byłam dzieckie to byłam za chuda i wygladałam jak chlopak ,wiec tak sobie,potem w liceum wyładniałam nabrałam piersi i kształtow a nadal byłam szczupła,twarz wyładniała:)wiec super ,pod koniec liceum troche przybrałam na wadze ,wiec znowu gorzej,na studiach potem sschdułam wiaodmo dieta studencka,wiec rowniez super wygladałam,po slubie jeszcze lepiej czyli w wieku 25 lat ,teraz mam 30 stkę niedawno urodziłam dwojke dzieci,wiec przybrałam na wadze i mysle,ze znowu tak sobie:),ale jak schudne znow mysle ze wyładnieje:)jednak szczupła twarz lepiej wyglada

Gość aniaaaaaaw
I z figury, i z twarzy... wg włoskiej a nie polskiej jakby co :P Było minęło :/

Gość necromanta kafe level 666
wskrzeszam martwe topiki:classic_cool: to moja praca i hobby