Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Odinka_Z_Wallhalla

Zycie codzienne(mezczyzni , kobiety)

Polecane posty

skonczyla 4 latka, falszywe alarmy spozniny@ ale to chyba , tak bo bardzo chcemy i slyszalam ze jak bardzo sie chce to jest blokada w mozgu, jak to sie mowi za wszelka cene , ale nie odposcilismy i poprostu jak bedzie jak sie uda to sie bedziemy bardzo cieszyc

Ja tez jestem.... W ciazy mozesz brac nospe lub paracetamol ale nic z ibuprofenem ani aspiryny.. Ja jestem po starankach ale przede mna 12 dni czekania na @@...

No niestety z tymi staraniami nie ma reguły, ja jakoś na początku listopada też miałam opóźnienie, okazało się, że infekcja...no ale trzeba być cierpliwą :)

O to bedziemy sie starac razem...haha Mamy w domu 5 grubych katalogow z zaproszeniami slubnymi... Ale nic mi sie az jak nie podoba...no moze 2,3...

pinezka, a to ma takie znaczenie jakie to zaproszenie będzie, tzn. wzór? Ja też lubię ładne, żeby mi się podobało, ale nie ma co czymś takim zadręczać :)

my mielismy cudowne wesele nie duze ale bylo cudowne, w gronie przyjaciol i rodzicow no i rodzenstwa a po polnocy, zeszli sie wszyscy sasiedzi wesele robilismy w naszym ogrodzie....... bylo cudownie, a najlepsze , ze wesele trwalo 3 dni, pozniej odsypialismy

Wspaniale... My chcemy tak na ok 60 65 osob. Mamy juz auto, chcemy wynajac tanio sale, do tego catering, 2 kelnerki, dj i firma ktora zajmie sie dekoracja... Juz sie nie moge doczekac...

A kiedy macie slub? o i gratulacje z naszej trony, my na poczatku mielismy tylko 40 osob, pozniej zrobilo sie okolo 180, ale to tylko sasiedzi, u nas jest tak , ze kazdy ze soba cos przyniosl i wsumie bylo super naprawde ludzie mnozyli sie jak mrowki, ale uwierzcie stopy mialam jak slon wielkie od tancow,

Wierze ze bylo super...17 czerwca... Ja zapraszam z Pl tylko tylko rodzicow z babcia, drugich dziadkow, chrzestnych i moja przyjaciolke. Moj brat leci 20 maja do Afganistanu wiec go nie bedzie...reszta gosci bedzie z Niemiec.

Looo super masz, my jak plyte z wesela ogladamy to az wierzyc nam sie nie chce heheh, ale bylo super i wspomnienia sa cudowne........ moi rodzice jak to zobaczyli jak ludzie sie schodza to byli w szoku, ze jak to tak ale u nas to normalne hehehe

Witajcie kochane kolejny dzien za nami hehe....... ale dzisiaj mialam historie.... wracalam wlasnie z zakupow, mieszkam blisko lotniska, po wystartowaniu samolotu heheh do teraz sie smieje, zapomnial pilot klapy zamknac wszystkie bagaze wyladowaly w atlantyku heheheh........ ostatnio jakies 3 lata temu bylo tak samo