Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaaaa

jestem zalamana. doradzi ktos?

Polecane posty

Gość smutnaaaaaa

moj chlopak ma zapalenie płuc i nie moze wychodzic z domu- wiadomo. lekarz mu powiedzial, ze do konca lutego ma siedziec w domu i nie wychodzic. mieszkamy od siebie o 100km to zawsze on do mnie przyjezdzal, jak ja mam wytrzymac tyle czaasu bez niego :( ja do niego jechac nie moge bo mieszka w jakiejs wiosce a nie mam prawka, komunikacja miejska w weekendy tam nie jezdzi

Gość zobacz tą stronke
to poprwi ci się humor

Gość fffffffffiglakii
wow, to poważnie choryu musi być jak jest już chory i ma jeszcze ponad miesiąc w domu siedzieć, no a nie mozesz pjechać w piatek wieczorem i w niedziele wrócić???? piatek to normalnei jeździ wszystko a w niedziele rzadziej więc spokojnie wróciłabyś

Gość smutnaaaaaaa
juz miesiac choruje i nie chce mu przejsc on ogolnie od dziecka ma problem z plucami. ten miesiac sie nie widzielismy a kolejnego juz nie przezyje. moglabym tam jakos sie dostac ale on pewnie nie bedzie chcial bo zle sie czuje i spi calymi dniami. nie chce towarzystwa bo jest bardzo oslabiony przez leki i sama chorobe. no jak tu sie nie zalamac

Gość smutnaaaaaaa
?

Gość fffffffffiglakii
no ale jeden dzień jakbyście razem pobyli to by raczej leczniczo zadziałało(no bo w sumie tylkos obote byście razem spędzili) :) czułby że się o niego troszczysz i w ogóle, ja też często mówię gdy jestem chora żeby nikt mnie nie odwiedział mimo iż chce żeby mnie odwiedził, i np moja przyjaciółka zawsze przyjeżdża a ja czuję ze nie jestem sama, ze mimo mojego głupiego gadania ktoś sie o mnie troszczy :)

Gość smutnaaaaaaa
zaproponuje mu ale czuje ze odmowi. juz tak bylo, on po prostu nie lubi jak ja do niego przyjzezdam bo ma ojca alkoholika i on zawsze jak sie napije to robi dziekie awantury a jest non stop pijany. no nie wyobrazam sobie dwoch miesiecy go nie widziec. boje sie ze o mnie zapomni w tym czasie, odzwyczai sie i zerwie

Gość smutnaaaaaaa
halo ludzie

Gość milosc ci wszytsko wybaczy
a po jaka cholere bedziesz meczyc chorego? jak jest slaby to wiadomo ze bedzie spal a nie zajmowal sie toba i mizial sie

Gość smutnaaaaaaaa
up

Gość pomóżcie wybrać
widzę że sama sobie wymyślasz powody żeby nie jechać.

Gość smutnaaaaaaaa
bardzo chce pojechac, ale pamietam, ze jak kiedys tak bylo to on nie chcial, dlatego jestem taka przekonana o tym. i co wtedy jak on mi odmowi? bez powodu nie jestem taka przekonana

Gość Hej kolenda, kolenda !!!
Zdaje mi się, że to prowo

Gość pomóżcie wybrać
mi też.Kolejna " zalamana..." czy może " załamana.."

Gość hahaahaha bekkaaa
sory nie znam takiej choroby gdzie trzeba w domu siedziec 2 msc.. powazne zapalenie pluc to sie leczy w szpitalu. i jeszcze nie chce zebys go przyjechala odwiedzic... jedz tam dziewczyno i badz przygotowana na to ze moze zastaniesz go w lozku z jakas lairynda, bo ten facet ewidentnie w chooooja wali :o a przynajmniej zadzwon do mamy i sie zapytaj jak sie czuje itp.. moze nie bedzie go bezczelnie kryla :o

Gość smutnaaaaaaaa
nie jest to prowo. ludzie, nie mysle o niczym innym a wy mi prowo zarzucacie. naprawde jestem podłamana. jestem na 99% pewna, ze nie bedzie chcial abym przyjechala. pomyslalam ze moglabym pojechac w tygodniu bo wtedy bedzie tam jakis dojazd. ale mnie dreczy to, ze co bedzie jak on sie nie zgodzi? juz wspomnialam, ze obawiam sie, ze w tym czasie odzwyczai sie ode mnie, odkocha bo to juz bedzie 2 miesiac jak nie bedziemy sie widziec

Gość hahaahaha bekkaaa
a bylas u niego kiedykolwiek w domu? zostalas przedstawiona rodzicom jako dziewczyna??? bo jak jestescie ze soba juz dlugo i ani razu nie bylas u niego i jeszcze sie przed tym wzbrania to sie nie zdziw jak sie okaze, ze nie jestes jego dziewczyna, a jedynie kochanką :o

ahahahahahahhaha, to się uśmiałam , nie ma czego wymyśleć to zapalenie płuc...dziewczyno czy Ty masz klapki na oczach?! na zapalenie płuc lezy się w szpitalu !! to dość powazna choroba ,żaden lekarz nie bedzie kazał nikomu 2 miesiace lezec w lozku :D ahahahaha to Cię chłopaczek zrobił a bambuko :classic_cool:

Gość pomóżcie wybrać
no właśnie a wiesz chociaz jak długo się leczy zapalenie płuc??? Bo jeśli to nie prowo to facet ma cię dość i sam wymyśla choroby a w tym czasie pier.doli inną

Gość Hej kolenda, kolenda !!!
Mój chłopak też miał zapalenie płuc i bardzo źle to przechodził. No, ale jak zapalenie płuc jest poważne to się w szpitalu leży, a nie w domu

Dlaczego nie chciałby abys przyjechała ?! ahahahaha każdy normalny facet w takiej sytuacji cieszyłby się , że jego kobieta chce go odwiedzić , sprawdzic jak sie czuje , szczegolnie , iż mezczyzni gdy chorują to zachowują sie jakby mieli zaraz umrzeć conajmniej , wracajac jednak do tematu , nie badz głupia i naiwna , no skoro facet Cie u siebie nie chce znaczy , ze dmucha teraz jakas kobietke a Ty się martwisz o jego zdrowie.

Gość smutnaaaaaaaa
przez pierwszy miesiac byl w szpitalu. wyszedl bo stan poprawil sie na tyle, ze moze lezec w domu. nie sądzę by kłamał, mam dowody. no nie poradze nic ze on nie lubi jak tam przyjezdzam. ale jak juz by tak musialo byc, ze nie bedziemy sie widziec te 2 miesiace to mozliwe, zeby on sie odzwyczail i odkochal? bo to mnie martwi najbardziej, przetrwam wszystko ale boje sie jak bedzie

Gość pomóżcie wybrać
ile ty masz lat??? I kto tu zmysla ty czy on?

pomóżcie wybrać ---> zgadzam się !!! pewnie facet ma Cie dosc i wymysla choroby , bo doskonale wie , iz go nie sprawdzisz , bo nie masz jak sie do niego dostać ...mówię Ci klapki z oczu , jedz do niego , spusc mu wpier*ol tak zeby naprawde trafił do szpitala :classic_cool:

Nie można sie odkochac w 2 miesiace , nie mozna zapomniec o ukochanej osobie w miesiac !!ile Ty masz lat?! az tak zdesperowana jesteś ?! chyba sama nie wiesz o co pytasz... PS.no chyba , ze Cie nie kocha i kłamie , wtedy na pewno zapomni , pomoze mu w tym jakas długonoga blondyna :classic_cool:

Gość smutnaaaaaaaa
jestem z nim 4 lata. i bylam u niego w domu kilka razy, znają mnie tam. i ta choroba to nie jest ściema, bo juz kiedys tak bylo i tez leżał w domu tyle, że krócej. jego matka sama mi mowila jak tam dzwonilam. wiem tyle, ze on woli przyjezdzac do mnie. nie lubi jak jestesmy u niego bo tam nie ma co robic, no i problem z jego ojcem, ja tam jezdze okazyjnie np swieta albo imieniny jego rodzicow. ostatnim razem jak byl chory to odiwedzalam go w szpitalu a pozniej wypisali go i kazali zeby jeszcze do dwoch tygodniu odpoczywal i byl na zwolnieniu. on jak jest chory to ma bardzo zly humor, marudzi, czepia sie. i ostatnio jak juz wyszedl do domu to tez byl zly, mial awantury w domu, chcialam przyjechac to sie nie zgodzil bo "tak bedzie lepiej dla mnie" w rezultacie poklocilismy sie

Gość czytasz co sie do ciebie mowi?
odpowiesz mi wkoncu na pytania? ile jestescie ze soba czy bylas kiedykolwiek u niego w domu? czy przedstawił cie rodzicom jako dziewczynę? bo jesli nie to ja bym sie nie zdziwila jak facet ma zone i 2 dzieci. obudz sie dziewczyno.. nikt nie lezy na zapalenie płuc 2msc w domu. jak choroba jest powazna to sie w szpitalu lezy! a jakie to niby masz dowody??? mowie ci zadzwon do jego mamy i sie zapytaj jak sie czuje itp... jak matka bedzie zaskoczona to masz odpowiedz...