Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

steal25

STARAM SIĘ WŁAŚNIE O DZIDZIĘ...

Polecane posty

Witajcie kobietki...Ponieważ na wielu topikach ciężko jest się przebić nowym,to zakładam nowy topik.Ciekawe czy ktoś tutaj przyjdzie... Może coś o mnie?? Jestem 27 letnią mamą łobuza Kacpra,który w lipcu skończy 6 lat. Troszkę zwlekałam z drugim dzidziusiem,ale wreszcie się zdecydowałam. Jestem po pierwszym,niestety nieudanym cyklu.Wszystkie znaki na ziemi i niebie mówiły o mojej ciąży,ale...dziś moja nadzieja uciekła bo przyszła ta paskudna @ po opóźnieniu... Ja się podłamałam,fakt. Ale mój Pan chyba bardziej. No nic dziewczęta - nie teraz,to następnym razem!!! Mam nadzieję że jeszcze ktoś się dopisze,że nie zostanę sama... Razem raźniej! Pozdrawiam,i ZAPRASZAM!!! ---> ANITA

Gość w tej chwili znaczy się
? Podziwiam podzielność uwagi:classic_cool:

Gość a co to jest DZIDZIA ??
chyba o DZIECKO chodzi, tak ??

hej Anita Ja mam 23 lata i jestem mamą 3 letnie kochanej kruszynki od 2 mięsiecy staram sie o dzidziusia i nic byłam w2 ciązy ale w 13 tygodniu okazalo się ze jest to ciąża obumarła a teraz się staram miesiaczke mam dopiero 9 ale juz staranka nowe rozpoczete

Tak,dzidzia to dziecko. Nie wiem skąd to pytanie... Podzielność uwagi..?!? :)

strasznie wychudzona jestes... na Twoim miejscu nei dawalabym tu takich zdjec w stopce...

Gość Dzidzia to przecież
zdrobnienie imienia żeńskiego ZDZISŁAWA kazdy moża nazwać córkę jak mu siep odoba...

Witam Ja również zaczynam starania o pierwsze dziecko:) Jesteśmy z mężem po slubie ponad pół roku i myślę, że czas idealny. Ze względu na życie zawodowe mam trochę ograniczony czas na urodzenie dziecka, dlatego najlepiej byłoby gdyby nam się udało do września. Mieliśmy już 3 cykle starań po slubie niestety bez rezultatów:( Tak poza tym mam 25 lat:)

faktycznie :-) DZIDZIAAA :-D mamunia i tatus, pieluszeczki, wozeczek, spacereczek, staranka, wszystko dla DZIDZI

Gość nananannanana
steal25 fajnego masz faceta

Ada - no to super,już nie jestem sama :D Ja straciłam córeczkę w 21 tygodniu,więc wiem przez co przeszłaś ...

Jacie, nie pasuje Wam temat i użyte w nim słownictwo to nie wchodźcie, czy to takie trudna ???? Przyłazicie tu tylko by się czepiać. Ciekawe o kim to źle świadczy, o Was, czy o autorce, która pisze tak jak jej się podoba i ma do tego pełne prawo.... Co do tego, że autorka jest wychudzona, to tez co Was to obchodzi ? JA też po jestem chuda i ? Nie wszystkie matki muszą być zaraz grubasami. Autorko - a Tobie życzę powodzenia :)

przeciez ignorujesz komentarze pomaranczek, to po cholere sie odzywasz ???? :-D

DO "a co to jest DZIDZIA" - ja wychudzona?!? Okularki proponuję... KOMI - czyli jeszcze wszystko przed Wami. Mój Kacper też za szybko się nie udał ;D nananannanana - Wiem o tym doskonale. TAMIŁA -Dziękuję ślicznie :*

taką mam nadzieję:) badania na hormony nic złego nie wykazały, miałam male zaburzenia w cyklach, mam nadzieję, że już wszystko wraca do normy! Faktycznie twój Kacperek jest już na tyle duży by być odpowiedzialnym braciszkiem:) Życze powodzenia

Akurat jestem typem, że jeśli ktoś coś do mnie pisze, na pomarańczowo, nad wyraz nie kulturalnie to mam to gdzieś i ignoruję. Tutaj staję w obronie autorki - ktoś to zrobić musi, bo inaczej takie pomarańczowe gnidy temat rozwalą wielce dumne z siebie, jak to mądrze się wypowiadać potrafią..... szkoda słów.

a aj mam takie ciche marzenie żeby już w lutym miesiączka nie przyszła ale sie zobaczy

Proponuję zakupić testy owulacyjne a po starankach świeca najmniej 20 min:) Z testami łatwiej zajść, po 5 latach tabl anty zaszłam w 3 cyklu starań z testami a młoda już nie jestem, zaś bez testów o drugie dziecko były staranka 9 cykli,miałam 25 lat wtedy, więc też nastawiałam się teraz na dłużej. Pozwodzenia:)

Cześć kobietki :) Wybaczcie że tak nagle zniknęłam,i dopiero teraz się odzywam. Miałam chwilowy problem z internetem. Po raz kolejny zresztą... :( Na szczęście to już przedostatni miesiąc wiążącej mnie umowy,i zmieniam operatora :p U mnie 3 dzień cyklu. Dziś jest już odrobinkę lepiej,ale wczorajszy dzień był koszmarny... No nic,zasuwam załatwić sprawę u rzecznika praw konsumentów,potem zakupy,obiad na powrót moich mężczyzn - i wracam do Was! Miłego (jeszcze) przedpołudnia ;)

hej staraczki gdzie sie podziewacie co zamknął sie juz temat ???

hehe też nie lubie jak dorosła kobieta mówi dzidzia czy kobietki, i już miałam coś napisać, ale jeszcze popatrzyłam na zdjęcia wasze - i postanowiłam się zamknąć. Jestescie fajną rodzinką, widać dużo miłości na zdjęciach, a jak zobaczyłam waszego synka to sie normalnie zakochałam:) Świetny! więc pisz sobie dzidzia, i tak Cie lubie;)

Gość karina55
Cześć wszystkim.Ja dopiero zaczynam, może się uda.Mam córkę,w walentynki skończy 6 lat i dopomina się o braciszka, no ale zobaczymy powiedziała, że jak będzie siostra to się nie obrazi.Tak więc mam nadzieję, że tym razem pójdzie lepiej, bo za pierwszym razem to już traciłam nadzieję, a gdy dałam sobie spokój to wreszcie nastąpiło.Myślę, że za bardzo się nakręcałam, ale teraz podchodzę do tego bardziej na luzie.Życzę wszystkim pragnącym dziecka oby sie udało. Pozdrawiam

ADA - Jesteśmy,jesteśmy... ;) Paulina BB - ja wśród swoich mówię "babo" :p ,ale tutaj nie wypada,więc napisałam "kobietki" ;) Dziękuję ślicznie 🌼 za miłe słowa... :) Karina55 - Mój pyskacz też się domaga rodzeństwa. Ale jeszcze się nie zdecydował co do płci :p

ada - może jestem "zacofana",aleja tam w żadne zioła najzwyczajniej nie pokładam nadziei... Przytulania więcej i tyle :p Jak kobieta ma FAKTYCZNE problemy z zajściem,to rozumiem,że prócz farmakologi,może łapać się wszelkich innych środków,tak dla siebie. Ale w naszym przypadku...Myślę że to zbędne ;) Nie wiem czy ja nie będę musiała porobić trochę badań. Bo byłam na dianie35 przez 2 lata bez ŻADNYCH przerw,czyli choćby na @. Ale poczekam na razie,gdzieś tak do...maja..? Jak nadal nie zaciążę,to trzeba będzie coś zacząć działać. Chociaż mój gin. twierdzi,że jest wszystko w jak najlepszym porządku,a jak dzieje się coś niby "słego",to jest to tylko i wyłącznie na podłożu psychicznym. Za bardzo chcieć,też jest nie dobrze :P

ZŁEGO miało być,a nie "słego"... :( Widzę,że coś ten nasz topik zbyt dużym powodzeniem się nie obnosi... :(