Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka09878909

ludzie to szmaty bez serca!!!!!!!! gdzie sie podziali normalni uczciwi ludzie??

Polecane posty

Gość stokrotka09878909
betoniareczka, tak czytak te twoje posty i masz racje, dzisiaj miałam okropny dzien i nie myslalam racjonalnie, to mieszkanie też nalezy do mnie, i mam tu prawo coś powiedzieć. dziekuje Ci!

Gość co sie stało?
to jakby szukał dobrej , uczciwej i oddanej dziewczyny... to polecam się na przyszłość a tak na marginesie bardzo żałuję, że we wrocławiu mieszkasz - brakuje mi takich osób w moim otoczeniu jak Ty. mam tylko kuzyna. on też taki poczciwy i dobry. Czyli garstka nas, stokrotko. Ze świecą szukać takich ludzi.

Gość stokrotka09878909
dziekuje za rade, i za to że chociaz ktoś chciał to przeczytać. powodzenia co sie stało, może w przyszłości gdzieś sie spotkamy i poznamy ze my to my;) mam nadzieje, modle sie żeby w końcu poznać ludzi naprawde dobrych... pozdrawiam!:)

Gość co sie stało?
:) :) mam też taką nadzieję :) najlepszego życzę :)

Gość alejądroj
💤

Gość alejądroj
wszyscy ludzie to skurwysyny

Gość lana mcfarland
oj zgadzam się z Wami dziewczyny jak mało kto. Od najmłodszych lat przekonałam się jacy ludzie są stuknięci. W technikum miałam 'przyjaciółkę' z którą po szkole miałyśmy iść raxem do pracy, ja odrzucałam wszystkie oferty pracy, bo przecież obiecałyśmy sobie, że jak znajdziemy pracę to razem i co sie okazało? że ona znalazła sobie pracę i wyjechała do zakopanego bez słowa wyjaśnienia. Pracuje tam do dzisiaj a ja do dzis jestem bezrobotna. A największymi chujami są członkowie moje rodziny ale to temat rzeka, skąd jesteście dziewczyny? ja z okolic Tarnowa, zadnej przyjaznej duszy tu nie mam same wredne ryje, zakłamane i fałszywe....

Gość do stokrotki
ten wykladowca wg mnie wie, ze to tamten sciagal. Pojdz do niego, pogadaj. MEzczyzni lepiej orientuja sie jak ktos klamie. Idz, pogadaj, mowie Ci. A tego farmazona wypieprz z domu, albo nie: znajdz sobie inna ekipe do mieszkania. A im powiedz, ze bedziesz mieszkac z facetem i ze potrzebujesz prywatnosci (tylko zrob to tak, zeby sie nie skapowali).

Gość do stokrotki
nie odpuszczaj tegfo. JEst powiedzenie: jak ktos Cie skrzywdzi to i znienawidzi. Wlasnie dlatego trzeba walczyc o swoje.