Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krupska

czemu nas nie kochają?

Polecane posty

Gość fxfxfdbf
"Tymbardziej ze to nie wygladało tak ze przychodził,wypił kawe do wyra a po wszytkim czesc odezwe sie za tydzień" oo a ja taką znam :D 2 lata tak robi , bo liczy że facet w końcu się zakocha i złapie od niego taaaaaki majątek :D

Gość Kasia-----1984
..Jednak wasza pomoc mi pomogła powiedziałam mu o wszystkim albo wóz albo przewóz.Dałam mu do zrozumienia ze mi zależy i że mnie to boli taki dziwny układ.rozmawialiśmy 1,5 rodziny przez tel. .wiedział że czym predzej czy póżniej bedzie na miejscu taka rozmowa.Chyba coś sobie wyjaśniliśmy powiedział że nie wie co robić boi sie poważnego związku.Ale chce się spotkać za kilka dni ,bo chce sobie to poukładać i pogadać w cztery oczy.Obydwoje prawie się popłakaliśmy przez ten tel:)":)Zobaczymy ale ważne że powiedzieliśmy sobie coś więcej:)

Gość Kasia-----1984
więc przynajmniej kamień z serca spadł:)

Gość krupska
Wiesz Kasia ja juz to tez słyszałm.>>Boje sie,nie mam zaufania do kobiet bo zona mnie zdradzała,nie potrafie juz kochac i nie chodzi tu o Ciebie,po co ci miłosc nasza przyjazn przetrwa dłuzej niz nie jeden zwiazek z miłośc itp.>> Ja postanowiłam wykluczyc seks i zobaczyc czy tym przyjacielem był z powodu łóżka czy naprawde.Jeśli naprawde to oK taka znajomosc bede utrzymywac bo kto z Nas nie potrzebuje przyjaciela.Jesli był z powodu łóżka a to wszystko co robił i robi to taka gra to sobie pewnie da spokój i zaprzyjazni sie z kims innym.

Gość Kasia-----1984
Witaj krupska :) Wiem o czym mówisz,mój zaczął siebie wyzywać że sam nie wie czego chce,że nigdy z żadną kobietą nie miał takiego kontaktu że ja jedyna wiem o nim wszystko.I z żadną kobieta nie może porozmawiać tak jak ze mną.U nas jestem pewna że tu nie chodzi o sex.Poniewaz tyle weekendów których spędziliśmy razem,gdzie spał u mnie nigdy nie doszło do czegoś więcej.Zawsze sobie porozmawialismy Przytulił się i zasneliśmy,to było tyle.A te dwa razy to jednak ,był to róch z mojej strony.Jesteśmy tylko LUDZMI każdy ma potrzeby:( Poprostu poszło i już .Po pierwszym razie żałowałam jak cholera,on z resztą też ale powiedział bym się nie martwiła .Że będzie oki a co teraz jest CORAZ gorzej.Ale aby do Soboty chce się spotkać.Wie dobrze że takiej przyjażni nie jestem w stanie znieść:( Powiem ci że od raz rycze w tą poduszkę na dodatek wszędzie czuje,jego zapach .Cięko jest ale zobaczymy:(

Gość Kasia-----1984
a nocy napisał mi smska ,że dobrze że w końcu jeden z nas zrobił ten krok i powiedział o wszystkim.Troszkę mi go szkoda bo dałam mu do myślenia,ale ile można.Wszyscy wspólni znajomi już się wypytują,dopytują,jego rodzice,moi również ile można coś im wmawiać że to tylko PRZYJAŻN.

Gość krupska
Jak masz gg to napisz do mnie ja mam włączone mój numer 7711431

Gość ecstatica
MAAABEEE głupio kombinuje

Gość kasia--------1984
krupska obecnie nie ma mnie w domku wyjechałam ,bo nie chce mysleć:(Już mnie dobija ta cisza ja nie chcę się odzywac ,ale on też narazie echoA to dopiero pierwszy dzień.A już mam tyle mu do opowiedzenia :(.Ale tylko jak się pojawie w domku zaraz napiszę do Ciebie :)

Gość kocham bez wzajemnosci
Autorko poczytaj sobie topic ..pawianizm-teoria osobowosci.. Zrozumiesz wtedy ze jeste własnie z takim pawianem. Uciekaj z tego układu bo ubudzisz sie kiedys majac 50 lat z reka w nocniku,i bedziesz beczec ze najlepsze lata swojego zycia spedziłas z pawianem,który nigdy z tobą nie bedzie bo to taki własnie osobnik. To jego prawo ze niechce sie z nikim wiazac na stałe,ale musi sobie poszukac kogos takiego jak on. Skoro ty chcesz czegos innego,to na niego nie licz i nie czekaj. Dzis Ty jutro kto inny. Ja wczoraj zaozyłam topic..kocham bez wzajemnosci przeczytałam topic o pawianizmie i dzis podchodze do tego całkiem inaczej,a sytuacje mam taka ja ty. Bedac cały czas z nim z miłosci sie nie wyleczysz a trwanie w tym ograniczy cie w poznaniu kogos wartosciowego

Gość ashdahsfjksahf
tacy faceci haj twój krupska i twój Kasiu 1984 to najgorszy rodzaj manipulatorów i wykorzystywaczy. Taki to mała dziurkę zrobi a cała krew wyssie i jeszcze będziesz miała poczucie winy i bedziesz się czuła gorsza i niegodna miłosci. Dziewczyny trochę wiary w siebie. Bo zawsze takie śmiecie bedą was wykorzystywać. Zasługujecie na uczciwego faceta i ucziwa miłość.

Gość ashdahsfjksahf
i niech się pieprzą sami ze sobą bo zadna kobieta nie powinna ich nawet patykiem dotknąć

Gość No niestety kobitki
nad takimi facetami nie macie władzy i to was wkurza :D A facet chyba uczciwie sprawę postawił.

Gość No niestety kobitki
Kobieta nawet jak nie kocha to mówi że kocha, a tu proszę, bez owijania w bawełnę ;)

Gość No niestety kobitki
Jak tak czytam i patrze na to wszystko to już wolałbym być być tym "pawianem" :D niż "frajerem" :D

Gość No niestety kobitki
dwa "być" się wpisały :D

Gość Kasia-----1984
Wiem że macie całkowitą racje:( Moj teraz omija ten temat szerokim łukiem.Udaje jakby zadnej rozmowy nie było .Zachowuje się jak dzieciak,Facet bez własnego zdania!!!! On dobrze kombinuje ,bo jak powie mi że boi się ,że uważa mnie jako przyjacółke to ,wie ze mnie straci,Dlatego omija ten temat MAM GO JUŻ PO DZIURKI W NOSIE.Dam sobie rade musze go olać i tyle cóż ciesze się ze był przy mnie ,ale ja dłużej nie mogę czekać az mój droki przyjacielo/facet się namysli mam 26 lat,nie jestem brzytka ani garbata wiec sobie życie ułoże byle by wywalić go z swojego życia.Bo on jest jak taki mały wrzód na dup.......i ciągle gdzieś mi się pojawia!!!!:(:(:(

Gość krupska
Ja przeczytałam ten topic o pawianizmie.Czytałam go i tak jak bym czytałam o tym wszystkim co miałam.Opis tak pasuje do mojego faceta ze niemacie pojęcia.Na dzień dzisiejszy zerwałam ten kontakt.Facet jednak próbuje mna znowu manipulowac,zarzuca mnie sms przed chwila był u mnie w pracy z paczkami. Cały czas dopytuje czy bedziemy kumplami bo zajmuje kawałek jego serca i inne bzdety na które ja juz nie reaguje.Mam go gdzies,nagle sie okazuje ze było uczucie,nagle teraz jak postawiłam sprawe jasno. Nie pozwole juz soba manipulowac,wole na dzien disiejszy byc sama,niz tkwic przy nim nie znajac jutra.Niestety z takimi facetami zjesz sniadanie ale obiadu juz niedoczekasz.Powiedziałam ŻEGNAJ ja chce czegos innego.

kasia wg Ciebie on zachowuje się jak dzieciak. A jak ty się zachowujesz tkwiąć w takim chorym układzie??? Dlaczego nie spojrzysz na sama siebie???

Gość Post do Kasi
Kasia-----1984 Może nie jesteś "brzytka" ale na pewno niedouczona.

Gość kocham bez wzajemnosci
KRUPSKA tak trzymaj,nie dajmy sie.Nie ma co tkwic w tym z nadzieja ze cos sie zmieni.Trzeba byc twardym,jak NIE to NIE i koniec. Tego kwiatu pół światu. jesli cjodzi o.... post do Kasi ....1984 to dajcie spokuj kazdemu sie zdarzy napisac cos z błedem ortograficznym..

Gość krupska
kocham bez wzajemnosci.... Ciężko mi ,ale dam rade.zdaje sobie sprawe ze on mi mówi i pisze teraz słowa które ja chce usłyszec,wystraszył sie ze rzeczywiscie to koniec,nigdy tak nie postepowałam i zawsze dałam sie na nowo w to wciagnac,ale nie tym razem.Co z oczu to z serca. Nawet gdyby sie jednak okazało ze bedzie zabiegał bo jednak cos czuje to jak w to uwierzyc po tym wszystkim...

Kasia 1984 "Jednak wasza pomoc mi pomogla..." echh ludzie bez forum już sami nie potrafią myśleć i podejmować decyzji.. Ale chyba nie do knca forumowicze ci pomogli, bo przez telefon takich powaznych rozmow się nie przeprowadza.. Wiele się musisz nauczyć o zyciu jeszcze.. ale czy forum to dobre miejsce na lekcję życia?

Gość Kasia-----1984
Witam troszkę tu nie zaglądałam krupska co u Ciebie? U mnie troszkę zmian, w sobote troszkę porozmawialiśmy.Powiedział mi że zależy mu na mnie ,ale nie tylko jak na Przyjaciółce tylko jak na kobiecie.Ale prosi mnie abym mu dała troszkę czasu.A w Niedziele zaprosił mnie na cały dzień do swoich rodziców.Powiem że było Super ,spacerek,kino:) Mam nadzieje że w końcu sobie zaczął to układać,że wie że ja nie bede czekać.A jednak już nie mogłam być tylko i wyłącznie przyjaciółką ;(

Gość Kasia-----1984
Predatorka .....Oj możesz wierzyć lub nie ale Zycie już mnie sporo nauczyło nie chcę się rozpisywać!!!!ale jesteśmy tylko ludzmi .I nie chcąc popełniać błędów i tak je robimy :(

Gość krupska
U mnie to bezsensu. Teraz nagle okazuje sie ze mam jego kawałek serca,ale skoro tak zdecydowałam to on to akceptuje. Mimo wszystko jednak przychodzi do mnie do domu,był u mnie w pracy z ciastkiem,a dzis ma jechac ze mna do szpitala na zabieg.Mówiłam mu ze sobie poradze,bo córka moze mnie zawiezc i przywiezc,ale on wzioł urlop i uparł sie ze pojedzie ze mna. Wszystko takie bezsensu,odbieram to jako manipulacje z jego strony i trzymam dystans.

Gość Kasia-----1984
Krupska.....dobrze że mu powiedziałaś,czego oczekujesz.Może mu faktycznie na to tobie zależy.Tylko u ciebie dziwi mnie to, że on ci powiedział że jesteś tylko przyjaciółką.Niech w końcu się określi,bo ty nie jesteś szczęśliwa w takim układzie.Wiem to sama po sobie ,z jednej strony jesteś bo jest przy tobie.Ale z drugiej strony jest tAK jagby z boku i to boli.Zycze Ci by wszystko się jakoś poukładało.Bo nie zasługujesz by Cierpiec :)

Gość krupska
Własnie sie okreslił ze moze mi tylko przyjazn zaoferowac,pomoc,wsparcie itp ale nie miłosc bo nie potrafi kochac! Cały czas mi gada ze poco komu miłosc jak mozna miec porzadnego przyjaciela i ze taka przyjazn przetrwa dłuzej niz nie jedna miłosc. Z jednej strony ma racje,mozesz sie zakochac wyjsc za maz i nie ma i tak gwarancji na to ze maz czy zona nie bedzie zdradzac i ze sie niezakocha w kims innym i nie odejdzie. Rozmawiałam ostatnio z kolezanka która jest sama z wyboru i żałuje tego.Powiedziała mi tak>> co ci szkodzi sie z nim przyjaznic,masz z kim isc do kina na impreze,masz problem dzwonisz do niego on niesie ci pomoc,masz tez seks,kazdy ma swoje lokum do którego wraca,nie musisz prac jego skarpetek,nie musisz sie kłócic o kase o to czy cos zrobiłas czy nie.Wiesz ze mozesz na niego zawsze liczyc,macie juz tez swoje lata , wiec czas wam nie ucieka zeby szybko kogos znalezc i nie zostac stara panna czy starym kawalerem,oboje macie dzieci a teraz to rzeczywiscie lepiej docenic tego przyjaciela niz czekac na jakas wielka miłosc,która moze tez okazac sie cierpieniem>> No i mam metlik w głowie. odstawiłam go od seksu a on i tak przychodzi,dzwoni i mi pomaga,dlatego sama nie wiem.Troche mu jednak zależy!zobacze jeszcze jak długo,czy szybko sie znudzi bo rzeczywiscie chodziło tylko o seks,czy bedzie sie starał udowodnic mi ze jednak nie tylko o to mu chodziło. A co tam u ciebie Kasia?

Gość Kasia-----1984
Moze i masz trose w tym racji krupska :) a u mnie raz z górki a raz pod nią.Dzis przyjechał ,ale byłam u rodziców .Ale wpadł na kawke całą familią wypiliśmy kawusie i pojechał.On nie mieszka blisko bo około 70 km mamy do siebie.Najchetniej to bym zadzwoniła,by przyjechał o dotrzymał mi towarzystwa,a jutro i tak ma w mojej miejscowości troszke do załatwiania.Wiec przynajmniej miły wieczorek byśmy spędzili.Ale z drugiej strony myśle sobie.Że jakby chciał to by sam zadzwonił :( i niewiem co robić :(