Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niviska

Ciche dni...

Polecane posty

Gość i bardzo dobrze zrobił
"Sadze, ze jestes dla niego juz malo wazna i stad takie oddalenie." Bo go kurwa nie rozumiesz i kompletnie nie słuchasz!

Gość Niviska
Nie uwazam, zebym nagle stala sie dla niego malo wazna. Do czasu spotkania z jego bratem i bratowa bylo jak w bajce. Chodzimy ze soba od miesiaca i to nasze pierwsze nieporozumienie. Na dodatek on twierdzi, ze go bardzo zaskoczylam, bo po spotkaniu z bratem i bratowa bylismy u mnie i nie powiedzialam, ze cos mi sie nie podobalo. Dowiedzial sie o tym dopiero na drugi dzien, a niczego sie nie spodziewal. Moze dlatego chce to przemyslec.

Gość tez wolna i mila
miesiac czasu -co to jest?O czym Ty chcesz mowic.

Gość i bardzo dobrze zrobił
moze

Gość Niviska
Ta cisza i to czekanie mie wykonczą:(

Gość tez wolna i mila
to po co czekasz ?Zajmij sie czyms pozytecznym a nie tylko facet. Co bez niego umrzesz ?

Gość po Imprezie
Chodzimy ze soba od miesiaca i to nasze pierwsze nieporozumienie. Miesiąc znajomości to jest nic, byłam przekonana że znajdujecie się w fazie co najmniej narzeczeńskiej i stąd te problemy :-(

Gość i bardzo dobrze
"Ta cisza i to czekanie mie wykonczą" To jak cie wykanczaja to zadzwon do niego :) i sie umów.

Gość i bardzo dobrze
Po co masz sama spedzac w cierpieniu i smutku jak mozesz z nim w miłosci i radosci :)

Gość Niviska
W fazie narzeczeństwa na pewno nie mielibyśmy "takich" problemów. Wiem, że nasz związek jest jeszcze krótki, ale to nie znaczy ze mamy sie rozstac z powodu jednego nieporozumienia, ktore ja byc moze za bardzo wyolbrzymilam, a on zbyt przesadnie zareagowal. Nie wiem czy dzwonienie do niego to dobry pomysl- skoro sam sie do mnie nie odzywa, to chyba tego nie chce jeszcze;/

Gość nie chce mi się zalogować:)
nie dzwoń do niego. zabrał Cię na spotkanie na którym Cię ignorował:( jak mu o tym powiedziałaś to się obraził:( cos tu chyba jest nie tak...

Gość Niviska
Nie bylo tak, ze zupelnie mnie ignorowal na tym spotkaniu. Zapytal jak sie czuję (bylam chora), co bym chciala jesc i wypic, potem zapytal czy sie najadlam i czy nie chce jeszcze czegos do picia...Wiadomo, ze nie byla to dobra sytuacja na jakies "nasze" tematy tylko raczej te ogolne i uniwersalne, ale myslalam, ze jakos bardziej bedzie sie staral o nawiazanie kontaktu miedzy mna a jego bratem i bratowa, bo przeciez to on znal nas wszystkich. On najwidoczniej ma do tego inne podejscie, bo wczoraj powiedzial, ze rozumie, ze takie sytuacje sa stresujace, ale trzeba przez nie przejsc i nikt nam w tym nie pomoze.

Gość Niviska
Jestem w stanie zrozumiec to, ze on ma inne podejscie a ja inne, ale ciezko mi zrozumiec czemu ta sytuacja stala sie dla niego na tyle bolesna, ze wolal zostac sam i przemyslec to wszystko, a teraz nie odzywa sie do mnie:(