Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HE????

Ludzie w związkach / małżeństwach są nieatrakcyjni towarzysko

Polecane posty

Gość HE????

macie swoje zycie rodzinne , po co sie pchacie do klubow ? :O zadnego romansu i flirtu z wami nie bedzie , seksu tym bardziej , spontanicznego wyjazdu pod namiot rowniez ... powinni zrobic oddzielne miejsca rozrwyki : dla samotnych , dla singli i dla związanych :)

Gość ewella2
powinni organizować oddzielne imprezy na które przychodzą tylko ruchacze i łatwe panienki w jednym celu bo teraz w klubach nawet potańczyć nie można gdyż zaraz się znajdzie wianuszek oblechów, który chcą pobzykać a wcześniej nawet nie spojrzeli w lustro na swoje twarze. Z czym do ludzi?

Gość No ja tak miałem
Tańcze z klijentkom a ona mowi ze ma meza i dziecko:/

Gość HE????
powinna byc selekcja ,szkoda ze w dowodach nie ma juz stanu cywilnego i dzieci :O po co w ogole męzatki pchają sie na imprezy ? niech ze swoimi gachami chodzą w miejsca dla malzenstw :O

oj chyba jakas zajeta Ci podpadla Moze probowales ja zdobyc i Ci odmowila bo ma kogos kogo kocha, frajer teraz sie msci ;)

Gość HE????
typowa zalosne kafeteryjne argumenty :O powiem ci tyle '' w dupie byłas i gówno widziałas'' kobiety i faceci po slubie są nudni , takie fleje, ani wypic ani pogadac z nimi :O niech wracaja do swoijego zycia rodzinnego a nie psują zabawe mlodym i wolnym :D

Gość i bardzo dobrze
"kobiety i faceci po slubie są nudni , takie fleje, ani wypic ani pogadac z nimi niech wracaja do swoijego zycia rodzinnego a nie psują zabawe mlodym i wolnym" No bo maja siebie :) i nie potrzebuja juz rozrywek a jezeli juz to ludzi podobnych do siebie a nie młodziezy.

Gość IMO13246
To po co sie pchają tam, gdzie i tak pasować nie będą?!

Gość i bardzo dobrze
nie wiem...ich zapytaj.

Gość ewella2
Pamiętaj , że dyskoteka to miejsce do napicia się ze znajomymi i potańczenia a nie kółko zapoznawcze samotnych serc. Od tego jest sympatia.pl

Gość IMO13246
^^^Tej inteligentnej pani już podziękujemy...

Gość i bardzo dobrze
nie dziekuje, nie ma za co

Gość HE????
''To po co sie pchają tam, gdzie i tak pasować nie będą?!'' no wlasnie po co ? skoro maja siebie, swoje super zajebiste rodzinne zycie to po huja męzatki udają wyluzowane i pchają sie do studentów ? :O ,sa jeszcze lepsze : udają wolne a potem nagle telefon: dziecko placze :O

Gość HE????
sympatia jest dla nienormalnych ludzi , brzydali , sponsorow i desperatów dyskoteki kluby to miejsca w ktorych sie poznaje nowych ludzi - tak to kolka zapoznawcze:)

Gość IMO13246
Jeszcze lepiej: taki singiel próbuje wejść do klubu i nie może, bo w klubie za dużo małżeństw w swoim hermetycznym towarzystwie miejsce zajmuje!

Gość atari zwei
gdy singlowi za ciasno w normalnej dyskotece zawsze może zmienić na lokal tylko dla singli.

czyli wychodzi na to że pójście do klubu łączy się tylko z romansem, seksem ... ciekawe co to za kluby do których chodzisz

Gość HE????
wychodzac do miejsca rozrywki ide w celu nawiązania romansu/flirtu i sie zabawic , co mi przyjdzie po męzatce ktora tylko miejsce zajmuje a i tak wiem ,ze nic z nia nie bedzie ? :O gdy ktos wezmie slub staje sie nudny, malo rozrywkowy :O

Gość IMO13246
@liliput88 "czyli wychodzi na to że pójście do klubu łączy się tylko z romansem, seksem ... ciekawe co to za kluby do których chodzisz" NIE. Chodze po to aby kogos poznać i dobrze się bawić. Podchodzę do panienki zeby z nia pogadac/zatańczyć a ta piórka stroszy: "ja mam męża!". I taj jedna, druga, trzecia. Jakby te pary poszły gdzie indziej to od razu zwolniłoby sie miejsce dla ludzi, którzy CHCĄ SIĘ BAWIĆ! Ale nie! Muszą tacy siedzieć, miejsce zajmować, tlen zużywać i ograniczać osoby, które przyszły się zrelaksować!

Gość atari zwei
nie żartuj. znasz określenie "seks bezpieczny"?

To jest tortura, taka np. kolacja w towarzystwie innych malz., bez dobrego wina, nie da sie przezyc ;) Zdarzaja sie fajne pary, ale jest ich malo, wiekszosc to nudziarze. Kluby sa do podrywania. Jak ktos nie jest wolny, to nie ma po co tam isc.