Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana doszalenstwa w nim

moj byly chce ze mna porozmawiac

Polecane posty

co robic ??

a co ja mam robic moj byly mi pisze ze mnie kocha ze chce miec ze mna dzieci ale dalej w tym kierunku nic nie robi. Jak chce porozmawiac to porozmawiaj

Gość a lui, on peut dire la verite
neobliczalna dobrze powiedziane:D vouloire c'est povoire;) chciec to móc:P

Gość ponczosza
następna porzucona która czeka wiernie na skinięcie faceta wzdycha i błaga los , skamle o jego miłość leć jak ćma do ognia

ale rodzice jego nie toleruja wczorja mi naublizal dzisiaj zadzwonil ze przemylal i chce porozmawiac nie jestesmy ze soba tydzien przez ten czas rozmawialm z kolega akurat przyjechal do poski i zadzwonil czy w w koncu idzimey na basen ktory jemu obicalam juz pol roku temu :( ocywiscie ppowiedzialm ze idziemy ... i najgorsze jest to ze moj byly mnie podsluchiwal przez tel nie wiem jak to zrobil ale zrobil znal najdrobniejsze szczegoly rozmowy ... napisal mi ze nieche mnie znac ze brzydzi sie mna ze jestem zwykla,,, i nie dokonczyl :(( ale mimo to ja go kocham bardzo mocno zranil mnie tym co napisal :((

bylismy ze soba 14 miesiecy :(( wiedzil ze dzisiaj mam jechac na ten basen to specjalnie przyjechal po swoje rzeczy i zapytal czy znim porozmawiam jak przyjedzie 2 raz do miasta :(( co mam robic tak bardzo go kocham i nie che go stracic :((

nie raz mysle ze warto nc nie mowic .. ale z drugiej strony zycie jest jedno i czy warto sie klucic czy warto unosic sie duma ...