Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doświadczona życiem....

Moja wnuczka zostala matka! Jak ja przekonac by oddala dziecko do adopcj?

Polecane posty

Gość hhjghgfhf787
ludzie nie spinajcie sie, to provo. 80 % kafeteriuszy to gimgowna. luuzz

Gość a ja wspomne przypadek
mojego meza. Maka urodzila go w wieku 17 lat i to niepelnych. Byla sama poczatkowo, potem poznala jogos i wyszla za maz za faceta, ktory wychowal mojego meza, na wspanialego mezczyzne (oczywiscie razem z jego mama). Przez dlugo nie mieli kokosów (pod wzgledem finansowym), ale wszystko sie z czasem odmienilo. Jego mama jest aktualnie bardzo majetna osoba, zarabia astronomiczne pieniadze, a to tylko dzieki jej samej, dzieki jej wytrwalosci , inteligencji. Przez ciaze musiala na chwile przerwac ksztalcenie, ale zaraz po urodzeniu zapisala sie sama! do szkoly wieczorowej i zdala mature. Co prawda nie poszla na studia- jako jedyna ze swojej bardzo wyksztalconej rodziny- ale nie przeszkodzilo jej to w osiagnieciu zyciowego sukcesu. Nikt jej nie pomagal, sama musiala wszystko wziac na siebie i ze wszystkim sie uporac. NIkt na nia nie wplywal aby oddala dziecko, z reszta sama by tego nigdy nie zrobila, predzej ucieklaby i mieszkala na ulicy szukajac jakiegos sposobu na siebie i to male dziecko. Ona i jej syn maja cudowny kontakt, sa bardzo blisko, zawsze sie wspieraja, jest to kontakt glownie oparty na przyjazni, milosci. Ja jak na nich patrze to im zazdroszcze, bo ja takiego z rodzicami nie mam- milo, ze urodzilam sie kiedymoja mam miala 26lat. Autorko, czasem o wiele lepiej moze sie ulozyc zycie kiedy poczatki wydaja sie koszmarne, niz w przypadku kiedy rysuje sie kolorowo. radzilabym zostawic wnuczke i jej dziecko w spokoju. Ona sama musi sie wykazac teraz i szybko dorosnac, a mysle, ze to bardzo dobrze, ze chce dziecko zatrzymac i stanac na wysokosci zadania.

Gość do a ja wspomne przypadek
piszesz, ze twojej matce nikt nie pomagał, to jak ona uczyła sie w szkole wieczorowej, z dzieckiem na ręku przebywała w szkole.

Gość BAJKAAAAAAAAAAA
Babcia w tym wieku nie umie korzystac z internetu a szczególnie z kafeterii 🖐️