Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozważ wszystkie za i przeciw

FACECI I KOBIETY!!! Dlaczego tak surowo oceniacie samotne matki???!!!!

Polecane posty

Ucięło mi kawałek, oto reszta: Reszta posta zachowana jest w tak samo bezsensownej konwencji, więc skwituję ją stwierdzeniem - GENERALIZUJESZ, co słusznie poniżej zauważa Lady_Of_Shalott. Pokuszę się jednak o taką małą łyżkę dziegciu, że stosując takie barwne określenia zniżasz się do poziomu tych wszystkich złych facetów, których zdaje się nienawidzisz. To tyle.

Witam Nie jestem samotną matką ale poślubiłem samotną matkę i chciałbym napisać parę zdań tak dla pokrzepienia serc . Zacznę od tego że w wieku około 20 lat trochę egoistycznie założyłem sobie że tak do 30 będę sobie używał życia [ bez szału ] a później poznam właśnie samotną matkę z małym dzieckiem i jak się pokochamy to spędzimy razem życie . I ... tak się stało . Poznałem swoją przyszłą żonę i jej dwuletnią córkę ... była to miłość od pierwszego wejrzenia i trwa do dziś a minęło już 12 lat . Często słyszałem pytanie dlaczego szukam [ anonsy , znajomi ] właśnie kobiety z dzieckiem ?. Odpowiadałem że sama dziewczyna ma większe szanse na znalezienie partnera niż ta z '' posagiem '' a że jeżeli kogoś pokocham to dziecko nie stanowi problemu . Więc czemu nie określić już na wstępie tego że dzidziuś nie stanowi przeszkody i tym samym dać szansę sobie i samotnym mamą na miłość ?.Córka nosi moje nazwisko , zrzekliśmy się alimentów , moja rodzina pokochała ją jak '' prawdziwą '' wnuczkę [ może dla tego że wszyscy od zawsze wiedzieli o moich planach i byli przygotowani ] i jest fajnie . Oczywiście są z nastolatką kłopoty ale kto ich nie ma .A żona zanim mnie poznała sama [ dosłownie bo rodzina się od niej odwróciła ] wychowywała małą , pracowała , zmagała się z problemami dnia codziennego i zawsze wierzyła że znajdzie tę drugą połowę która je dwie pokocha . No i znalazła Życzę więc Wam wszystkim samotnym mamą żebyście nie traciły nadziei i może na Was również poszukuje jakiś wartościowy chłopak ?. Pozdrawiam

Gość lumillka
dla mnie samotne matki to najwieksze bohaterki tego swiata-haruja a medali nie otrzymuja

Gość a czemu mężczyzna ma brać na
siebie odpowiedzialność za obce dziecko na siebie? Czemu ma wiązać się z kobietę która wybrała faceta nienadającego się do poważnego związku a jak już po ptakach to szuka tego " porządnego " ? Nikt nie chce być wyjściem awaryjnym!

Gość lumillka
coz dzisiaj faceci s akkrajnie nieodpowiedzialni-czesto robia dziecko i pryskaja -a kobieta je wychowuje-sa baby co i gromada dzieci znajduja nowego partnera-przeczytllam gdzies-jka mezczyzna pokocha kobiete to pokocha tez i jej dzieci a jak mezczyznie przestaje byc potrzebna kobieta to ma gdzies nawet swoje dzieci-wielu ojcow po rozwodzie ma w dupie swe dzieci

Gość aqqaqqaqq
w sumie kobieta ma zawsze przechlapane. Jak facet ma dziecko i zwieje to tu się znajdą obrońcy co to stwierdzą "że z tą kobietą musiało być coś nie tak skoro facet nie chciał się dla niej zmienić". Czyli winny nie jest nieodpowiedzialny kolo co ma dziecko nie powiem gdzie, tylko kobieta co to tyra żeby jakoś dać radę. Z kolei jak kobieta stwierdzi, że ma dziecko nie wiadomo gdzie i zostawia dziecię ojcu a sama idzie w tany, to ów ojciec jest bohaterem i skrzywdzonym (żadnych tekstów że cóś z nim nie tak skoro go baba z dzieckiem zostawiła i zwiała) a owa nieodpowiedzialna niewiasta to nie wiem nawet kim jest. Wniosek dla faceta zawsze znajdzie się usprawiedliwienie na winy a dla kobiety jak by się nie obracać tak zawsze z tyłu dupa :P.

Gość lumillka
pierdoleni politycy i kaplani kaza rodzic co roku-jak napisal jakis satyryk-swięte slowa , glos rozsadku w kazdym kątku po dzieciątku-zadnych seksow i wyuzdan , dzietnosc liczy sie bez dwoch zdan

Gość Pharaon Reviens
to znaczy że matki są nieodpowiedzialne, działają pod chwili impulsu, najpierw chcą bad boyów a później się dziwią że bad boy poszedł dalej a ją zostawił, jakby od razu wiązały się z normalnymi to by takie sytuacje nie miały miejsca, ale niestety wszystko rozumie się po czasie jak już jest czasem za późno i teraz to jest nagminne, młoda samotna mama w wieku 22-24 lat

Gość a czemu mężczyzna ma brać na
" Pharaon Reviens to znaczy że matki są nieodpowiedzialne, działają pod chwili impulsu, najpierw chcą bad boyów a później się dziwią że bad boy poszedł dalej a ją zostawił, jakby od razu wiązały się z normalnymi to by takie sytuacje nie miały miejsca, ale niestety wszystko rozumie się po czasie jak już jest czasem za późno i teraz to jest nagminne, młoda samotna mama w wieku 22-24 lat" Dokładnie 100% prawdy

Gość lumillka
samotne matki to bohaterki

Gość Pharaon Reviens
co innego jak kobieta rozwodzi się w wieku 27+ lat po kilku latach związku i dzieckiem 4-5+ lat a co innego jak ma 22-23 lata i noworodka, ten pierwszy przypadek zrozumiem bo mogło nie wyjść, coś się popsuć, ale ten drugi to szukanie frajera do sponsorowania dzieciaka, a najlepsze jest to że wiedzą że już nie są pierwszych lotów a wymagania mają większe niż niejedna młoda ładna panna bez dziecka

Gość buquile
Ciekawą rzeczą jest, że kobiety oczekują od niegrzecznych mężczyn "zmiany" dla niej. Ale pytam po co taki facet ma się dla niej zmieniać skoro zainteresowała się nim i dopuściła go do tzipy takim jaki był?

Gość samotne matki to puszczalskie
szukające frajera-sponsora

Gość nikolinna
KK kaze rodzic co roku -sciagalnosc alimentów to 10 % -coz kaplani i politycy to bstie co chca zaglodzic dzieci na smierc

Gość hjmhg
nikolinna puknij się w cymbał co ty za brednie gadasz

Gość amallasunta
tak jest -chyba nikt nie zaprzeczy ze Kk nakazuje i propaguje wielodzietnosc

Gość Kobiety puknijcie się
Za własną głupotę oskarżacie kościół. Aż się nie chce wierzyć, że takie bezmózgi żyją.

Gość Uroczy Szymuś
Oj przecież może jak trafiły na takich drani, czy tam jak nazwała ich autorka postu, to może i trafią na porządnych. Trafiajcie kobiety :classic_cool:

Gość Uroczy Szymuś
No skoro wcześniej potrafiła trafić i nie była samotna, to niech teraz trafia.

Gość talllulla
no wlasnie Kk- kleryklani ginekolodzy w publicznych przychodnaich nie wkladaja babom spiral , nie sterylizuja , nie przepisuaj antykoncepcji-wiekszosc bab gówno zarabia i n aprywatnego gina ich nie stac- i s tąd fala wlielodzietnosci , samotnych matek i przeludnienia -dlatego kazdy myslacy czlowiek uwaza kaplanow za gówno i skurwieli

Gość talllulla
a bezrobotn ababa skad am wziac kase na prywatnego gina?1/3 dzieci potrzebuje pomocy panstwa w skomlpetowaniu wyrprawki skzolnej - 1/4 jest niedozywiona a Kk i politycy każa rodzic co roku

Gość Uroczy Szymuś
Dosłownie aż mnie wgięło jak przeczytałem pierwszy post. Takiego faceta wybrałaś sobie na ojca swojego dziecka ? Pierwsze podejście do wyboru faceta i takie pudło. Teraz chciałabyś jakiegoś innego ? Może Ci się trafi

Gość Uroczy Szymuś
No właśnie z tym KK. Z drugiej strony, gdy kobieta z Polski rezygnuje z przynależności do KK i wiąże się z muzułmaninem to nie ma problemu z urodzeniem mu dzieci i nawet poważnym ograniczeniem swojej swobodny podejmowania decyzji odnośnie własnych poczynań.

Gość talllulla
tak pisz eprasa i madre ksiazki-Kk ijego pretorianie niszcza i oplataja wszystko swymi brudnymi krwawymi mackami-ile z budzetu idzie na katechetow i kapelanow-a ile mozna by za to mieskzan zbudowac, wyprawek dla biednych dzieci ufundowac-ofiarom przemocy pomioc-ale Kk jest dla politykow najwazniejszy

Gość hulijjada
Kk przesladuje samotne matki od samego początku- wystarczy poczytac o historii obyczajowsci jak Kk je przesladował oraz ich dzieci

Gość JESTEM ZDANIA
bo ludzie bardzo lubia oceniac, czlowiek to istota o 2 twarzach, albo nawet i o stu ;) nie oceniajcie ludzie z taka latwoscia i szybkoscia innych, bo zycie naprawde roznie sie uklada, pisze przerozne scenariusze i wtykanie nosa w nieswoje sprawy jest po prostu nie na miejscu... pozdrawiam i milego dnia zycze :)

Gość willeggha
wszystkie religie przesladuja kobiety co rodza nieslubne dzieci

Bo tak jest, było i bedzie ze to kobiety zawsze będą te gorsze: kobieta pójdzie do łóżka- dziwka, facet pójdzie do łóżka- romantyk kobieta poderwie- dziwka, facet poderwie- maczo kobieta zajdzie w ciąze- dziwka, łapie na dziecko, facet dowiaduje sie o ciązy- skrzywdzony, złapany na dziecko facet zostawi kobiete z dzieckiem- musiała być dziwką kobieta zostawi faceta z dzieckiem- dziwka i wyrodna matka facet zostawiony z dzieckiem- bohater, skrzywdzony, postawic mu pomnik kobieta zostawiona z dzieckiem- dziwka, szuka sponsora i tatusia. A tak naprawde faceci to tepe dzidy które nie widzą nic prócz swojej dupy i zapłakaliby się gdyby mieli urodzić dziecko czy samotnie je wychować, a wyzwiskami leczą swoje kompleksy małego fiutka oraz tego że żadna im nie chce popuścic szpary. Nie mają za grosz empatii. Niektórzy mają rozumki mniejsze niż te dzieci którymi opiekują się samotne matki. Tylko facet z jajami weżmie samotną matke z dzieckiem, na szczęscie. Selekcja przeprowadza się automatycznie.

Gość morraimmmma
kaplani i politycy to bestie