Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozważ wszystkie za i przeciw

FACECI I KOBIETY!!! Dlaczego tak surowo oceniacie samotne matki???!!!!

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 10
56756 - jest w tym duzo winy kosciola bo ogranicza anty i robi z seksu temat tabu. W krajach , w ktorych seks jest czynnoscia fizjologiczna takiich problemow jest duzo mniej.

Gość gladiolla-
jak biedna wielorodka blaga gina o spirale to religijny pojeb jej powie -spierdalaj i rodz dalej

Gość 56756
Zuzanna Amelia & 10 kobiety które traktują seks jak czynność fizjologiczną to się puszczają na prawo i lewo i przez takie kobiety reszta mimo tego, że jest porządna i szanuje się za zepsutą opinię. Jak to, któraś z was pisała temat "czemu faceci uważają wszystkie kobiety za dziwki" Właśnie za traktowanie seksu jak czynności fizjologicznej.

Gość gladiolla-
jak 20 latek wie ze nie chce miec dzieci i sie sterylizuje -to szczy tmadrosci -ludzi m jest za duzo

Gość Zuzanna Amelia & 10
Faceci nie uwazaja kobiety za dziwki za ich "puszczanie sie" tylko za wlasny brak seksu przy jednoczesnym micie ze inni faceci to maja. Innymi slowy faceci uwazaja kobiety za dziwki bo faceci ktorzy nie maja seksu opowiadaja dookola ile to panienek zaliczyli nabijajac piane. Ta piana powoduje ze kobiety zakladaja szlaban na seks skoro ciagle sa podejrzane o szmacenie sie i jedyne co robia to daja dupy jak moga zlapac meza na ryzyko ze z tym brzuchem zostana. W ten sposob kolo sie zamyka.

Gość Zuzanno do tej pory czytałem
to, co pisałaś z uznaniem, ale teraz to bredzisz:) serio:) bez obrazy

Gość moorraimmmmaggggggggggggg
patologi powinny miec mozliwosc legalnej sterylizacji-bo jak wyglada wielorodka i jakie ma zdrowie -to chyba kazdy wie

Gość Zuzanna Amelia & 10
Bo teraz pojechalam po facetach co nie maja seksu i widocznie trafilam w czuly punkt... /bez obrazy/

Gość Zuzanno do tej pory czytałem
nieeeeee tam, niektórzy wylewają żółć, bo faktycznie dawno nie ruchali, ale ogólnie to też nie o to im pewnie chodzi:) mnie tam nie obraziłaś, smiało mów.

Nie warto się kłócić bo tak naprawdę każdy z nas ma inne zdanie na dany temat. Jedni myślą tak i inny znów zupełnie inaczej, to normalne przecież więc nie ma się co stresować:) Co do samotnych matek i do ludzi ogólnie, kobiet, mężczyzn, samotnych, zajętych, singli etc. to historia każdego z nas jest inna i każdy z nas ma inne spojrzenie na świat. Każdego na jakiś sposób doświadcza życie i trzeba jakoś sobie radzić, iść do przodu i cieszyć się życiem póki czas. Ludzie wylewają na siebie brudy, obrażają na całego i po co to? Czasem warto zatrzymać się i docenić to co się ma, a każdy z nas ma wiele i trzeba o tym pamiętać. Doceńcie to, że macie sprawne ręcę, nogi i umysł bo dużo jest ludzi, którzy tego nie mają i daliby dużo żeby choć przez jeden dzień móc naprawdę biegać, i wiecie co? Tacy ludzie potrafią docenić życie, potrafią docenić przyziemne sprawy i małe rzeczy. A Wy co robicie? Warto tak kogoś potępiać? Warto? Nie wiesz co Cię spotka w życiu, nie wiesz jaki los Ci jest pisany więc póki możesz to doceń to co masz. Życzę Wam innego spojrzenia na świat i każdemu z Was życzę powodzenia i żeby ułożyło się Wam jak najlepiej. Dobranoc.

Gość Margerita_Szoł
To teraz ja- byłam 7 lat w związku- jakoś umiałam się zabezpieczyć by nie wpaśc i nie zostać na lodzie z dzieckiem. Mialam partnera ktory na pierwszy rzut oka wydawało się byc ideałem- czas pokazał ( baaaardzooo długi czas) ze jednak był standardowym dziwkarzem. Podstawa zwiazku a i owszem jest milosc0 ale na Boga! nie laczcie milosci z dawaniem dupy bez wczesneijszego pomyslunku! Samotne matki- w większości- to mlode lafiryndy ktore byly w jakimś zwiazeczku i sobie wpadły- ot nasza polska rzeczywistość. Sorry, al emyslaca kobieta nie wpakuje sie w nieplanowane dziecko nie majac pewnosc co do partnera. Mmay 21 wiek- jest maaaasa srodków antykoncepcyjnych.. ldateog wasze pierdolenie ze " taka to wielka milosc byla".. weźcie sie jebnijcie najpierw łeb! milosc?? taa. ona trwa jakies 2 lata potem jest szacunek i przywiązanie i po tych 2 latach dopiero widac czy to ten czy nie ten...

Gość princepolo2266
Margerita_Szoł Zgadzam się z Tobą w pełni. Jestem samotną matką i mam wspaniałego synka i nie żałuje, że go mam bo jest całym moim światem. Żałuje tylko jednego, że byłam głupią i naiwną kretynką i że zauroczyłam się jakimś debilem myśląc, że to miłość na całe życie. Haha. Śmiać się mi chce z tej mojej głupoty. Ale cóż trzeba iść dalej. Mój synek jest zdrowy i mądry i z tego się cieszę i doceniam to. Rozumiem pogląd ludzi na samotne matki, naprawdę to rozumiem i liczę się z ich zdaniem. Samotna matka i związek? To chyba byłby cud tak naprawdę. Tak poważnie nie liczę na to. Daje sobie sama radę z małym i jest ok. Nie znaczy, że jestem przez to gorszą osobą. Byłam głupia owszem, ale teraz mam inne podejście do życia. Pewnie, że żal mi tego, że nigdy nie będę miała prawdziwego domu, męża i rodziny ale ja sobie tak pokierowałam życiem a za swoje błędy się płaci i dlatego ja nie szukam "tatusia" dla mojego dziecka bo i po co? Szkoda czasu i nerwów. Trzeba iść dalej i jakoś to przeżyć wszystko a najważniejsze to nie stracić radości życia:)

Gość gość
dla wszystkich dorabianych tatusiow na prawdziwego ojca sie nie nadawales wczesniej a na jelenia robiacego za wol roboczy juz jestes idealny :D Cala prawda w jednym zdaniu o samotnych matkach :)

Gość gościu w temacie
po co wolnemu facetowi samotna matka z dzieckiem jeśli jest tyle wolnych i pięknych kobiet na tym świecie. Samotka matka z dzieckiem to na dłuższą metę problemy a faceci nie lubią problemów. Facet jeśli wiąże się z samotną matką to tylko na chwilę bo taka kobieta jest łatwiejsza do zdobycia i chętna na wszystkoa facet jak to facet lubi sobie poużywać. Przepraszam samotne matki za te słowa ale taka prawda wiem z doświadczenia.

Gość gość
dla takiej patologii to zawsze bedziesz tylko dodatkiem do dziecka nawet nie mysl o jakims zwiazku zycie sobie zmarnujesz. By nie miala dziecka nie splunelaby na ciebie dzisiaj. Jestes tylko deska ratunku wołem robiacym na jej bekarty bo malo jest glupich. By nie miala bekarta nadal dawalaby tylka komu popadnie i na pewno nie tobie. Na ojca sie nie nadaje za to na wołu roboczego pracujacego na cudze dzieci idealny