Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozważ wszystkie za i przeciw

FACECI I KOBIETY!!! Dlaczego tak surowo oceniacie samotne matki???!!!!

Polecane posty

Gość morraimmmma
Jeśli samotna matka to katoliczka to nie żal mi jej

Gość mooooorraimmmmaggggggggggggg
spierdalaj podszywie -chuju jebany-wsadz s ereke do odbytu, wydłub kupe i se zjedz

Gość darkinia
kto potępia samotne matki-ten powinien zostac wyruchany przez boa dupczyciela pitona i anakondona

"Tylko facet z jajami weżmie samotną matke z dzieckiem, na szczęscie. " Do łózka brały sobie jedna z drugą złamasów i tak wyszło, że jeden dzieciaka zrobił (tzn. ona myślała że dla niego to bez różnicy czy w ciąży jest czy nie więc pigułkę odstawiła, sprytna) i tu zonk - bo gość sobie poszedł. A teraz wycieruchy żądania stawiają; że im się facet z jajami należy. Frajera szukacie co by mu rogi doprawić gdy waszego bachora będzie chować i użerać się z biologicznym. "Selekcja przeprowadza się automatycznie." To prawda. Spuście głowy i przyjmijcie do wiadomości, że jesteście towarem nie z drugiej a z trzeciej półki. Było myśleć głową a nie kroczem to teraz nie byłoby problemu

Jak może być mądra skoro jest samotna? Zakładając, że jej fagas nie zginął w wypadku)

Jest samotna bo burak jeden z drugim nie potrafi się zając własnym dzieckiem i nic poza swoją dupą nie widzi. A drugi burak wmówi tej kobiecie że nie jest nic warta albo jest drugiej kategorii. Gdybym była samotną matką wolałabym być sama.

Gość skoro dała nie temu co trzeba
to teraz niech płaci za swoje błędy taka samotna matka. ja tam nikogo nie żałuję, każdy sam podejmuje decyzje.

Ja też nikogo nie żaluje bo sama nigdy nie wpadłam, czyli jednak można, ale nie popieram wyzywania nikogo od kurew, dziwek czy ludzi gorszej kategorii bo nikt na to nie zasłużyl, tym bardziej kobiety które być może popelniły błąd ale zaplacą za to w przeciwieństwie do co niektórych egoistów którzy są najbardziej oburzeni.

Ale kto tego buraka wybrał, hmm? Kto sobie z nim dzieciaka zrobił?Gdzie ta osławiona kobieca intuicja? Najpierw się dziecko robi a dopiero potem poznaje człowieka? Za brak rozumu ponosi się konsekwencje.

"Nie tylko ona na szczęscie będzie płacic." 200 zł. na miesiąc. Drobne z kieszeni :D "kobiety które być może popelniły błąd ale zaplacą za to" A zapłatą będzie figa z makiem a nie nowy związek. Latajcie za swoimi miśkami i egzekwujcie alimenty zamiast zatruwać życie normalnym.

a kto tą kobiete wybrał? kto chciał żeby nogi rozłożyła, kto to wykorzystał? kto potem zawinąl dupe w troki? Odpowiedzialnośc ta sama, wybór ten sam, zrobili to samo,bez sensu porównanie. Tylko ona musi dziecko wychować a on ją jeszcze od kurew wyzwie. Faceci nie mają honoru i jaj.

"a kto tą kobiete wybrał? kto chciał żeby nogi rozłożyła, kto to wykorzystał?" W takim razie było trzeba się nadstawić jakiemuś lepszemu. Kandydatów brakowało? :D Was widocznie trzeba ubezwłasnowolnić skoro uważacie, że za nic nie jesteście odpowiedzialne. Najlepiej zgłosić gwałt skoro człowiek którego nie znaliście wam wszedł do łózka i wbrew wam dziecko zrobił. "Faceci nie mają honoru i jaj." Idealnie pasujący do takiej bez rozumu. Widać przeznaczeni sobie musieli być.

Jakby uważały ze nie są odpowiedzialne to podrzucily by dziecko tatusiowi. Kto twierdzi że wbrew im? chciały pewnie tak samo jak i facet, no chyba ze kobiety potrafią same dziecko zrobić. W takim razie o czyms nie wiem. Faceci są tak samo odpowiedzialni, w koncu mógł jeden z drugim załozyc gumke to nie mial by dziecka. Czyż nie? Ona zrobiła bład bo się nie zabezpieczyła, on tez nie, oboje są idiotami, ale to kobieta zawsze będzie kurwą i kimś gorszej kategorii. Takie myślenie to dno.

Gość Zuzanna Amelia & 10
Orchidea - poniewaz zawsze bylam , jestem i bede zagorzala przeciwniczka lapania faceta na brzuch wiec - z przykroscia - ale popre Darkera. Nie czarujmy sie dziewczyno: Jest cos takiego jak anty i jak nie chcesz wpasc top sama zrobisz wszystko zeby nie wpasc. A jak ryzykujesz wpadke w nadziei ze faceta za jaja do oltarza dociagniesz no to sorry kolezanko ale to Twoje ryzyko i twoja odpowiedzialnosc. Nie jest nowoscia ze facet woli seks a slub to dla niego ponizenie i zmarnowanie zycia. Wiec skoro zostalas na lodzie z brzuchem to 1. Albo zle wyczulas faceta ergo nie jestes ani inteligentna ani sprytna ani sie nie znasz na facetach 2. Od poczatku nie mialas szans i widac to bylo na kilometr -ergo jestes glupia i naiwna 3. Przecenilas swoje szanse - ergo jestes pustak i do tego zbyt egoistyczny i oberwalas za zarozumialstwo. tak czy inaczej - nie najlepiej to swiadczy o Tobie. Zgadzasz sie ze mna ?

Gość Zuzanna Amelia & 10
I zeby nie bylo niedomowien. Nie mam absolutnie nic do samotnych matek. Tepie kazdego kto nazwie "bachorem" nieslubne dziecko albo sprobuje takiemu dziecku dokuczac. Ale spojrzcie dziewczyny w lustro i zastanowcie sie na jakim swiecie zyjecie. Bo to ze za ryzyko brzucha w razie niewypalu odpowiecie same - wie kazda. Wiec o co zale i do kogo?

Zdziwie cię ale nie jestem samotną matka. Ale jestem przeciwna skreślania człowieka bo kiedys popełnił błąd, wyzywania go od ludzi gorszej kategorii czy dziwek, podczas gdy ci egoiści nie muszą ponosic zadnej odpowiedzialnosci. Prócz finansowej, to na szczeście muszą. Jestem przeciwna stereotypom i oceniania w ten sposob samotnych matek bo spora częśc z nich pewnie była w normalnym związku a nie rozkładała nogi pierwszemu lepszemu. I raczej im współczuje niż potępiam.

Gość vathirra
to Kk robi nagonke na samotne matki

Gość Zuzanna Amelia & 10
No ale co z tego ? Jakie znaczenie ma to czy taka kobieta rozkladala te nogi czy nie ? Kazda od lat wczesnych widzi i slyszy jak sie traktuje takie dzxiewczyny , jak je oceniaja faceci , jak patrzy na nie spoleczenstwo. Kazda wie ze facet czesto sie zrywa a taka kobieta zostaje z odpowiedzialnoscia sama. A jednak sama lezie jak krowa w gowno. No to do cholery o czym to swiadczy ? Chcesz ryzykowac ? prosze bardzo. Nikt nie ukrywa jakie sa konsekwencje jesli sie nie uda i ktora strona za nie odpowie wiec ?

Gość Jakby wybrała porządnego
mężczyznę to nawet w sytuacji gdyby się rozstali nie nie byłaby samotna. Porządny mężczyzna mimo nie bycia w związku z kobietą zadbałby o los swojego dziecka i chciałby brać aktywny udział w życiu i dorastaniu swojej pociechy.

Takich samotnych matek nikt nie potępia. Ale sytuacja, w której ktoś wyjeżdza z morałami jakiemuś samotnemu i niedoświadczonemu facetowi, że powinien celować w tą grupę, woła o pomstę do nieba. Woła o pomstę sytuacja w której ktoś, kogoś, kto jest w dołku próbuje stwiać do pionu w ten sposób. To cała konkluzja jaka mi się nasuwa . . .

Gość kuniochi
ale w przyrodzie samiec tylko daje nasienie i znika-jak nie ma slubu to superłatwa ucieczka od odpowiedzialnosci

Gość Najpierw mają porządnych
mężczyzn w dupie i idą do łóżka z kimś niedojrzałym i nieodpowiedzialnym. Jak się urodzi dziecko koleś jak można się było spodziewać ucieka i ona zostaje z dzieckiem. I teraz na mnie samotnego faceta patrzą łaskawie. Teraz gdy już po ptakach i trzeba być odpowiedzialnym za nie tylko Swój los ale i dziecka. Teraz to się mogą w tyłek pocałować.

Cały problem zaczyna się wtedy, kiedy, ktoś wyjeżdża mi z tekstem, że jestem niedojrzały, bo takiej samotnej matki nie chcę. Bo w imię czego? To tak jakby mi kazano płacić bykowe. Z jakiej racji?

Gość 00000loi
bo dały dupy...chuja im sie zachciało a tera płaczą.

Gość kuniochi
to faceci szmacierze tchórza- jak urodzi sie chore lub uposledzon e dzecko-w malzenstwie -to 99, 9 % męzów zwiewa

Gość Zuzanna Amelia & 10
19:07 [zgłoś do usunięcia] kuniochi to faceci szmacierze tchórza- jak urodzi sie chore lub uposledzon e dzecko-w malzenstwie -to 99, 9 % męzów zwiewa Aaa to pierwszy raz slysze.

Gość to się wybiera porządnych
wartościowych mężczyzn i nie ma takiego problemu