Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytammmtttttt

do facetow-czy bylibyscie w stanie spotykac sie z

Polecane posty

Gość ehhhhhh3
a gdyby 32 letni facet miał do wyboru na partnerkę życiową super 19 latkę która go bardo kocha albo 34 letnią kobietę z dzieckiem to którą by wybrał?

Gość asbio
no ale chętnie byś sobie taką wziął za żone :O

Ruslan taka sama swiezosc ma gumowa lalka. Do tego jest chetna na wszystko, zrobi to tam gdzie nawet 18 latka sie krepuje. Mam nadzieje ze przekonalem.

Gość wm12
taaa nie ma to jak zajebiste 30 latki które we wszystkim są najlepsze a w łóżku to już w ogóle mózg staje (tylko szkoda że nie kutas) 🖐️

Gość wm12
ehhh3 , byłby głupcem biorąc 34 latke z DZIECKIEM zamiast 19tki

//// po pierwsze świeżość, zero jakichś nawyków które w późniejszych latach ludzie wszyscy mają, spontaniczność, beztroskość, Młodość, to stan nieważkości, jedyny w całym życiu, to coś co każdy chciałby zachować na zawsze, wiatr we włosach, chęc poszukiwania czegos nowego, podejmowania nowych wyzwań, odwaga do ryzykowania ///// wszystko to uaktywnilło się u mnie po 26 roku zycia. Wcześniej były tylko aspiracje rodziców, mediów, budowanie pozycji spolecznej, służba warta rodzinie ojczyxnie, tradycji. Nic z tego co wymieniałes nie wstepowało w mojej psychice około 18-ki ani u moich znajomych. To w wieku 18-lat marzyłem o tej wolności i byłem przekonany że nastanie ona po 27-ce. I tak się stało

Gość wm12
egoist wypierdalaj bo stajesz się nudny.. czyżby bmblondyn?

Artur, aaaa to juz wina wychowania. Chlopcow wychowuje sie na twardzieli, a pozniej wymaga sie od nich okazywania czulosci itp.....inny temat :)

"wszystko to uaktywnilło się u mnie po 26 roku zycia." EGOIST ma racje.18tka to gownowaty wiek, w ktorym gowno wiesz o zyciu i masz pstro w glowie. Poza tym panowie, gdzie wy zyjecie, ja mam sporo kolezanek przed i po 30tce , ktore wygladaja bosko:)

Sun, tu nawet nie chodzi o wiek, a o numer. Wiadomo, ze mezczyzni to zdobywcy i lubia sie poszczycic swoim lupem. 30-stki sa super :)...jak mialam 31, to zdarzyl mi sie romans z 21-latkiem, tez bylo fajnie ;)

Oni sami nie wiedza o co im chodzi;) A tak serio to po co tak kalkulowac, czy lepsza 18 czy 30stka, jak sie zakochasz to sie nad tym nawet nie zastanawiasz (mowie o zakochaniu a nie glupim zauroczeniu), bo ta osoba i tak ci sie podoba bez wzgledu na wiek i inne rzeczy

Gość qwertyuiop1234
autorko g.ówniaro twoja koleżenka jest wyzwolona i dojrzała a ty głupia . jak spotkasz fajnego faceta to czy młodszy o rok czy 10 lat starszy to nieważne

Ale taka 18stka ma prawo się wyszumieć, wybawić. A 29 latek raczej myśli o poważnym związku. Trudno być w takim związku, nie wiem czy bym się zdecydował.

Może i są dojrzałe 18latki, ale ja takich nie spotkałem. Większości w głowie tylko alkohol, balangi i pieniądze. Tzn. wydawanie ich, anie zarabianie. Facet koło 30stki najczęściej nazajutrz ma do pracy i chlać z jej znajomą gówniażerią nie może. Mieszkanie z taką to też trud bo najczęściej gotować nie umie, sprzątać jej się nie pali... Zostaje tylko seks. Dobry seks z młodym ciałem. Z drugiej strony starsze też najczęściej są głupie, leniwe i z chęcią szastają nie swoimi pieniędzmi. To chyba już lepsza znajomość z kilkoma nastolatkami.

Gość fgh
Facet koło 30stki najczęściej nazajutrz ma do pracy i chlać z jej znajomą gówniażerią nie może." mój chla , co prawda nie z gówniarzerią ,ale chla a na 6 do roboty, tyle że robi u siebie

Gość freakylikeme
ja kocham takich jak oferma :)

Gość fgh
a co do 30 latek to nie macie pojęcia ile z nich jest naprawdę szurniętych:D żona mojego kolegi rozbijała schab na płytkach bo bała się że blaty popękają w nowych meblach :O w efekcie potłukła płytki bo rozpijała na szmatce, o deseczce nie pomyślała (autentyk!) , nie mówiąc już o tym że z reguły jedzenie i tak przywoziła z restauracji albo od teściowej :D

Gość fgh
rozbijała *

Gość fgh
w ogóle chyba musiała walić na oślep :D ale to prawda bo widziałam ryche na płytce :D

Gość fgh
inna z kolei ma męża bramkarza w jakimś klubie i jeździ po nocach go sprawdzać... inna myśli że po 2 latach niezobowiązującego selsu facet się w niej zakocha, jeszcze inna potrafi kupić buty za pół wypłaty i nie mieć co do gara włożyć, wypisuje listy do żony jej kochasia, no masakra co niektóre :D

Gość banani
mmmmmm, co za kawa:) Dzień dobry. Oczywiście rozumiem Panowie, że bierzecie pod uwagę poza zajfajnym seksem z 18-latką także zaj...sty układ z jej ojcem, co do matki... może być całkiem fajna;) Choć w naszym kraju legalne są kontakty płciowe od 15 roku życia.... ustawodawcy nazywają to o ile dobrze pamietam, zdolnością rozeznania w sferze płciowej. Prawnie wszystko niby ok. Osobiscie jednak jestem jak ta żaba, trudno mi się rozdwoić, ale seks z nastolatką pachnie mi przede wszystkim kłopotami;)

Gość napalona19
z moimi rodzicami nie mieliby problemów 👄 mama 50, tata 55 :classic_cool: