Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adammmo 29

Ja 29 ona 14 - jak zerwac by jej nie zranić dotkliwie?

Polecane posty

"a czemu zal? - facet zakochał się, ona tez i trzeba zakonczyc to" on sie zakochal?? On mial tylko spontaniczny stosunek od czasu do czasu. To nie ma nic wspolnego z zakochaniem sie

"gdyby dziewczyna miała 29lat a chłopak 14 wszystkie cipy z forum by piały "ależ ona go kochała", był zafascynowany nią. Kochali sie i się zbliżali." ja bym raczej napisala, ze wszystkie by jej napisaly, ze jest walnieta i ma sobie poszukac faceta w swoim wieku

Gość Pati00 Onna
14- latka to jeszcze dziecko. uprawiałes seks z dzieckiem idź na policje i powiedz ze jestes pedofilem

Gość Jabberwocky
14 lat to według prawa dziecko. No chyba że chodzi o wyjątki typu POLAŃSKI :O

Gość Jabberwocky
Temu to nawet polskie "gwiazdy" przyklasną :O

Gość nie wiem co mam ci
ja bym raczej napisala, ze wszystkie by jej napisaly, ze jest walnieta i ma sobie poszukac faceta w swoim wieku BRAVO - widzicie i żadna z was nie wysłałby jej na komisariat. A jak facet ma 14-ke na jej własne życzenie, z miejsca 15 lat więzienia z recydywą. Ona sama chciała seksu z nim. Kiedy to zrozumiecie?. To ją nobilituje i nie mówcie że tak nie jest, w środowisku 14-stek

Gość Jabberwocky
nie wiem co mam ci Co ty w ogóle pierdolisz ? Ona sobie mogła chcieć, a on nie miał prawa wykorzystywać dziecka.

Gość rotaferd
Jabberwocky nie wiem co mam ci Co ty w ogóle pie**olisz ? Ona sobie mogła chcieć, a on nie miał prawa wykorzystywać dziecka. co to za pieprzenie? .Dziecko buhahahahahahahahahahha. Zejdx na ziemie tepy czlowieku, myslisz że jak ktos ma mało lat np te 14 to nie jest zły złosliwy i destrukcyjny wobec innych. 14 to kobieta tylko prawo wytycza sztuczna granicę. Prawo dla ludzi a nie ludzie dla prawa. Prawo ma chronic 14-stki ok. Ale nie wtedy kiedy pochodząca z normalnego domu dziewczyna chce seksu z właśnie tym facetem. Wykorzystał ją tak samo jakby wykorzystał ja jej rówieśnik bądz kolega starszy o 2 lata.

Gość robool
jak bys niechcacy cos zrobil a potem trafil bys za to do pierdla.to dupa rozerwana.

Gość Jelcz342
Temu facetowi polecam zgłosić się na policjce i poinformować że uprawiał seks z 14 latką. Lub wyjechać z kraju i poczekać aż skończy 18 lub 20 lat i w tedy wrócić do polski.

Belle de coś tam... Naucz się czytać ze zrozumieniem, kotku. tego uczą w podstawówce. Napisalam do jakiegos faceta o nicku nie pamietam juz jakim a nie do autora. A tamten nie mial dziewczyny, jest z szesnastoletnia dziewczyna w zwiazku.

Gość 565645654645
yryreyttr

Gość gfdbgfvb
fbfxbv