Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adammmo 29

Ja 29 ona 14 - jak zerwac by jej nie zranić dotkliwie?

Polecane posty

Gość Adammmo 29

Ona ma 14lat. Jest ładna. Spotykałem sie z nia od czasu do czasu po kafejkach. Tak by dziewczyna mogła sie pochwalic ze ma kumpla starszego. Nie chciałem by cos z tego się wywiązywało Ale sytuacja zrobiła sie poważniejsza: dzwoniła każdego dnia, spotkania były coraz częstsze. Czułem w głosie że jest zakochana. Nie chce z nia zrywać nagle, ale tez boję się zdradzać swoja partnerkę(33l). Ta młódka jest ładna i mieliśmy już parę razy spontaniczny stosunek. Ale sytuacja robi się dla mojego stałego związku niebezpieczna. Jak to zakończyć?

Gość miszcz55
Idź na policję i opowiedz to samo co tu, zobaczysz, jak szybko się zakończy.

Gość odpowiadam twoim wymogom autor
hahahahahahahaha u mnie masz 7/10 :D:D:D

Gość Alissa )))))
nie wiem co ci dpradzić - jak mogłes uwieść taka dziewczynkę?

Spontaniczny stosunek i jak zerwać, żeby nie było dotkliwie? Co zrobić, żeby ta dziewczyna nie stanowiła kłopotu dla Twojego stałego związku? Radziłabym się najpierw zastanowić w co tak naprawdę się wpakowałeś. Jakby nie patrzeć Twój związek już jest zagrożony, w końcu jak sam napisałeś - stosunki. To prawda, że laska ma dopiero 14 lat, jest młoda i głupia, pewnie zrobi wszystko, żeby Cię przy sobie zostawić, w gruncie rzeczy, jeśli jest złośliwa, mogłaby nawet oskarżyć Cię o molestowanie, a wtedy... No cóż. Najlepiej porozmawiaj z nią i wybadaj co czuje ta dziewczyna, jakie ma względem Ciebie zamiary. Wytłumacz, że między wami nic nie będzie, bo w końcu masz stałą partnerkę. Nie wiem, czy w sumie to coś da, w końcu współżyliście, a w do tego laska na pewno się przyczepi, to będzie taka pewnego rodzaju jej broń.

Gość czarna mambaaa
przecież to jest prowokacja

Gość starywyjadacz
jeb*** pedofil!

Gość Adammmo 29
samosia to chcez bym dalej utrzymywał związek z ta młódka i miał z nią zblizenia cielesne?

Żałosne, na 99% taka sytuacja nie miala miejsca, bo jakby zdarzył Ci się stosunek z 14 latka nigdy bys o tym nie pisal na forum bo to pedofilia i balbys sie ze cie zamkna.

To tutaj to pewno prowo. Ale znam przypadek kiedy dziewczyna była o kilka lat starsza. Po zerwaniu odebrala sobie zycie.

pytasz sie co masz zrobic? wiec cie informuje ze gdybys bzykal moja corke to juz jestes trupem.....bo ona tez ma 14-lat. kapujesz czy udajesz takiego glupka...zreszta! co ja tu bede ze zboczencem dyskutowac, pies ci morde lizal...gnoju!!!

Gość ------dlaczego prowo
ja mam dziewczynę 16-letnią. I co kocham ją i świata poza nia nie widzę. Jest cudem dla mnie. Zadna z moich rówiesnic 28-letnich jej nie dorównuje

Gość ------dlaczego prowo
SAMOSIA123 pytasz sie co masz zrobic? wiec cie informuje ze gdybys bzykal moja corke to juz jestes trupem... i w ten sposób odbierasz szczęscie mlodej dziewczynie jej pierwsza wielką miłość.

Gość 474754u5u867
Artur.N.L. brak@tlen.pl'; Też 7/10 co to znaczy? ta ocena 7/10

dlaczego prowo - ja sama mam 15 lat. dobrze, ze jestescie razem szczesliwi. ale tutaj chodzi bardziej o roznice pod wzgledem prawnym. do 15 roku zycia objemuje ja pedofilia. wiec on by wtedy tu o tym nie pisal.i miedzy wami jest 12 lat, ona jest twoja dziewczyna, kochasz ja, a on jest starszy o 15 lat, ma stala dziewczyna a małolatą to sie tylko chciał pobawić a teraz pojawiły sie problemy (zakochala sie) to spie**ala

Gość 474754u5u867
"pytasz sie co masz zrobic? wiec cie informuje ze gdybys bzykal moja corke to juz jestes trupem...." i tak matki niszczą szczęście dzieci.

Gość AniołkowaCzerwień
Twoje IP idzie już na policje, gdzie pracuje mój wujek

Gość Adammmo 29
ciekawe jak mi to udowodnią?

Gość AniołkowaCzerwień
To łatwiejsze, niż ci się wydaje pedofilu...mój wuja niejedną taka sprawę przerabiał. Świadkowie, zeznania dziewczynki i inne dowody znajdą się, juz ty się o to nie martw...

Gość Bert Power
gówno mu zrobicie mówię wam gówno

Gość zaakceptuj siebie taka jaką
gdyby dziewczyna miała 29lat a chłopak 14 wszystkie cipy z forum by piały "ależ ona go kochała", był zafascynowany nią. Kochali sie i się zbliżali. Kurrrrrrrrr----------wa o co tu chodzi?

Gość nie wiem co mam ci
co zal ?

Gość nie wiem co mam ci
a czemu zal? - facet zakochał się, ona tez i trzeba zakonczyc to

Gość Jabberwocky
Uuuu gościu Kryminał tango :O

Gość sfdsdg
gdyby dziewczyna miała 29lat a chłopak 14 wszystkie cipy z forum by piały "ależ ona go kochała", był zafascynowany nią. Kochali sie i się zbliżali. DOKŁADNIE !