Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrzatkaa

MAŁE piersi i ich DUMNE Posiadaczki!

Polecane posty

Gość skrzatkaa

Witam! Tak patrzę na większość tematów dotyczących małych piersi i ciągłe narzekania ich Właścicielek, że są za małe i szlag mnie trafia! Sama mam biust jedynie 80A (mam już 28 lat), ale nie zamieniłabym ich na większe, bo z tymi czuję się najlepiej. I mam gdzieś, czy komuś się one podobają czy nie - ja czuję się z nimi dobrze i to jest dla mnie najważniejsze! Chciałabym, aby w tym temacie wpisywały się Kobiety, które mają małe piersi, ale są z nich DUMNE! Jeśli ktoś się nie zgadza z powyższym, to proszę przynajmniej o KULTURALNE wpisy. Dziękuję i życzę dobrej nocy ;)

Gość vkbjafvbfgmxzvnbjdfgfb
ja mam 75 c i są za duze,gdyby było mnie stac to bym pomniejszyła od razu,małe piersi to nic złego tylko faceci maja jakies trzaski na puncie cycków!!moje z tym rozmiarem na starośc pewnie bedą wisiec po kolana a wy bynajmniej nie bedziecie miały takiego problemu

Gość blowwww
posiadacze chyba :D łeh łeh łeh łolelelele

Gość Zołzaaaaaaaa
przeciez 75 c to wcale nie sa duze piersi... sama takie mam i sa srednie, nawet moze male

moze przy Twojej budowie,ja mam 173 i 51kg jestem wysoka i chuda i uwierz że są duze jak do mojej budowy,,kupuje kurtke to jak dopasowana w pasie to w biuscie nie zapne,a jak dobra w biuscie to w pasie wisi,to jest przekleństwo moje!

Gość Zołzaaaaaaaa
i zapewne musisz wszywac, bo jest za luzny w obwodzie? ja mam figure klepsydry i jestem dosc niska, duza dupa, talia waska, nogi do chudych nie naleza;p. dlatego przy mojej posturze to wyglada na sredni rozmiar, taki przecietny.

niestety kupuje tylko oryginalne staniki i sa idealnie dopasowane,dlatego nie mam jak wiekszośc dziewczyn całej szafy staników a zaledwi 1 na 2/3msc kupuje bo kosztuja średnio 200zł a nie stać mnie na kupowanie p[o pare par w ciagu msca,gdybym była troszke grubsza i miała może chodź szerokie biodra to by to inaczej wygladało a tak zyrafa a raczej kij od miotyły z dwoma balonami;/

Ja mam przeważnie staniki 70C i jestem zadowolona. To jest w innych obwodach miseczka coś jak 75B, 80B mniej więcej jak sprawdzałam, ale tamte obwody są na mnie za duże, a ja lubię czuć, że stanik naprawdę trzyma pierś, a nie tylko jest na nią nałożony. Często noszę obcisłe bluzki przylegające do ciała i nie narzekam na swoją figurę. Piersiami też się nigdy nie przejmowałam i nawet podkreślałam je i podkreślam, bo przy moim wcięciu góra wydaje się większa. Jak byłam młodsza to za szkolnych czasów nawet cieszyłam się, że nie mam dużych, bo koleżanki co miały były wyśmiewane i się wstydziły (tu oszczędziłam sobie nieprzyjemności), a i do sportu większe bardziej przeszkadzają niż mniejsze. Teraz dopiero jak czytam te tematy i niektóre wypowiedzi to zaczęłam się nad nimi zastanawiać... Ale kompleksów od tego już raczej nie dostanę, więc mogę się z całą pewnością tu wpisać.

Małe piersi są super. Osobiście tylko takie mi się podobają. Oczywiście nie mówię że nie popatrzę na większe, ale mnie podniecają małe. Nie wiem może mam jakąś dolegliwość. Interesują mnie niskie kobiety tak do 160 - max 165 cm. Sam jestem wysoki i dość przy kości. A jeśli niska kobieta ma duże piersi to nie wygląda za dobrze, ale to tylko moje zdanie. Ale jak to mówią małe jest piękne :D

Gość akasza78
a ja mam 31 lat i tylko 70a. dodam ze podniecaja mnie kobiety z malym biustem (tak jestem lesbijka). pozdrawiam wszystkie malocycne ;)

Gość kochanek -
drogie Panie - mialem wiele kobiet , z roznymi piersiami w kwesti wielkosci i wygladu . Napisac muszę wam tak - to nie ma znaczenia jakie sa piersi pod warunkiem ze sa w ogole . kazdy biust jest inny , ale nie jest nigdy tak , ze wiekszy lepszy , czy mniejszy lepszy ! inny - podkreslam inny !! ja nie umial bym sie zdecydowac jaki chcę by moja kobieta go miala , najlepiej jak by codzien miala inny , ale to nie jest mozliwe . wiec jesli masz mały sie tym nie przejmuj ! bo majac lat ponad 40 dalej bedziesz miala go mały i dalej bedzie stał , z tymi duzymi juz jest roznie , jedne robią sie jak skarpety i wetedy nie jest fajnie , inne są oki mimo wieku choc troche opadły , ale to też nic ! dalej jest super zabawa z nimi i są milusie . Wiec po co to przejmowanie sie biustami ? Loledzy moi tez pitolą o tym , ze kobieta musi miec odpowiedni cyc , ale jak byli w łózku z kobieta co ma małe to jakos im to w ogole nie przeszkadzało i w koncu mają takie samo zdanie jak ja ,. są oczywiscie wyjatki ... to oddzielna grupa , do takiej grupy naleze ja , ale w kwesti dupy ! tu mam fobie , kobieta bowiem jak dla mnie musi miec duzą du pe ! Tak ze same widziecie ....

Chyba raczej nie powinienem się wypowiadać w tym temacie, bo nie należę do grupy docelowej, jednakże... Muszę przyznać, że mnie podobają się jedynie małe A i B :) Pewnie mnie wyśmiejecie, ale podobają mi się nawet tak małe piersi: http://img42.imagevenue.com/img.php?image=16692_lisa058_123_428lo.jpg WARUNEK: Kobieta musi być szczupła, jak pani na zdjęciu :)

Gość kjkjb mnbkhg
dziewczynki to nie kobiety , ale gusta rozne

No jak po siłowni pod prysznicem widzę te duże piersi bez podtrzymujących staników to wolę swoje a rozmiarze między A i B

kjkjb mnbkhg - sugerujesz, że wszystkie Kobiety z małymi piersiami to dziewczynki??

Gość kjkjb mnbkhg
z wygladu dla mnie tak , ale nie o piersi tu chodzi , a o ogulny drobny wyglad

nobaa - tak, to modelka erotyczna, przejrzyj sobie parę serwisów met-artowych :) kjkjb mnbkhg - jeśli każdej drobnej Kobiecie będziesz mówił, że jest dziewczynką, to nie zazdroszczę :D

No to będę na zawsze dziewczynką. Piersi mam trochę większe niż ta na zdjęciu, ale sylwetka szczupła.

ja mam B czasem mniejsze C zależy.. mi się to zmienia.. ale ja kocham swoje małe piersi i za nic w świece bym ich nie zamieniła.. nigdy nie miałam problemów ze znalezieniem faceta i zawsze im się podobały moje piersi.. więc jeśli facet nie lubi małych to niech nawet nie zaczyna związku z kobieta z małymi :) zresztą przynajmniej za jakieś 20 lat będą ładniej wyglądały niż np takie DD :D małe piersi górą :D

infirmus Faktem jest to, że fotoszop cuda robi. Na tym foto wygląda jak dziewczynka, w dodatku z domkiem dla lalek w tle. Może to kręci kogoś, mnie nie bałdzo.:O

nie znosze malych piersi, kojarza mi sie z niedozywieniem, zaniedbaniem, slaboscia wiem glupienale tak mam, sama nie mam jakiegos wielkiego 75 b-srenie wiec sa, i sa ok ale jak tylko schudne to nie moge na nie patrzec, rbia sie takie malutkie... i choc nie jestem lesbijka to jednka uwielbiam podziwiac obfite biusty u kobiet,i oglnie kraglosci, wiadomo bez przesady, cos jaj belluci, lopez

Gość kjkjb mnbkhg
ale ja do was nic nie mam , nie jestescie w moim guscie i tyle , czy to zle ? NIE ! nic Was to wszak nie obchodzi , a ja mogę miec swoje zdanie i gust , dla mnie kobieta to musi byc kobieta , a nie dziewczecie ! wolno mi chyba co nie ? zaraz wkleje wam typ . http://img402.imageshack.us/i/typkobiety.jpg/ http://img191.imageshack.us/i/typkobiety1.jpg/ choc Nikol Kidman też mi sie podoba :)

nobaa - zdjęcie przypadkowo wybrane akurat takie, mogę Ci podać mnóstwo innych linków, gdzie Kobiety wyglądają dojrzalej, a mają akurat tak małe piersi i bynajmniej nie jest to photoshop. ja_jebye - i tak trzymać! :D

mam kumpelę z biustem D albo nawet więcej. Jest tak dumna z tych piersi, że ciągle sprowadza rozmowę na ich temat. Wszystkim te cycki pod nos podstawia. No po prostu śmieszne bo myśli, że ktoś jej zazdrości. Dorosła babka zakochana we własnych cyckach. Tymczasem widziałam je w szatni i jak dla mnie masakra zwisająca. A do tego ona poniżej 160cm mierzy