Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrzatkaa

MAŁE piersi i ich DUMNE Posiadaczki!

Polecane posty

Gość kjkjb mnbkhg
mylisz sie jest wybór , ale w niestety drogich cenach ! tylko markowe staniki daja sie noscic przez panie posiadajace duzy biust , tak ma moja zona , ma D i za nic w swiecie nie moze kupic stanika dobrego ponizej 200 zł czego posiadaczki miseczki B problemu nie mają zapewne

Gość Witam i sie dopisuje
Tyle ze ja mam 65 A/B - tzn normalnie, bo aktualnie sie spaslam, najbardziej poszlo mi w tzytzki i mam juz pewnie C albo wiecej :( Lubie moje male i nie chce wiekszych

ja mam tak, że niekiedy C jest dobre a niekiedy B... nie wiem czy tak oni szyją te staniki czy co.. tak jak noszę buty 37-38 a zimowe mam 36 kozaki i są dobre.. ważne żeby pod biustem był stanik dobrze dopasowany.. ładnie podnosił piersi, żeby nie wylewały się bokami i górą i żeby nie odstawał..

kjkjb mnbkhg moja siostra też ma takie i też sporo kasy wydaje na staniki.. zawsze mówiła, że mam fajnie że sobie mogę kupić tani fajny stanik..

A ze stanikami to jest tak, że i duże rozmiary można dostać taniej. Tyle, że większy biust jest "bardziej wymagający" i w byle jakim staniku nie będzie wyglądał najlepiej. Mały będzie wyglądał dobrze i bez stanika, a główną jego (stanika) funkcją jest ukrycie sutków, a nie podtrzymanie czy odpowiednie "uformowanie" biustu. :p Dlatego wystarczy ten "byle jaki". No może czasami jeszcze powiększa. 😴

A ze stanikami to jest tak, że i duże rozmiary można dostać taniej. Tyle, że większy biust jest "bardziej wymagający" i w byle jakim staniku nie będzie wyglądał najlepiej. Mały będzie wyglądał dobrze i bez stanika, a główną jego (stanika) funkcją jest ukrycie sutków, a nie podtrzymanie czy odpowiednie "uformowanie" biustu. :p Dlatego wystarczy ten "byle jaki". No może czasami jeszcze powiększa. 😴

Gość kjkjb mnbkhg
nie to twoja wina , kliknij raz na wyslij , a sie wysle , po drugie nie masz pojecia o duzym biuscie i staniku do niego ! inaczej nie pisalas by takich głupot ! miej najpierw duzy biust , a potem kup byle jaki stanik , dowiesz sie predko , ze zle zrobiłas , cyucki cie beda bowiem bolec i tyle ...

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
O a ja mam wrażenie że większość tych co sie wypowiada ma niepoprawnie dobrany rozmiar stanika :-) Bo przepraszam ale 80B do są na dość pokaźnych rozmiarów kobietę a 75C nie są duże w ogóle! Ja sama noszę 70E i co powiecie że mam gigantyczne? No i tu się zdziwicie bo takie nie są. Są normalnej wielkości, nie małe i nie duże. I obecne jest się w stanie kupić dobry stanik poniżej 200 zł. Ja zazwyczaj kupuje tak ok 50-60 zł... Oczywiście nie ma jakiegoś rewelacyjnego wyboru ale jakiś jest i staniczki są ładne i porządnie wykonane i trzymają co trzeba gdzie trzeba :-)

Nie zrozumiałeś/aś mojej wypowiedzi 🖐️ Nigdzie nie napisałam, że byle jaki stanik dla dużego biustu to dobry wybór. 🖐️

Gość spirited away
ja mam małe piersi, ale i tak mam problem z określeniem ich rozmiaru. Naszczęście nadrabiam ładnymi sutkami.

takich tabletek w necie jest full i lepiej ich nie polecać, nie mając wiedzy o ich składzie i wpływie na organizm :]

Gość właśnie nie
jak bys miała malenką nie pisalas by o małym fiucie , bo dla ciebie kazdy by był dobry - poza anomaliami Mogę się masturbować i czymś małym i mam orgazm, ale i tak lubię duże penisy. Nie ma to jak być porządnie wypełnioną. Duże penisy wyglądają też ładniej. Cipka w seksie dopasuje się do każdego penisa w podnieceniu, ale jednak duży obwód i długość to jest to!

Gość Piczkaaa222
Do osoby powyżej: nie mów, jeśli nie próbowałaś. Właśnie, że te tabletki, które są polecane to mogę o nich powiedzieć że są naprawde dobre i bezpieczne. Dziewczyny, ja próbowałam tego dużo i nie żałuję. Wiem już które są skuteczne a które nie. Podam wam kilka sprawdzonych świetnych specyfików, ale za inne się nie bierzcie ! http://www.perfectbust.pl/aff/sklep/ ( bardzo dobre za przystępną cenę i dobry jakościowo sklep ) http://intymnosc.pl/aff/sklep/perfect-bust-90tab-rekomendujemy-p-709.html ( te są najszerzej polecane wszędzie) http://www.sklep-intymny.pl/product-pol-1209-Fabulous-Breasts-Tabletki/?affiliate_source=propartner&affiliate=004222 ( te tabletki również używałam ) Poza tym możecie używać kremów, ale lepsze efekty widziałam po tabletkach.

Gość Global_underground
Nie piersi się liczą ... Ale to jak patrzycie, jak się poruszacie, jak zachowujecie, co mówicie ... To są wyznaczniki kobiecości i seksualności ... Prawdziwe ...

No pewnie piersi rosną od łykania tabletek. A brzuch robi się płaski od patrzenia na ścianę. A o ile pamiętam tutaj kobiety nie mają kompleksów na punkcie piersi i nie chcą ich sobie powiększać

Nie wiecie, że nosicie źle dobrane staniki.. 80B czy 75B to płaskie dechy. Ja mam nieduży biust a staniki które dobieram to zwykle 70E. Kiedyś ekspedientka po zmierzeniu powiedziała mi, że noszę 65F, zamierzyłam był dobry ale piersi tak ładnie już nie wyglądały. Dlatego najpierw sprawdźcie jaki macie naprawdę rozmiar biustu.

Nie wiecie, że nosicie źle dobrane staniki.. 80B czy 75B to płaskie dechy. - przepraszam, a jaki jest tytuł topiku?:> Ja lubię swoje piersi tylko przed okresem, po za nim są beznadziejne :P