Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrzatkaa

MAŁE piersi i ich DUMNE Posiadaczki!

Polecane posty

Gość kjkjb mnbkhg
ja nie mam nic do małych piersi , ale do całosci wygladu kobiecych czesci ciała - ta co przedstawiona została jest dla mnie dziewczęciem , a nie kobietą , w dodatku ... masywne nogi a drobny tułów - nie ! nie podoba mi sie , ale to mi !

kjkjb mnbkhg - oczywiście, o gustach się nie dyskutuje i nikomu nic do tego, co się komu podoba :D W ogóle, to intencją tematu miało być chyba co innego, a nie dyskusja o tym, co kto lubi ;)

wg mnie.. lepsze małe piersi u kobiety niż mały penis u faceta..o ho.. tylko się nie obruszajcie :P

To zdjęcie, które dam było wklejona to chyba specjalnie dla pedofilii :o i wcale nie mam na myśli jej ciała :o

infirmus Piersi są nierozerwalnie złączone z nosicielką! Jeśli osoba jest interesująca, to nawet sadzone jajka są do akceptacji.:) Naprawdę nie oceniam po wielkości, liczy się całość!;):classic_cool:

Gość kjkjb mnbkhg
duze maja wadę - wszystko trzeba mierzyc ! i nie wszystko pasuje z racji wlasnie duzego biustu , jak sie ma małe bez problemu kupuje kobiecie bluzke i wiem ze bedzie pasować ! czego juz nie zrobie kupujac kobiecie majacą biust D tu juz mus mierzyc

Każdy lubi co innego. NIektóre duże biusty są ładne, ale niestety najczęściej te sztuczne. Ja nie chciałabym żeby mi tak zwisało

Gość kjkjb mnbkhg
ja_jebye wg mnie.. lepsze małe piersi u kobiety niż mały penis u faceta..o ho.. tylko się nie obruszajcie no tak , tak zawsze napisze kobieta majaca studnie zamiast cipki - nie ma to jak ciasna cipka , a nie rozlazła szpara .... i co ? przyjemnie ? wiec opuscmy ten temat ...

Gość kjkjb mnbkhg
ani ja ! tu akurat to kwestia dobrania - wiec co dla jednej małe w kwesti penisa , dla drugiej moze byc w sam raz , a dla jeszcze innej za duze - pod warunkiem , ze oscylujemy przy normalnosci !! w tej kwesti

Gość kjkjb mnbkhg
jak bys miała malenką nie pisalas by o małym fiucie , bo dla ciebie kazdy by był dobry - poza anomaliami

fajnie, że są kobiety które kochają swoje małe piersi.. bo znam taka jedną która ma doła z tego powodu.. ładna dziewczyna, a a nawet na plaży się nie rozbierze... masakra.. współczuję takim dziewczynom. Grunt to pogodzić się ze swoim ciałem i pokochać je takim jakim jest.. :)

kjkjb mnbkhg a skąd wiesz jakiego ma mój facet?? dodam, że nie jest wielki :) tzn dla mnie jest :)

nobaaa może innym razem : założę odrębny temat w stylu "oceńcie moją pipcie" :D:D:D

Gość kjkjb mnbkhg
a skad to sie bierze ? pomyslmy ? z opini nic nie wartych facetów ktorzy to napalencami sa raczej a z kobietami nie maja za bardzo do czynienia . GDYBY MIELI nie blo by -poza wyjatkami - tego glupiego gadania o małych piersiach i ich nizszosci nad tymi wiekszymi - to bzdura !

Gość kjkjb mnbkhg
tutaj nie ma w ogole biustu , a to juz inny temat !!!

ej jakieś sex kamerki mi wyskoczyły przez to zdjęcie :D:D:D no ładne rzeczy :D ja tam nie przejmuje się opiniami facetów co do cycków.. śliczne są duże i jędrne, ale ja takowych nie posiadam :) kocham moje duże B !!!!!!!!!!!!! :) są sterczące, lubię patrzeć jak woda po nich spływa jak się kąpie :P:P:P:P:P

Gość kjkjb mnbkhg
B jest jak by uniwersalna , a co za czym idzie - jest najbardziej praktyczna !!

tzn to jest bardziej koleżanka mojego faceta.. ale ona ma ogromny problem z tym :D jest lesbą i mam to gdzieś.. niech se ma kompleksy he he :D ona też nie ma nic.. totalne zero w cyckach :D

tak B jest uniwersalne :) np mogę sobie iść do sklepu i kupić dużo ładnych kolorowych staniczków z kokardkami i innych :P a posiadaczki wielkich piersi (znam takich dużo) zamawiają przez internet albo w sklepach i nie ma już takiego wyboru :P

Gość BakeRolls
ja jestem dumną posiadaczką małych piersi :). Dosłownie, mam takie: http://img42.imagevenue.com/img.php?image=16692_lisa058_123_428lo.jpg 170cm, jakieś 57kg. W ramionach i w talii jestem szczupła, ale biodra mam szersze więc i nogi nie za chude, ale umięśnione. Jeżdzę konno i naprawdę cieszę się z małego biustu! W niczym mi on nie przeszkadza, ma ładny kształt, nie czuję ciężaru i mogę po domu chodzić bez biustonosza, nikogo to nie gorszy. Dziewczyny narzekające na biust mają coś nie tak z głową :)

Dziewczyny narzekające na biust mają coś nie tak z głową tez tak myślę.. dlatego ta koleżanka faceta jest lesbą może.. :D utożsamia się z facetem może :>