Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrzatkaa

MAŁE piersi i ich DUMNE Posiadaczki!

Polecane posty

Ja większość staników mam A a w tej chwili na sobie B. Ważne jaki jest wygodny bo chyba co firma to inne wymiary.

Staniki są różne. 75B też są różne. W wiele się nie mieszczę. Czasem i w 75C bym wskoczyła jeśli chodzi o miseczkę. Ale prawda jest taka, że większy obwód i mniejsza miseczka rozpłaszcza piersi. Noszę 70C, niektóre mam 70D, bo w nich piersi wyglądają ładniej. Nie rozpłaszcza to piersi tylko ją eksponuje. Mój facet wcale nie uważa, że są za małe, tylko akurat do ręki, a on ma większą rękę niż ja. Jak piersi połączę do siebie to mogę coś między nie włożyć. Moim zdaniem i tak są małe. Może przez to jest takie wrażenie, że są szerzej rozstawione, bo rzeczywiście w ręce to fajnie się je trzyma i w dotyku nie wydają się takie małe. W staniku też fajnie idą do środka, a staniki mam wszystkie bez żadnych powiększaczy w środku, jak zdejmę stanik to są jędrne i ładne, ale wydają się mniejsze, bo rozchodzą się trochę na boki i robi się większa przerwa między nimi. Podobają mi się bez stanika, ale wydają się trochę inne, bo stanik je zgarnia trochę do środka, a bez są dalej od siebie. Ale to każda tak ma co ma naturalny biust z tego co na filmach widziałam.

Gość dopisuje sie do tematu
jestem dumna ze swoich maluszkow :)

Gość HuhoBossHugoBoss
Ja lubię piersiątka u kobiety.

Gość Hej, ja pracowalam kiedys z
A jakie to sa male cycki? Jaki rozmiar?

'Staniki są różne. 75B też są różne. W wiele się nie mieszczę. Czasem i w 75C bym wskoczyła jeśli chodzi o miseczkę. Ale prawda jest taka, że większy obwód i mniejsza miseczka rozpłaszcza piersi. Noszę 70C, niektóre mam 70D, bo w nich piersi wyglądają ładniej.' Ahahahaha :D Rozbawiło mnie to niemalże do łez 🖐️

Śmiej się. Ale tak jest. W różnych firmach różnie te staniki wypadają, a nawet jak są podobne to, nie tak łatwo dobrać rozmiar, żeby pierś ładnie wyeksponować. W biuście mam 87, a pod 70. Niby to jest 70C, ale jak się przymierza staniki to różnie nieraz wypada dla różnych firm. Część 70D też jest dobra. Według niektórych powinnam nosić w obwodzie 65, bo się odejmuje te 5 cm przynajmniej na rozciągnięcie i większą miseczkę E lub F, ale na razie dobierałam dokładnie tyle ile mam. Wypróbuje następnym razem w sklepie, bo podobno tak lepiej pierś się prezentuje.

Gość hhhhhhiniaaa
a moj facet wyleczyl mnie ze wszelkich kompleksów malego biustu ;)

Gość aryssstofanesss
ja bym mogl wyleczyc z kompleksow kazda z malym biustem

A j auwielbiam małe piersi takie 75 B sa idealne kompletnie nie podniecają mnie kobiety z wielkim biustem

Gość też mam małe piersi
są piękne i jędrne i za chiny ludowe bym je nie wypchała jakimiś implantami!! po co niszczyć coś co jest idealne?!

Gość 4t2t24
65 D zeby nie bylo to takie wasze 75 b i bardzo je lubie