Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdalena098

DZIŚ NASZA ROCZNICA, A ON WYBRAŁ... :(

Polecane posty

napisz że dzisiaj pijesz za rocznice a jutro że Cie głowa boli bo masz kaca :D

Napisz Mu życzenia z okazji rocznicy i się nie odzywaj nawet jeśli coś odpisze, albo będzie dzwonił, poprostu pomilcz, dzień , dwa ...a uwierz mi,moment Sobie wszystko przypomni. Tylko błagam, weż na wstrzymanie i nie odpisuj ani nie odbieraj. Pozdrawiam.

Gość bio
dziewczyny,ale po co te podchody??!!!same sobie komplikujecie zycie

Gość kleopatra 200000
a moze Cie ściemnia i chce Ci zrobic suprise?:) swoja droga to przeciez moglabys isc z nimi oblewac to prawko? ta 3 rodznica to 3lata czy 3miesiace?:P

moje zdanie: jezeli kochasz go, on kocha ciebie, macie o czym gadac, nie laczy was tylko lozko, a Ty nigdy nie mowilas mu jak wazna jest dla ciebie rocznica jak to duzo dla ciebie znaczy ( wiec on moze niezdawac sobie sprawy ze cie krzywdzi- wybierajac oblewanie z siostra)Porozmawiaj z nim spokojnie i uswiadom go,ze zrobil ci wielka przykrosc ze to dla ciebie wazne jesli cie kocha to natepny raz zapamieta. Nie karaj go(chodzi mi o to co planujesz z tym bolem glowy)jezeli myslisz ze on ma sam sie domyslic, bo nigdy nie rozmaialas z nim o tym. Jezeli jednak czujesz ze u was nie wszystko gra, to nie pierwszy raz kiedy cie zawiodl, jezeli zawsze dawalas mu znac (pierwsza i 2 rocznica) ze wazne jest dla ciebie uczczenie tego razem w jakis specjalny sposob, ze gdy on zapomnina o takich wydazeniach to zawodzi twoje zaufanie i jest ci bardzo przykro, jezeli rozmawialas z nim o tym i on to wszystko powinien wiedziec a mimo to olal cie cieplym moczem ty tez go olej i poprostu go rzuc... sorry ale to nie jedyny kutas na swiecie...

Gość kleopatra 200000
myszka83 mnie wyprzedziła z tym oblewaniem:)

cześć Posłuchaj, zrób tak: napisz mu życzenia z okazji rocznicy... - jeśli masz kochającego faceta, to będzie wiedział co zrobić i przyleci jak na skrzydłach - jeśli masz dupka niewartego Ciebie, (który Cie oszukuje i/lub ma w dupie) to po prostu się nie pojawi. I dla świętego spokoju upewniłabym się czy naprawdę będzie oblewał zdanie prawka ze siostrą... bo owszem , może i zdała... ale czy na pewno ma zamiar z nią to oblewać? Istnieje możliwość, że jego plany są zupełnie inne, a zdana jazda jest jedynie przykrywką.

Gość moja niedoszła teściowa....
nie chce mi sie czytać od początku.... Nie mozesz jechać do tej jego siotry swietować z nimi?

Gość bezsensu....a nie mozecie
wspólnie z siostra oblewać jej prawka i waszej rocznicy???? Co to za związek, jeśli on świetuje z siostrą i nawet nie zaproponuje,żebyś byłam razem z nimi? Dziwne....

właśnie pojedz weź wino czy szampana i przy okazji następnego toastu powiedz za nasze 3 ..... mina chłopa bezcenna :D:D:

autorko Ty sie jeszcze zastanawiasz nad tym co on jutro sobie pomysli...przeciez nie musisz mieć chęci na spotkanie...a swoją drogą to dziwne właśnie, że nie zaprosił Ciebie na oblewanie tego prawka... Jak co niektóre dziewczyny dają soba pomiatać i jeszcze liczą sie co zrobic by facecika nie urazić...masakra:(

Gość hipek56467
BABY zapamietajcie sobie jedno. My mezczyzni jestesmy prosci. Lubimy miec sprawy postawione jasno. Bez rzadnego pieprzenia. i podchodow. Przypomnij mu o rocznicy i tyle. Konic kropka i nie dramatyzuj. Sam rocznice obchodzilem ze swoja dziewczyna nie w dniu na ktory przypadala a w weekend ktory byl najblizszy tej daty. Latwiej cos ciekawego bylo zaplanowac majac do dyspozycji 2 dni wolnego zamiast jednego wieczoru. Wiec to moze byc jakas opcja dla was skoro zapomnial i spotyka sie z siostra.

dziwne że będąc 3 lata nie umiecie rozmawiać na siłe komplikujecie sobie życie

Skoro nie pamietal to nie badz zla. Przeciesz nie zrobil tego specjalnie. Moglas mu powiedziec ze masz na dzis jakies plany bo to wasza rocznica. A tak nie zlosc sie tylko spedz mily wieczur z kumpela a jutro z nim pogadaj. Tylko bez awantur bo naprawde nie ma o co...

Gość gwoli wyjasnienia...
a moze po prostu mu napisz: zanim pojdziesz na to oblewanie to wpadnij do mie na chwilke, dam ci calusa z okazji naszej 3 rocznicy...i zobaczysz jak zareaguje

Ja nie wiem po co zawracać sobie głowe jakimiś rocznicami :D

A może on tylko udaje, że nie pamięta? Dlatego napisz mu o tym, żeby wypił za Waszą Rocznicę dopiero ok. 22 jak już będziesz miała pewność, że Cię olał. Poza tym czemu nie pijesz razem z nimi za prawko siostry? :O Tzn. czemu nie padła taka propozycja?

Gość a On wie
w ogole ze jest Twoim chlopakiem...? Czasem byscie chcialy by faceci byli wrózkami ale porozmawiac szczerze to nie bardzo, niestety facetow tez niewielu to umie

Gość przestan..........
moj w tamtym roku zaPOMNIAL ale na codzien jest super wiec nie ma znaczenia glupia ges

Gość Kąkolowa88
Nie gra mi tu coś, naprawdę... Dla mnie to nie jest normalne, jeśli koleś woli się zachlać w ten dzień bez Ciebie. Jeśli tego dnia nie poświęci Ci ani trochę uwagi, to to świadczy o nim źle, bo człowiek, który naprawdę kocha, znajdzie chwilę czasu, by z ukochaną osobą być, niezależnie od tego co się dzieje. W sytuacji jaką przedstawiasz, ten koleś powinien poświęcić czas siostrze, ale TOBIE PRZEDE WSZYSTKIM!!! Aha, i nie wierzcie, że kolesie nie mają pamięci do dat... No chyba, że któraś zadaje się z nieogarniętym typem, ale wtedy to tylko współczuć ;P

ja uważam, że powinnaś kupić kratę piwa albo iny alkohol, który lubi "większość" i wbić tam z okrzykiem "OPIJACIE NASZĄ ROCZNICĘ I MNIE NIE ZAPROSILIŚCIE?!" :p chłopak przeżyje szok, będzie mu głupio, a ty nie wyjdziesz na zdesperowaną "żonkę",która siedzi w domu i rozpacza. i przy okazji dzień spędzicie razem i to jeszcze w miłym za pewne towarzystwie :D

Gość dfhhjhjj
Jakie baby są popierdolone. Przeraziłem się.

zawsze szczery bardzo oryginalnie się wypowiadasz. :p powinieneś ustawić w stopce "ja pierd." i nie musiałbyś się za każdym wpisem męczyć:P

Gość dfhhjhjj
Tu nie ma co komentować, tu trzeba szybko zmieniać orientacje!