Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdalena098

DZIŚ NASZA ROCZNICA, A ON WYBRAŁ... :(

Polecane posty

zaytaj go z kim pije i gdzie. wtedy sprawdz np czy te osoby sa w tym czasie na gg czy dostepne na jakis portalach spolecznosciowych. ja tak zawsze robilam

no robilam podobnie w ten sposob tez kiedys... i chyba znow tak wlasnie zrobie bo nic innego nie przychodzi mi do glowy. mysle, ze mowi prawde, ale zawsze jest ten cien, czy aby nie klamie... ja z reguly jestem podejzliwa osoba... zawsze wesze spisek gdzies, klamstwo... aaa;/

Gość ojfkjlvgl
Herbaciana Różyczka wiecie co...to zapominanie o datach to tylko wymówka, nie wierze aby dorosła osoba która nas kocha o niczym z nami związanym nie pamietała. Miałam facetów którzy zawsze pamiętali np. o moich urodzinach, a jak nie pamiętają i są tego świadomi to niech ustawiają sobie przypomnienia w tel. aby nie krzywdzic bliskiej osoby. Przeciez rocznica zwiazku to nie jest cos takiego jak urodziny, to jakis wymysl, tego sie nie obchodzi, bo po co?>

Gość moja droga za malo jeszcze zyc
ja z reguly jestem podejzliwa osoba... zawsze wesze spisek gdzies, klamstwo... aaa;/ idz sie lecz na glowe paranoiczko !!!!

Gość taka sobiee
zadzwon do niego i powiedz po prostu, ze chcesz sietowac z nimi.Po 3 latach zwiazku to chyba normalne ,ze mozesz sie widziec z jego siostra i z nim i razem swietowac.

''taka sobiee zadzwon do niego i powiedz po prostu, ze chcesz sietowac z nimi.Po 3 latach zwiazku to chyba normalne ,ze mozesz sie widziec z jego siostra i z nim i razem swietowac.'' -ale ja wlasnie nie chce z nimi swietowac, i on o tym wie ze bym i tak nie przyszla a nawet jakby to na chwile i bym nie pila.

niepijące osoby powinny szukać mało pijących partnerów, bo później wychodzą takie sytuacje. wyluzuj trochę, to że dla Ciebie coś jest niepojęte, nie znaczy to, że automatycznie jest złe. jeśli Cię to w jakiś sposób pocieszy, to mój facet zerwał ze mną w rocznicę ;) takie to poszanowanie dla dat.

Gość stare prukwy bez samokrytyki
psychiatra przyjmuje na NFZ od poniedzialku do piatku od 8 do 16 ej

jesteś zwykła histeryczka 3 rocznica znajomości to nie trzecia rocznica ślubu bez przesady prawko ( poza małymi wyjątkami) zdaje się raz w życiu facet cię zapytał a ty się zgodziłaś:P teraz szalejesz ze względu na własny brak asertywności i doszukujesz się cholera wie czego babo głupia co się stanie jak przełożycie tą rocznicę na weekend? nie wiem czy wiesz ale kiedyś tam kiedyś nie takie problemy będziecie mieli jak masz zamiar z wszystkiego robić podobne szopki to może zostań starą panną dla dobra swojego i partnera

''3 rocznica znajomości to nie trzecia rocznica ślubu bez przesady'' -zadna roznica czy to slub czy zwiazek. prawko ( poza małymi wyjątkami) zdaje się raz w życiu -malymi wyjatkami? 90% ludzi ktorych znam zdaje po kilka razy. facet cię zapytał a ty się zgodziłaś -nie pytal, poinformowal. babo głupia co się stanie jak przełożycie tą rocznicę na weekend ? - nie chodzi o przekladanie. 26 to dzis a nie w weekend.

no i chyba zostane stara panna. bo mam juz dosyc codziennie zapuchnietych oczu od placzu przez niego. a niekogo innego juz nie poznam wiec tylko pozostaje mi staropanienstwo.

Gość stary wacek z biedronki
o ile bedzie madry to Cie kopnie w dupe i da z liscia w glupi lep KRETYNKO

Gość karlskronkaa
Zadzwon do jego siostry, naściemniaj, że coś się nie mozesz dodzwonić do chłopaka i żeby ci dała słuchawkę. Podpytaj ją jak się bawią itd.

jakby chcial to juz by mnie dawno kopnal za te moje jazdy ciagle, ale nadal ze mna jest. do siostry nie zadzwonie bo nie mam do niej numeru, pozatym bez sensu do niej dzwonic...nie...

bo jego siostra zdzła prawko za pierwszym razem i trzeba to oblać, i czy mu wybaczę a to twoje? pytał czy wybaczysz?:P pytał miałaś czas na to żeby pokazać mu jaką egoistką jesteś naprawdę :P mogłaś napisać, że nie wybaczysz:P ty go oszukujesz w żywe oczy:P a jemu nie wolno nawet zlekceważyć twojego durnego widzimisię w postaci wielce ważnej rocznicy czegoś tam

wlasnie sie dowiedzialam ze jest na gg teraz. wiec albo pija w domu. albo wcale nie pija. nie wiem co o tym myslec. klurcze nawet jesli pija w domu to niech pija, wiec po co on kur na gg siedzi!

wlasnie sie dowiedzialam ze jest na gg teraz wywiad działa:D

tak, zapytal czy wybacze, ale nie zapytal czy mozemy przelozyc spotkanie. tylko poinformowal ze dzis sie jeszcze nie widzimy.

''wlasnie sie dowiedzialam'' zle napisalam, te slowa zabrzmialy jakbym sie od kogos dowiedziala, ale nie o to mi chodzilo.

no i co się takiego stało bo nie rozumiem. straszna histeryczka z Ciebie. Podejrzewam, ze "walniesz focha" i będziesz czekała aż chłopak sam sie domyśli o co chodzi. Jak masz jakiś problem to mów o nim od razu, nie oczekuj, że ktoś bedzie Ci czytał w myślach.

to następnym razem podstaw mu pod nos gotową formułkę zapytania :) albo chociaż każ mu rozwijać zdania to co napisał ci w smsie to chyba rozumie się samo przez się skoro świętuje z siostrą to nie z tobą nie zerwał więc wiadomo, że spotkacie się w innym czasie proste:P i sama na to wszystko grzecznie się zgodziłaś:P