Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Metamorfoza01

Brak przyjemności.

Polecane posty

Cześc Panie i Paowie. Ostatnio zauważyłam że ze mną musi być coś nie tak. Nie odczuwam żadnej przyjemności z seksu . Ani z tym ani z poprzednim chłopakiem nie odczuwałam przyjemności . Nie ciągnie Mnie w w ogóle do seksu. Jak chłopak chce się kochac to robie to żeby mu nie sprawić przykrości . Nigdy nie miałam nawet orgazmu a kochamy się często. I z poprzednim było to samo .

Gość alexa226
hej moze to bedzie dziene ale sama najpierw poznaj swoje cielo:) np w wannie:) zobaczysz co Ci sprawia przyjemnosc io powiedz to partnerowi. badz zrob tak zeby sex nie byl tylko sexem ale zabawa, dopelnieniem was. albo pomysl czy cos Ci nie pasuje w tobie? czy masz jakies kompleksy ktore Cie powstrzymuja przed otwarciem sie.

No właśnie nawet masturbacja mi nie pomaga. Nie odczuwam przyjemności ani z tego ani z seksu . A kompleksów nie mam w sumie . Może jeden, ale on mi w seksie nie powinien przeszkadzać . Z resztą chłopak mi wielokrotnie mówi że mnie kocha i że mu się podobam więc tym bardziej ... Nie wiem o co chodzi .

Gość alexa226
udany sex tez zalezy od tego jak szybko zaczelas wspolzyc. czy przed tem nim zaczelas to sie masturbowals?? albo masz problemz partnerem. mozliwe ze nie trafilas na takich co Cie nie pociagaja. i sama o tym nie wiesz. albo cos tkwi w twojej psychice ze ci blokuje.

Gość alexa226
sprobo od jakis nastrojów malch zabawek wlacz do sexu troche pikanteri. mozliwe ze jestes bardzo ognista i namietna kobieta i potrzebujesz bardziej rozleglej zabawy niz tylko klasyki.

Gość gość
Chodzi o to, że on może ma za małe jaja, i Ci nimi po doopie, lub warach nie chlasta. 😴