Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawy_23

jak często erekcja?

Polecane posty

mimo wszystko rodzice są ważni. to powinno być pierwsze źródło informacji... a jest duży odsetek rodzin gdzie w ogóle się z córkami nie rozmawia na takie tematy, ginekolog, seks, pierwszy raz, antykoncepcja itd .. a taka z natury nieśmiała, wstydliwa nastolatka, jak nie ma powodu bezpośredniego do wizytu u gina to odkłada taką kontrolną pierwszą wizytę. gdy jest nie naciskana czy namawiana , a dochodzi skrępowanie +brak świadomości jak ważne są takie wizyty, to później przychodzi 20kilku letnia panna do gina pierwszy raz na wizyte po "72h po" ... sam znam takie dziewczyny

nieraz jak się masturbuję, to wytrysk jest dopiero po jakichś 30- 40 minutach ( robię to delikatnie). Kiedyś to było dużo szybciej.

ciekawy ile ty masz lat? to chyba normalne, jak ja miałem 13 lat to dochodziłem po paru ruchach a z czasem coraz dłużej i teraz mogę się kochać jak mam ochotę godzinę lub dłużej. hm, mimo wszystko powinieneś szybciej dojść od masturbacji. jednak to to mniejszy chyba problem. gorzej sprawa wygląda z problemami z erekcją.

Mam 25 lat. Jak już erekcję osiągnę to mogę ją mieć godzinę a czasem i dłużej. Ale problem jest problemem i sam go nie rozwiążę.