Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa 1%

Czy wy oddajecie swój 1% na potrzebujacych?

Polecane posty

tak oddajemy zwykle dla zwierząt w tamtym roku były to króliki

ooo ja ja tez przekazuję 1% na Fundację Spełnionych Marzeń, na dzieci chore na nowotwory, fundacja świetna, wspaniali ludzie, ktorzy mimo, ze stracili swojego synka, to walcza dalej o życie innych dzieci, super ekipa, widziałam ich prace na własne oczy, dlatego właśnie im oddaję swój 1%:)

Gość rossariooo
Ja w tym roku chcę przeznaczyć ten jeden procent na Małopolskie Hospicjum dla Dzieci, a dokładnie na akcję, która jest opisana na stronie http://pomozbudowac.pl Na pewno warto pomóc tym dzieciakom.

Ja tez zdecydowalam oddac swoj 1% na Fundacje Spelnionych Marzen:) Ludzie, oni oddaja ten 1% na darmowa rehabilitacje!

żeby powiedzieć więcej może, to dodam, że taka rehabilitacja dla dzieci po nowotworach to koszt dla rodziców ok. 2-3 tysiące złotych miesięcznie, no więcej niż moja wypłata, a fundacja "funduje"" taką rehabilitację dzieciom w Domu Rodzica w Warszawie, opłacając też pobyt w tym domu równiez rodzicom dzieci

dokaldnie, to sa ogromne koszta.. Rodzice po operacjach dzieci wlasnie glownie na rehabilitacje zbieraja pienaidze poprzez subkonta ktore otwieraja im fundacje. Dlatego jak najbardziej powpieram to, co robi FSM.

Gość ja zawsze oddaje
i to jest najwazniejsze, zeby z tego nie zrezygnowac! A na co to juz kwestia wtorna. Ja oddaje na TOZ ze wskazaniem schroniska dla zwierzat w moim miescie.

dokładnie tak jak mówisz, nie należy zostawiac w PIT pustego miejsca, tak, gdzie się oddaje 1%, na co by to nie poszło, zawsze odpisujmy, nic nas to nie kosztuje

Wiecie co, ostatnio moja kolezanka mowila ze chciala mezowi wypisac pit wlasnie na FSM, a on sie nei zgodzil bo powiedzial ze odda tylko na jakas organizacje dzialajaca w jego dzielnicy, zeby sie troche wzbogacila. :)) rozsmieszylo mnie to, ale w sumie to tez dobra inicjatywa i jakis pomysl:)

No tak, tez znam takich ludzi:) akby nie bylo kazdy ma prawo oddac swoj 1% na to co chce, tak samo jak i go po prostu zmarnotrawic..:)