Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryteznaczenie

Ile kosztuje USG 3D?

Polecane posty

Ile kosztuje USG 3D? Szukałam informacji na ten temat, ale w necie same przeterminowane średnio z 2004roku. Przy okazji... w którym tygodniu najlepiej zrobić?

Gość Żylaste podłoże
umnie 250

Gość najlepiej wcale
a pieniądze przeznaczyć na coś pozytecznego

Gość jjjjjjjjjj jjjjjjjjjj
170+30 plytka z obrazem czy cos kolo tego :) woj slaskie

Gość jjjjjjjjjj jjjjjjjjjj
raczej mniej nie bedzie, z tego co slyszalam to wszedze oscyluje w granicach 200zl.

250 -300 zł kujawsko-pomorskie. jeśli ma być robione ze względów zdrowotnych, to lekarz ci powie kiedy najlepiej. ale jeśli ma to być pamiątka, to podobno wszystko jedno kiedy - my wybieramy się w 7 miesiącu :)

Warszawa - centrum medyczne lim 220 zł - ja poszłam na połówkowe (w 22 tygodniu), w poprzedniej ciąży poszłam właśnie w 7 miesiącu (pod koniec) i małej było już bardzo ciasno i z efektu 3D nie bardzo skorzystaliśmy, bo nie bardzo było widać. Ale udało się zrobić zdjęcie buźki :)

Gość mamjuzdosctego
2010r 150zl, 170 z plytka. 4d kosztuje 200

W małopolsce dokładniej w Muszynie płaciłam 200 złotych z płytką robione miałam w 28 tygodniu miałam zalecone ze względu na cukrzyce ciążową a fakt pamiątka bezcenna. Acha to było w 2010 roku w kwietniu.

Gość Zapytaj lekarza
do którego chodzisz, albo zadzwoń do innego i zapytaj o cenę.

Gość Zapytaj lekarza
Co lekarz, to inna cena, więc chyba prościej znaleźć w necie nr telefonu do ginekologa ze swojego rejonu i zapytać jego, a nie pytać na forum.

Gość walewryja
Ile kosztuje to nie wiem, bo nie mieszkam w Polsce, ale jak ktos u mojego lekarza ma ochotę sobie zrobic taka pamiątkę, to robi sie to między 24 i 28 tygodniem. Dziecko wtedy jest juz dosć duze, ale nie takie wielkie, jak pod koniec, gdzie już żadnej przyzwoitej foty sie nie da zrobic, tylko jakieś dziwne fragmenty. A czy robic, czy nie robic, to każdy sam musi zdecydować. My uznalismy, ze raczej nie bedziemy się sadzac przed telewizorem, żeby oglądać przez pół godziny, jak dziecko wykonuje ruchy w brzuchu. Do tego te zniekształcone gęby, które na tych filmach mozna często zobaczyć - dziekuję, postoję. Ale jak to dla kogos ma znaczenie, to czemu nie

Zaczynam mieć wątpliwości... To wszystko było dla mnie takie oczywiste, bo każda moja koleżanka ma 3d, ale czy rzeczywiście tak bardzo sama tego chcę... Właśnie sobie myślę, że już nie wiem czy chciałabym zobaczyć rzeczywiście zniekształcony obraz, kiedy mogę poczekać kilka miesięcy :)

W Kielcach 150zł (w tym płytka CD z nagraniem całego USG).

Gość kolashasd
też wazne zeby bylo dobrze, zapalcilam mniej i bylo wadliwe a w demeter moze troche drożej ale perfekt

Gość MamaZuzkiii
U mnie 150 z plytka na expercie 730. :)

Gość mrówka Z Z Z
płaciłam 300zł w krakowie