Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bakaxnjskjx

zalamana sprzedaza

Polecane posty

Gość bakaxnjskjx

dziewczyny czy ja cos nie tak robie ze swoja oferta??? sprzedaje od 3 miesiecy 420szt ubranek po mojej corce ( od urodzenia do roczku) + gratis takie rzeczy jak : karuzelka fisher price,lezaczek do kapieli antyposlizgowy,sterylizator do butelek parowy...... w tym 3/4 ciuszkow jest w stanie naprawde b.dobrym bo sama je kupowalam nowe.. te uzywane markowe rowniez w dobrym stanie.. doslownie kilka sztuk w stanie dobrym ( sama dostalam wczesniej). wychodzi za to 850zl - to jest jedyna 2zl za sztuke ubranka dla dziewczynki.. - 2 zl za kurtki - 2 zl za kombinezony - 2 zl za sukienki itp itd matko boska taniej zaopatrzec dziecka nie mozna... a jeszcze do mnie ludzie pisza czy bym nie mogla za darmo dac kilka ciuszkow bo sie cora rodzi.. albo za drogo dla nich.. ile za taka wyprawke tak naprawde trzeba by bylo wydac??? po 30 szt ciuszkow na allegro sprzedaja za 400zl robie jakis blad??

Gość pokaz te ciuszki
podaj linka,foty jakies

troche sprzedawałam na allegro i ważne jest: - jakość zdjęć - termin wystawienia (najlepiej wystawiać wieczorem na jakieś 10 dni) - nie ustawianie ceny minimalnej, a jedynie aukcja od jakiejś kwoty Pokaż aukcję, to ci może trochę podpowiem.

Gość Ja jestem Patrycja :)
To podziel to na kilka aukcji i sprzedawaj, pewnie zarobisz więcej :) Mało kto kupuje ubranka od razu na cały rok.

Gość edrt46y7u8i9o0p
Rozłóż to na kilka paczek !!!!!!!!!!!! Wydać 850 zł na raz to naprawdę dla niektórych duzoo!!!

a może rozdziel tą paczke na trzy mniejsze, wiesz wydac naraz 850 zł to duzo. A tak swoją droga jakbys sprzedawała kazda rzecz oddzielnie albo małe 3 czesciowe komplety, wiecej bys dostała niz 2 zł za sztuke

Gość mdjnrf.ker
Masz wystawione ?? Podaj linka

Gość bakaxnjskjx
w tym wlasnie problem , ze pracuje w domu pol dnia - drugie pol dnia zajmuje sie dzieckiem - nie mam czasu na robienie kazdemu ciuszkowi osobno zdjec itp.. praca+ dziecko+ dom - nie wyrabiam .. do tego potrzebuje tez czasu dla siebie.. sama mam dopieor roczna coreczke.. wystawialam aukcje gdzie rozkladalam te kupe ciuchow big kocu i robilam calosc na szybko.. bez efektu.. nie chce zarabiac wiecej na tych ciuszkach tylko po prostu chce sie ich pozbyc poniewaz zalegaja nam w pokoju 2 wielkie big kartony + karuzelke, lezaczek, sterylizator w kuchni szafke zajmuje.. za to bym po prostu corce na wiosne ciuszki kupila.. aukcje juz nie wazne.. daje po prostu ogloszenia w bezplatnych serwisach ( allegro mi konto zablokowalo bo nieoplacilam konta za te 3 miesiace wystawiania tych rzeczy) - a to z braku wlasnie czasu

Gość bakaxnjskjx
p.s - i nie tylko z braku czasu a po prostu nie mam glowy juz do tego....

bez dobrych zdjęć ciężko będzie sprzedać ciuszki, ludzie chcą widzieć co kupują. Jeśli nie masz czasu podziel ciuszki na rozmiary i tak jak pisały dziewczyny wystaw na kilku aukcjach. Zdjęcia możesz robić sukcesywnie (codziennie inna porcja ubranek).

Gość Ja jestem Patrycja :)
No już nie przesadzaj że z rocznym dzieckiem w domu nie masz chwili czasu :O Ja mam dwuletniego syna i miesięczną córeczkę i jak sobie wszystko dobrze pochwytam to czas znajdzie się na wszystko tylko trzeba troszkę pogłówkować :)

Gość bakaxnjskjx
ale zaloze sie ze w miedzy czasie nie masz pracy 8h dziennie minimum + 180m2 domu do sprzatania???

a mąż albo ktoś z rodziny nie może ci pomóc zrobić tych zdjęć i wystawić na allegro?

Gość bakaxnjskjx
maz patrzy tylko na to by po pracy usiasc i ogladac tv- z reszta gdyby on zrobil te zdjecia to by pewnie ktos chcial jeszcze by mu doplacic za te rzeczy.. niestety musze to na strych polozyc.. i na tym sie to skonczy.. dobra uciekam.. milego wieczoru

moim zdaniem nie sprzedasz tego w calosci chyba ze do ciuchlandu ale daj to w kategorie hurt nikt nie kupi ci w ciemno za 850zl to jest za duza kwota na zaryzykowanie, ewentualnie rozloz to na 3, 4 paczki to jeszcze jak chcesz ja od ciebie moge kupic ale musze przynajmniej pogladowe zdjecia zobaczyc :)) ile to jest kg? skad jestes? jak jestes zainteresowana to napisz do mnie n gg 6968090

Gość fdggterer
ha..juz wiem, dawalas na gumtree??A potem twoj maz napisal ogloszenie z pretensjami ze kazdy by chcial za darmo??Wczoraj to widzialam:)

podaj mi swojego maila, jak będę w ciąży z dziewczynką to do ciebie napisze :)

Gość jhjh
malo kogo stac na wydanie 800zł na same ciuszki dla dziecka jednarozowo ja tez bym ani polowy z tego nia dała wole kupowac co meiisac cos innego rozłóż to na paczki rozmiarowo 50-74, 80-92 itd