Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekna i sławna

Czy facet moze byc w związku z mocno owłosioną kobietą

Polecane posty

Gość piekna i sławna

jak w temacie

Gość piekna i sławna
czy są tu panowie, którzy lubią takie kobiety?

Gość dla mojej ciasnej cipki
Moze jakbys bardziej szczegolowo opisala to ktos by ci odpisal

Gość wysoki_ktos
Tak, ja jestem.. Nie lubię mody na depilację i podnieca mnie owłosienie u kobiet... Taki malutki fetysz :-) Pisz jak chcesz.. wysokiszczuply@gmail.com

Gość hihihi hahaha
nie, nie może:P prawo tego zabrania i jeśli facet je złamie, grozi mu wyrok 5 lat w zawieszeniu:D sorry za złośliwość, ale na głupie pytanie - głupia odpowiedź...

Gość jesli ci taka
odpowiada to poszukaj w zoo

Gość banani
nie martw się... czas na naturalność nadejdzie! Zobaczycie! jeszcze bedziemy się podniecać trwałą pod pachami;) zresztą co tam kilka włosków w jedną czy w drugą stronę wsród przyjaciół;)

Gość banani
a jeżeli facet ma mocne owłosienie... powinien informować wczesniej??? Nosić koszulę na 3 guziki czy raczej konspira? nie nie, to nie są głupie pytania;)

Gość piekna i sławna
u facetów owłosienie nawte najbardziej obwite jest iznawane za normw u kobiet owłosienie często jest uznawane za cos wrecz niehigienicznego

Gość wysoki_ktos
nie dla wszystkich.. Ja to lubię na przykład..

Gość reno59
Owłosione to najbardziej seksowna ozdoba kobiety no i nie ominę pończoch nylonowych.Te dwie rzeczy po prostu zwalają z nóg i często prowadzą do omdlenia :) Cudownie mieć taką kobietę,kobietę co posiada tam i ówdzie więcej włosów. Pozdrowienia dla niedepilowanych,odważnych kobiet.

Owlosienie i nylony? :D :D :D No szczególnie seksowne sa chya te włoski przebijajace się przez pończochy.

Gość Czytajciezezrozumieniem
A kto tam mówił o owłosionych nogach i nylonach? Nogi gładkie, nylony i owłosiony wzgórek łonowy. Najlepiej ładnie przystrzyżony a nie ogolony.

Gość srrrrrr45ty xz glodu sie zesra
ALE DO JAKICH WY PRAC TESKNICIE?? niech mi ktoras powie????jakie wy te prace kurwa macie ze wlasne dziecka zostawiac i leciac... to suka wychowuje dluzej niz wy za ile wracacie 1500???tyle jest warte wasze dziecko???slucham bez koloryzacji ze macie kierownicze stanowiska.bozaraz wszystkie beda miec i zarabiac 100000000.

pewnie nich zapiedala na ciebie jak mu sie szczeniakow zachcialo w koncy ty urodzilas i teraz bedziesz wychowywac przez nastepne kilkanascie lat , jak nie dluzej, wiec jestes nietykalna i zajeta strasznie rozumiem, ze realizujesz sie siedzac na dupie i udajac jakaz to ciezka wychowawcza prace odwalasz a co do tematu topicu to depilator ukradli????