Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bebica

sama juz nie wiem

Polecane posty

Gość Bebica

Zrobilam juz dwa testy ktore wyszly negatywnie a dalej nie mam miesiaczki czy moge byc w ciazy mimo negatywow czy to moze byc jakas infekcja

Gość miut
Zależy od stosunku i dni płodnych. Jak masz wątpliwości, to idziesz na badanie krwi i wszystko jasne bez domysłów.

Gość Bebica
odczuwam czeste parcie na mocz czytalam ze to moze byc poprostu infekcja jak myslicie?

Gość miut
Co ci da siedzenie tutaj? Idź do lekarza, niech da ci skierowanie na badanie moczu albo zrób płatne, to nie jest drogie.

Gość gfghhh
a w ktorym dniu robilas te testy? ile ci sie spoznia wczesniej mialas regularnie?

Gość vyh
mogłaś zrobić te testy za wcześnie albo niewiem... chociaż moja bratowa też robiła a dopiero w 16tyg. i to na usg okazało się ż e jest w ciąży

Gość jak też mam pytanie!!!!!!!
to ja też mam pytanie! 31-12 dostałam miesiączki cykle od 28 do 30 dni. Mam lekko podwyższoną prolaktyne na którą dostałam bromergon. Biore go od początku cyklu. W 14dc. wyszedł pozytywny test owulacyjny. 15dc. współzyłam z mężem do końca. 25 dc. zrobiłam test ciążowy - negatywny. Zaraz potem dostałam brązowych plamień - śluz zabarwiony na brązowo, potem na różowo, znów na brązowo i tak do 27 dc. 26 dc. rzygałam cały dzień... podejrzewam że to tak zawana grypa żołądkowa ( miałam styczność z dzieckiem które na nią chorowało) Dziś jest mój 28 dc. Jak wy to widzicie. Ps. w poprzedniej ciazy którą straciłam pozytywny test ciążowy wyszedł 23 dc Oo .... nie wiem juz co o tym myśleć a na prawdę nie chce kupować kolejnych testów ciażowych bo to już zakrawa na chorobę psychiczną.

Gość Bebica
spoznia mi sie 9 dni ostatni robilam wczoraj a pierwszy 4 dni temu:(