Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirabelka9si0

praca zaliczeniowa - dla księgowych

Polecane posty

Gość mirabelka9si0

Hej mam pytanie pisze prace zaliczeniową, o analizie finansowej. Mam już sporządzony rachunek zysków i start i bilans ( są to dane zmyślone). Teraz przede mną jest rachunek przepływów pieniężnych i tu zaczął się problem czy jeżeli daje do pracy tylko rachunek zysków i strat i bilans bez żadnych informacji uzupełniających ( np. takich jak amortyzacja, dywidendy itd.), to czy mogę zmyślać te wyniki w tym rachunku przepływów? Jak wykładowca mi to sprawdzi nie mając dodatkowych informacji. Tylko posiadając Rzis i bilans. Proszę o pomoc.

Witam chętnie pomogę w pisaniu prac zaliczeniowych, maturalnych,licencjackich itd. Pracę piszę już od dłuższego czasu posiadam odpowiednie wykształcenie. Niska cena solidna praca . Zapraszam do współpracy

Gość a co to za różnica czy
ja na zmyślonych danych robiłam zmyślone przepływy - juz nie pamietam dokladnie, ale jakie kwoty z jednego musialy grac w drugim a to mialo przelozzenie na trzecie, ale pomijajac to, to zmyslone

Gość gość
Oferuje pomoc w pisaniu licencjackich, magisterskich i zaliczeniowych. Przy pisaniu prac korzystam z różnorodnych źródeł, tj. pozycje literackie, czasopisma, roczniki statystyczne itp. Opieram się na źródłach powierzonych lub własnych. Cenę oraz termin ustalam z każdym indywidualnie w zależności od złożoności tematu, długości pracy oraz czasu potrzebnego na jej napisanie. Wszystkie prace powstają na indywidualne życzenie klienta od początku do końca. Zapewniam wysoką jakość, rzetelność, terminowość, anonimowość. Każda praca sprawdza jest w cenie systemem plagiatowym. KONTAKT; pelcwiktoria@onet.pl