Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bruneti

odchudzający sie ludzie CO ROBICIE BY NIE JESC ???

Polecane posty

wow, odnalazłam ludzi którzy nie słyszeli o Meridii :) Nie wierze normalnie...

bruneti dlatego podkreslilam ze STAWIAJAC NA ZDROWE odzywianie wegetarianie traca wage, bo wiadomo ze jak beda wpieprzac slodycze to nie schudna. Perwersja, no tak jakos wychodzi ze zawsze musimy sobie zprzeczyc:) a jesli chodzi o twoja wage ktor poszla w gore wskutek ograniczania miesa, to cale nie jest to dziwne, bo prawdopodobnie twoj organizm reaguje negatynie na bialko co ma zwiazek z twoja grupa krwi. chociaz niekoniecznie tak musi byc, ale wyglada na to ze jednak tak jest:):) meridia- tylko pod okiem lekarza i tylko w skrajnych przypadkach, jest to b. niebezpieczny specyfik dzialajacy podobnie do amfy.

Nivea77 czy ty jestes dziewczyna ktora dazy do anoreksji ?? Jeśli tak już jesteś moja przyjaciółką !! a tak szczerze to mow mi szybko co mam kupic... p.s. Nivea ile wazysz i ile chcesz ważyc ?

"Nivea77 czy ty jestes dziewczyna ktora dazy do anoreksji ?? Jeśli tak już jesteś moja przyjaciółką !!" :o :(

zaczęło się od tego że napisałam, że nie jestem grubaską, bo jestem wegetarianką. i o to mi chodzi. jeśli ktoś układa sobie sensowną dietę wegetariańską (nie po to, żeby schudnąć, tylko by uzupełnić wszystkie niedobory), to może być chudy, może być zaokrąglony, ale nie będzie GRUBASEM - osobą otyłą. no z tym się chyba, Perwersjo, zgodzisz? jeśli ktoś tylko wpierdala cukierki, frytki i czekolady, no to cudu raczej nie będzie, będą oponki.

kiyktikty kity _sorry jak zle napsialam - dzięki ja jestem bardzo chuda ale chce byc jeszcze bardziej...

"jeśli ktoś układa sobie sensowną dietę wegetariańską" A ja napisałam, że sam fakt bycia wegetarianinem nic nie znaczy, bo znam bardzo wielu grubych, a nawet otyłych wegetarian. Równie dobrze można powiedzieć, że jak ktoś je mięso nigdy nie będzie gruby, nie dodając, że chodzi o osobę, która odżywia się zdrowo i racjonalnie.

Bruneti idź do lekarza jak najszybciej. Lekarz Ci pomoże zostać anorektyczką. Konieczni idź z rodzicami.

hehehe, może w kulki z Tobą lecą, że są wegetarianami:D albo zwyczajnie nudzi Ci się i wymyślasz głupoty:D powiedz mi proszę w takim razie, jak można być otyłym jedząc tylko pieczywo pełnoziarniste, dużo owoców, jeszcze więcej warzyw i trochę nabiału? bo na tym polega zrównoważona dieta wegetariańska. możesz mi wierzyć, że jedząc w ten sposób nie ma się ochoty (i miejsca:P) na słodycze. jeśli odżywianie tworzyłoby grubasów, jedyną sensowną dietą odchudzającą byłoby jedzenie listka sałaty dziennie i popijanie go szklanką wody... a tak nie jest.

za to Ty jesteś kłótliwa bez sensu, bo po chuja takie dyskusje, jeśli ciągle się czegoś czepiasz i próbujesz na siłę udowodnić swoje zdanie? i tak, umiem czytać ze zrozumieniem, umiem też kilka innych rzeczy, których Ty nie umiesz na pewno, ale fakt, że mnie wczoraj wkurwiłaś na maksa i chciałam Ci udowodnić Twoją głupotę i ograniczenie umysłowe to już inna sprawa. tyle.

co wy z tym wege,, to ogole nie jest temat tegoi postu !!!! c=pytam co robicie by nie jesc a tu dyskusaj na temat tego czy jak sie jest wege to sie jest chudym :)