Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whitecollar1

Proszę o Pomoc.

Polecane posty

Gość whitecollar1

Witajcie. Mam nietypowa prośbę, bardzo dziwną, ale bardzo ważną. Potrzebuję zrobić zdjęcia przedmiotom. Listę miałem bardzo, bardzo długą, ale wiele z jej pozycji miałem w domu, albo mieli znajomi. Niestety nie miałem przedmiotów z całej listy. Jeśli ktoś z was ma może, któryś z tych przedmiotów i byłby taki miły i sfotografował je, to byłbym wdzięczny. Bardzo ważne jest też, by przy przedmiocie na zdjęciu była karteczka z napisem: CHARLIE. Pokaże o co chodzi na przykładzie: [img]http://img214.imageshack.us/img214/9681/img2410x.jpg[/img] Jeśli ktoś ma chęć pomóc, to bardzo proszę. Jest to dla mnie ważne, mimo iż wydaje się dziwne :D PRZEDMIOTY, KTÓRE POTRZEBUJĘ: Lista: Złoty zegarek Łyżwy Piłka do siatkówki Młotek Golarka elektryczna Pianino Kij Hokejowy Kij Baseballowy Karta świąteczna Koszulka moro Pomarańczowe trampki Sygnet Bieżnia elektryczna Stół do gry w tenisa Karta z pokemonem Skakanka Rękawice bokserskie Trampolina Bidon Hamak Zabawka robot Kajdanki Pięć markerów/zakreślaczy w różnych kolorach Karetka Pomnik Sygnalizacja świetlna Godło polski Jeep Proszę ewentualne zdjęcia dodać na jakiś hosting zdjęć i wysłać tutaj link.

Gość whitecollar1
Wieczorami ustawiam w dwuszeregu podpaski marki "Bella" a następnie rugam je słownie i chłoszczę bambusowym kijkiem, wyobrażając sobie, że jestem kierowniczką zmiany w chińskiej fabryce, która dyscyplinuje załogę :classic_cool:

Gość whitecollar1
No i może jeszcze zdjęcie prezerwatywy.

Gość whitecollar1
Czy wy też zapominacie się czasem podetrzeć po kupce? :o

Gość whitecollar1
Ażeby dogłębnie wczuć się w rolę kierowniczki, żrę od miesiąca ryż, noszę gustowny, granatowy mundurek i uczę się na pamięć czerwonej książeczki Mao napisanej oryginalnymi krzaczkami chińskimi.

Gość whitecollar1
Czasem przez nieuwagę nie strzepuję po sikaniu wszystkich kropelek moczu z siusiaka i wtedy mam zamoczone majteczki.

Gość whitecollar1
Aha, zapomniałem jeszcze o jednym, może nawet najważniejszym: Wibrator.

Gość whitecollar1
up

Gość whitecollar1
a co sądzicie o zostaniu męsą dziwką? :o

Gość whitecollar1
tylko jest jeden problem, mój fiutek (3 cm jak stoi) nie nadaje się za bardzo do anal izy :(

Gość whitecollar1
ale mam jeszcze jeden pomysł. Przebiore sie za dzełche i będe w dupsko chciała :)

Gość whitecollar1
może wtedy jakiś Pan bedzie mnie anal izował