Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przemyslaw 28

Nie oczekuj mojego szacunku jesli masz tzw. fucking friends;a

Polecane posty

Gość przemyslaw 28

mam szacunek do glupich blachar ze wsi co daja dupy od gimnazjum na kazdej dyskotece taki ich swiat, takie wzorce, nie znaja innych ale jak widze kobiete wrazliwa, inteligentnna, wyksztalcona, taka co marzyla o wielkiej milosci i byla by dobra partnerka ktora nagle po zlych doswiadczeniahc z facetami jest sama a potem wreszcie nawiazuje z kims zwiazek dla samego seksu, to mdli mnie i niedobrze mi sie robi, jak widze jak ona sie stacza od razu traci w moich oczach i staje sie dziwka

Gość mizunekobaka
Ojej, chyba się przejęłam... A nie, jednak nie :D.

Gość BladeLokiMam
No cóż, ja mam takiego właśnie przyjaciela... Choć nigdy w życiu nie pomyślałabym wcześniej, że mogę być kochanką. Jednak nie oceniaj mnie, bo to właśnie marzenia o wielkiej miłości doprowadziły mnie do tej sytuacji. Problem w tym, że kocham go ponad życie...a on nie jest gotowy na związek, tylko na taki układ z zaznaczeniem, że nie może nic mi obiecać. Sama mam dość tej sytuacji, na prawie każdym spotkaniu jest seks... Czasem mam ochotę poznać normalnego, kochającego mężczyznę... Ale serce mi pęka, nie potrafię przestać go kochać...

Gość przesadzasz
myślę, że przesadzasz. Są normalnymi osobami. każdemu należy się odrobina wytchnienia, nie tylko Tobie.

E tam, dziewczyny majace kochankow cechuja sie ogromnym temperamentem i maja ogromne powodzenie oraz nie maja zadnego problemu zeby znalezc sobie stalego partnera. jesli sa same to dlatego ze nie kazdy im pasuje. Sa to z reguly swietne kobiety. A te porzadne, cieche szare myszki pozostaja z reguly niezauwazone, bo sa za nudne. Widze to po sobie niestety :(

Gość blad przede wszystkim
nie "fucking friends", bo to oznacza "pierdoleni przyjaciele", tylko "fuck friend" czyli przyjaciel do pierdolenia. You fucking idiot!!!!

Gość dgdgdgd
popieram 🖐️ ale one tylko i wylacznie do dymania sie nadaja takze w zwiazku i tak by im nie wsyzlo bo za glupie :)

Gość kasixxx
moraira pierdolisz glupoty :D ja jestem tak atrakcyjna ze kazdy facet sie na mnie slini na ulicy , a mi sie robi niedobrze juz na sama mysl, oblesny dziady , mysle ze to te niedowartosciowane potrzebuja miec stalego posuwacza

Gość grzybiara jedna
mało takich tępaków:P

I bardzo dobrze :) Ciesze się,że są ludzie,którzy tego nie popierają. Ja nie rozumiem co to za głupia moda. Dla mnie facet,który miał przygodę na jedną noc jest skończony

Gość kasixxx
tu wlasnei nie chodzi o jedna noc :O tak ifacet do ciebie przychodzi, pijesz z nim piwo jak z kolega , a poznie skaczecie do wyra, ohyda :O

kasixxx Najgorsze jest to,ze myślą, że głupimi tekstami Ciebie zdobędą ;) Że piekne dziewczyny,które mijaja na ulicy są na tyle głupie,że na te ich obślinki polecą jak psy na kość

kasixxx Dokladnie. Ja sie nawet brzydze takim czyms. Dzisiaj pije i wkakuje do wyra z Toba, jutro z kims innym , pojutrze jeszcze z kims innym.. eh :/

przemyslaw 28 no i kogo to obchodzi to co myslisz? chyba to dziala na odwrót. Ja tam wszystkich szanuje i nie oceniam ludzi, BOG TYLKO MOZE NASZ OCENIAC, nie my. Widac ze glupi jestes, i co z tego ze zwiazek dla sexu duzo sie o tym slyszy, nic w tym nie jest zlego, zreszta ja bym tak nie mogla.

Gość kasixxx
niee wlasnie one sie uwazaja za lepsze, bo nie wskakuja byle komu tylko maja zaufanego stalego partenra do zaspokajania swoich potrzeb :D partnera kolege do lozka ? w czym sa lepsze ? moze jedynie w tym ze maja mniej syfow ,ale jest to takie samo dupo dawanie bez zobowiazan

blueska21Dla mnie facet,który miał przygodę na jedną noc jest skończony'' zal mi cie glupia jestes, za bardzo katolicyzmem mi tu smierdzi.

Gość Zenek bez spodenek
sie robi, jak widze jak ona sie stacza" od razu traci w moich oczach i staje sie dzi**a" Jak jesteś w niej zabujany to sobie ją odpuść. Na zawsze. :)

Girl_UKk Mam po prostu swoje poglady i katoliczka nie jestem bo nie wierze w nic, mam po prostu swoje zasady, odrzuca mnie takie koles i tyle. Jak ktos np nie lubi np wątróbki czy kaszanki i ich nie je bo sie brzydzi to tak smao mnie odrzucaja tacy kolesie. Mam prawo miec swoje poglądy, uznaję seks z miłości po prostu taka jestem,że nie mogłabym iść do łóżka z kimś kogo nie kocham.

Girl_UKk I nie oceniaj mnie skoro mnie nei znasz. Właśnie żal mi Ciebie, bo piszesz ,że jestem głupia tylko dlatego,że mam inne poglądy niz TY. Sorry,ale właśnie TY pokazałaś swoja inteligencję.

Gość Girl Ukk ty
niedorobie jeden haha

Gość dominika gdansk
chyba troche przesadzasz , kazdy po przezyciach przestaje wierzyc w prawdziwa milosc.

Gość lalalla
Ja mylę, że są dwa typy kobiet, które się decydują na taki układ. Pierwsze nie mogą znależć miłości a chcą się bzykać, cóż potrzeba fizjologiczna, chęć zaspokojenia chuci, odpręzenia się. One na prawdę chcą tylko seksu ze sprawdzonym partnerem, którego lubią i mu ufają. Drugi typ kobiet jest nieco bardziej żałosny, a mianowicie te kobiety są zakochane w facetach, którzy oferują im tylko seks bez zobowiązań...i one w imie miłości na to się godzą, smutne.

Gość kocham bez wzajemnosci
mnie sie wydaje ze to jest tak. Kobiety ida do łózka z miłosci,faceci niestety nie musza nas kochac zeby sie z nami przespac. Kobiety jesli sie zakochuja i seks jest zaje..sty to zaraz snuja plany na przyszłosc.Jesli trafisz na faceta drzewo to jest OK,jesli na pawiana to bedzie ci mówił ze nie jest gotowy na zwiazek,ze duzo w zyciu przezył,ze nie potrafi kochac,ze jest zaraniony i inne dyrdymały,a tak naprawde bedzie chodziło mu tylko o stała partnerke do łózka.Ty bedzies to nazywała zwiazkiem i czekała a dla niego to bedzie czysty układ.\Dla kudzi patrzacych obiektywnie to jest odrazajace,dla osoby w tym tkwiacej wszystko ok bo łudzisz sie ze jaednak cos czuje a jemu tylko o seks chodzi.Po co ma szukac cochwile innej jak moze miec układ bez zobowiazań.

Gość kocham bez wzajemnosci
polecam przeczytanie topicu PAWIANIZM-teoria osobowosci wszystkim tym którzy lub które sa w układach przyjacielskich powiazanych z seksem.

Gość lalalla
"Kobiety ida do łózka z miłosci,faceci niestety nie musza nas kochac zeby sie z nami przespac.'---> co za bzdura...kobiety nie zawsze idą do łóżka z miłości, wydoroślej;) Czasem wystarczy, że facet im się podoba, że go lubią lub mają ochotę poszaleć.