Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przemyslaw 28

Nie oczekuj mojego szacunku jesli masz tzw. fucking friends;a

Polecane posty

Gość kocham bez wzajemnosci
lala ... masz racje ale wtedy to jest seks dla sportu skoro chca poszalec wszystko własnie zalezy od tego co dla kogo ten seks znaczy

tez mam wielu kolegów którzy mi sie podobaja i lubie ich jako kolegów,ale do łózka bym z nimi nie poszła.Chyba jakas inna jestem hihi

Gość bo nie ma czegos takiego
jestes calkiem normalna :) nie myslisz cipa

a teraz moi drodzy ma pytanie : co aytot tego topiku chciał przekazać ogółowi pisząc te słowa: jesli masz tzw. fucking friends;a

sa tez normalni faceci którzy nie mysla tym co maja miedzy nogami tylko mózgiem ale tych facetów jak i normalnych kobiet jest juz coraz mniej.gatunek na wyginieciu:-)

Gość ludzie to jest chooore
jasne pojde sie przespac zkolega, nie ma w tym nic zlego :O podoba mi sie tez inny kolega, z nim tez powinnam?

Gość lalalla
A czy seks to zbrodnia? Nie przesadzajcie! Jak kobieta chce sie bzykac z kumplem, to jej sprawa. W sumie chyba lepsze to, niż wściekłość i depresja z powodu braku tego seksu. Poza tym to bezpieczny seks, ze sprawdzonym partnerem a nie ruchanko pod dyskoteką z pijanym murzynem.

Gość ludzie to jest chooore
bezpieczny seks ze sprawdzonym partnerem :D prosze cie.. nie jest lepsza niz kolezanka ktora daje dupy 5 roznym sprawdzonym parterom , tez ma seks dla samego seksu, mylicie chyba pojecia

jesli mam pewnosc ze ten mój przyjaciel robi seks tylko z mna bo taki mamy układ to pewnie ze lepsze to niz nic abo koles z dyskoteki.

Gość lalalla
Seks z kumplem jest czymś innym niż jednorazowe wyskoki z obcymi facetami. Jest bezpieczny, bo wiesz, że cię nie pobije, nie udusi, nie zrobi ci krzywdy...Poza tym jak się ludzie dobrze znaja, to znaja też swoje potrzeby, potrafią lepiej się zaspokoić, lubią ze sobą rozmawiać i przebywać.

Gość ncclodospdoodkd
do ludzie to jest chooore czym innym jest sex z obca osoba / osobami, czyms innym z przyjacielem, a czyms innym z facetem z obcymi - chwilowe zaspokojenie pozadania z przyjacielem - zaspokojenie pozadania i potrzeby bliskosi, takze emocjonalnej z partnerem: z przyjacielem - zaspokojenie pozadania i potrzeby bliskosi, takze emocjonalnej + wyraz milosci

Gość to jest chore
z przyjacielem - zaspokojenie pozadania i potrzeby bliskosi-- musicie byc autentycznie baaardzo glupie... ok facet sypia tylko z toba ?? dlaczego tak uwazasz ?przeciez z jakis powodow jest to uklad a nie zwiazek , m.in. z takich ze sie nie wtracasz w to z kim jeszcze sypia, druga sprawa bliskosc i pozadanie? jaka bliskosc? chyba fizyczna, a w psychice ci nie siedzi ze facet tak naprawde ma cie gdzies ??

Gość ehh dyrdymały
"czasem wystarczy ze facet im się podoba, chcą się wyszaleć" oj dziecko to TY wydoroślej, jak faceta się bardzo pożąda i NIC poza tym to coś takiego szyyyybko się nudzi :)

Gość to ja pisałam
i nie jestem autorką :D nie chciałabym sypiać faceta który ma mnie za zwykłą dziwkę:D

Gość pasje w czym rozumiem?
ja bylam fuckin friendem, i dzisiaj mam kogos kto mnie kocha i docenia, jak facet mowi ze nie jest gotowy na zwiazek, to znaczy ze cie tylko bedzie ruchac oj mnie to mowil jeden, ale byl gotowy na zwiazek jak te gruba berte o chodzenie prosil:P

Gość gość
Kobieta zostaje szmata bo marzy o milosci heh kobietki co wy gadacie? Przeciez nikt w to nie uwierzy!