Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wydymka

czy jak kobieta ma orgazm to na penisie czuje się

Polecane posty

Gość nie wydymka

skurcze?

Gość _taki jeden_
Mi się to z jedną partnerką zdarzało, że czułem, jak jej pochwa tam w głębi pulsuje u ściska mojego. Ale to chyba nie jest reguła. Zależy też od pozycji i pewnie paru innych rzeczy.

Gość to fajne uczucie
jak skurcze czuje się na penisie nie każda to coś ma

Gość super........
super te skurcze i jak ma mokro a otwór pochwy jest otwarty

Gość mój facet mówi...
że czuje właśnie skurcze. Takie pulsowanie. Zaczynają się jak się zbliża orgazm i dlatego tak trudno mi dojść do finału bo najczęściej mój facet wtedy kończy bo nie może się powstrzymać :o

Przy pochwowym często tak mam. Ale to też jeszcze przed orgazmem zaczyna się pulsowanie i jest wtedy bardzo przyjemnie. Tą fazę przed to mogę przedłużać i przedłużać. Po orgazmie też jeszcze jakiś czas pulsuje. A znowu przy łechtaczkowym jest to zwykle jeden mocny ścisk przy orgazmie i nie ma skurczy.

dobry doradca nie o to chodzi. To nie jego penis pulsuje, tylko to pochwa pulsuje. Z masturbacją dildo mam tak samo.

oczywiście że rozumiem że pochwa pulsuje Przecież taki był temat. Tylko gdy zaczyna się pulsowanie to facet odczuwa taką przyjemność na penisie i gdy to następuje w chwili ruchu penisa w kierunku sklepienia pochwy to juz dochodzi do początku wytrsku i nie zdązy wyskoczyć

"Tylko gdy zaczyna się pulsowanie to facet odczuwa taką przyjemność na penisie i gdy to następuje w chwili ruchu penisa w kierunku sklepienia pochwy to juz dochodzi do początku wytrsku" Chodzi ci o wytrysk, czy kropelkowanie? Przy kropelkowaniu piszą, że możliwość ciąży jest bardzo znikoma. Więc jak nie zdąży to ciężko wygrać na loterii, choć się zdarza. Ale nie o tym... Mój facet daje radę jeszcze mimo pulsowania i wytrysk jest później. Praktyka czyni mistrza. Jak by dochodził od razu na początku pulsowania to by nie było tak fajnie, tak jak pisze "mój facet mówi...".

Gość krrrrrrrrrrrrbz
ja czuje jak jestem w mojej..ostatnio było tak ze dochodzilismy w tym samym czasie czułem takie własnie pulsowanie a pozniej tak jak by ona zasysała mojego penisa tak ze chciałem jeszcze dalej w nia wejsc .. a jak wystrzeliłem to czułem jak mi nasieniowody rozrywa ..zajebiste uczucie

Gość krrrrrrrrrrrrbz
A moja sie nazywa Mareczek i mała kozią bródkę