Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzyszłaBlondyna

Proszę o pomoc i rade

Polecane posty

Gość PrzyszłaBlondyna

Hej, mam taki problem. Rozjaśniałam dziś włosy z rudo-czerwonych, wyszły jano-pomarańczowe, a odrosty wiadomo - prawie białe. Nałożyłam na to farbę popielaty blond i wyszły takie jakby popielate pasemka i bardzo jasno miedziane. Ale mimo wszystko chciałabym całe w jasniutkim blondzie. Tylko co robić, czym? Proszę farbowane blondynki o pomoc :)

Gość akvamarinna
Matko jedyna, podziwiam te dziewczyny, które same sobie farbują i wychodza im później na głowach takie cyrki... Dlaczego nie pójdziesz do fryzjera? :O każda chce być taka samodzielna...

Gość PrzyszłaBlondyna
Byłam u jednej, ale marudziła że na czerwonych tylko jaśniejsze pasemka zrobi więc dałam sobie spokój. Szczerze mówiąc źle nie wyglądam teraz, ale chcę mieć całe włosy w jaśniutkim blondzie :) Marzę o takich, proszę o rady jaką farba taki uzyskam. Może są jakieś takie extremalne...

to co piszesz to jakaś masakra do fryzjera trzeba isc i robic dekoloryzacje czyli sciagnac farbe a dopiero potem alozyc nowa ale zes sobie zrobila papranine na glowie teraz sie ogol do lysa

Hej mi moja fryzjerka zawsze kupuje rozjaśniacz z joanny a miałam włosy ciemne i doskonale wyszły mi pasemka bialutki więc może spróbuj tym rozjaśniaczem.Powodzenia

Gość PrzyszłaBlondyna
Ty idiotko, przeciez piszę, że jest ok. Mam popielaty blond i troszkę bardzo jasnych miedzianych pasemek i chcę się tylko dowiedzieć, czym zakryć te pasma aby mieć czysty blond! Teraz już koloru zdejmowac nie będę... :(

Gość PrzyszłaBlondyna
Karolcia83201 Ja właśnie robiłam tym z Joanny do 6 tonów... Może sa jednak jakieś silniejsze...

Gość idiotką to jest tu autorka
aż brak słów, jak można sobie na własne życzenie tak niszczyć włosy.... tępota straszna, jak już zrobisz sobie ten blondzik to przynajmniej do poziomu IQ będzie pasował :D :D

Gość PrzyszłaBlondyna
Levviatan Bo w jasnych jest mi 100 razy lepiej podobno :D

sama jesteś idiotka zrób sobie nawet siwy na pewno będziesz super wyglądać zamiast iść do fryzjera i zrobić to profesjonalnie to się paprasz sama więc się papraj dalej i niech ci wyjdzie jak najgorzej

Gość PrzyszłaBlondyna
Naprawdę nikt nie ma dobrych rad, tylko jakieś chore jazdy zazdrosnic (pewnie czarnych i zdesperowanych)

Gość PrzyszłaBlondyna
Właśnie, że wyjdzie cudowny blondzik i cię zastrzele zdjęciem wtedy :D

hahaha zabłysła idiotko inteligencja wole byc brunetka niz farbowana blondynka i to jeszcze beznadziejnie ufarbowana zenułłła totalna haha

Gość idiotką to jest tu autorka
hahaha zazdrośnic :D Ty głupia szkapo, ja farbuję sobie włosy na brąz ZAWSZE u fryzjera! I mam wykonane profesjonalnie, włosy są zdrowe, nie mam takich problemów jak ty... Tak, bardzo zazdroszczę ci tego, że nie masz nawet kasy na dobrego fryzjera :D

Gość PrzyszłaBlondyna
Jasne, nie mam kasy i jestem źle ufarbowana :D Tylko, że nieprawda :D Jutro poprawię jeszcze jedna farba i będzie idealnie, a jeśli nie to pójdę do fryzierki. Myslałam , że jest to forum gdzie kobiety sobie doradzają, a nie jadą po sobie. Szkoda, na wizażu.pl na pewno ktoś mi doradzi