Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matka przedszkolaka

Przedskzolanka bez wykształcenia !!

Polecane posty

Gość Światełko Pamięci
oj 2 razy mi sie wkleilo ups ... ja mysle nad studiami medycznymi bo czuje ze musze pomagac ludziom ale jestem oburzona jak ktos tak mowi o kims ze srednim wyksztalceniem! mi przykro, bo chodzilam do policealnej bezplatnej szkoly niedawno tak dla siebie to zrobilam.... a ktos tak mowi... niektorzy studiuja a naprawde nic nie wiedza...a ja mysle ze EQ jest wazniejsze niz IQ ... czyli empatia.... bo prawda jest taka ze dzieki IQ dostaniesz prace, ale to wysokie EQ pozwoli Ci sie w niej utrzymac - takie powiedzenie zapamietane z kursuch angielskiego

Gość gość
Co teraz znaczy magister skoro osoby , które tym się chwalą nie potrafią pisać.. tyczy się to mamy przedszkolaka, która pamięta, że ma 3 literki przed nazwiskiem ale o stylistyce i słownictwie swoich wypowiedzi już nie!!!

A ja miałam wolontariat w przedszkolu specjalnym zajmowałam się różnymi dziećmi na wózkach i nawet takimi co same nie jedzą jedzą miksy i jakoś dałam radę dzieciaki prze kochane najlepsze byłam tam mile widziana jak i dla pań tak i dla dzieci one mnie nie odstępowały na krok były wszystkie przy mnie z wielką radością a osoba która ma wykształcenie wyżej sra niż widzi a tak naprawdę zdarza się ze jest totalnym chłamem przekonałam się ale każdy kiedyś zapłaci za wytykanie innych palcami bo jest inny czy inne ma wykształcenie skoro ktoś nie życzy sobie by bez wykształcenia ktoś taki się zajmował jej dzieckiem niech siedzi w domu i sam sobie je pilnuje każdy powinien dostać szansę i pokazać że mimo tego że nie ma wykształcenia stać go na to by pomóc dziecku zjeść ubrać się pobawić się iść do toalety to nie jest takie trudne i należało by dać szanse też i takim osobą bo chcą bo w tym się dobrze czują i to kochają

Gość gość
kazda matka powinna miec wykształcenie pedagogiczne :-)

Gość gość
Zostań specjalistą już w 1 rok ! Polecamy NOVA Policealna Szkoła Promocji Kadr!! TOP kierunki: grafik komputerowy, wizaż, kosmetyka, instruktor fitness, asystent nauczyciela przedszkola, specjalista d.s. dietetyki, psycholog organizacji, instruktor terapii uzależnień, filologia angielska i wiele innych! Rekrutacja trwa cały rok ! Przyjdź do naszego sekretariatu a dowiesz się więcej : NOVA Centrum Edukacyjne ul. Dworcowa 39/1, Zielona Góra, tel 883070678, 683070678 mail: zielonagora@nova.edu.pl lub zapisz się ON-LINE: www.nova.edu.pl Czekamy na Ciebie!

Gość trttt

Jak pracujesz z małymi dziećmi to ten program szkoleniowy facebook.com/KrainaMuzyki/ jest świetny. Opiera się, krótko mówiąc na wspólnym muzykowaniu i nie bazuje absolutnie na rywalizacji, tylko na pobudzaniu pasji. Dużo zabaw słowno-muzycznych się nauczyłem i kombinuję z własnymi powolutku. Jak liczysz na rozwój kwalifikacji, bo uważasz, że studia do końca nie dały, czego potrzebujesz to warto.

Gość Maryla

Poradnia Kolorowa Fontanna (kolorowafontanna.pl) prowadzi ciekawe warsztaty profilaktyczne! 🙂