Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matka przedszkolaka

Przedskzolanka bez wykształcenia !!

Polecane posty

Gość Matka przedszkolaka

U nas w przedszkolu pracuje pani bez wyksztalcenia, byla opiekunka a potem poszla na jakis kurs i obecnie pracuje w przedszkolu, czy to zgodne z prawem ??

Gość a jeśli dobrze zajmuje się
dziećmi to co to ma za znaczenie? :o

Gość to zależy od tego co
ma zapisane w swojej umowie o pracę. Może jest zatrudniona jako "pomoc" czy "pracownik techniczny" czy cos w tym guście - i wtedy nie potrzebne jest wykształcenie.

Gość Chyba zgodne
ponieważ ja jestem pedagogiem i za cholere pracy w przedszkolu znlec nie moge :( Nie mam znajomosci w takich placowkach :(

Gość Marleoy
a ch, ci do tego ?

Gość Matka przedszkolaka
Jestem oburzona, jakim prawem taka osoba zajmuje sie naszymi dziecmi?? rowy niech idzie kopac bezwyksztalcenia :O

Gość Edwinna
Lecz sie babo :O A co to za roznica czy ma wyksztalcenie czy nie?? wazne jak sie zajmuje dziecmi.

Gość bez przesady...zmu
Ty nie wiesz, co piszesz dziewczyno!! Jak może była opiekunka zająć stanowisko nauczyciela przedszkola? Chyba, że skończyła, albo jest na ukończeniu szkoły o wymaganych kwalifikacjach, to tak. Mamy demokrację i każdy może się przekwalifikować i podjąć pracę tam gdzie chce np. w przedszkolu również!

Gość rozumiem, że zrobiła
coś karygodnego twemu dziecku? Zapewniam Cię, ze osoby bez wykształcenia nie mają czego szukać w takich miejscach...

Gość tak to zgodne z prawem
zastanow sie dlaczego od razu mowisz, ze jestes oburzona? czy ona sie zle opiekuje dziecmi? poza tym czy ona jest przedszkolanka czy opiekunka? w przedszkolach sa rozne funkcje pomocnicze. Czasem ludzie po szkole gorzej sie opiekuja dziecmi niz ludzie po studiach...

Gość Matka przedszkolaka
No przeciez mowie ze nie studiowala tylko na jakims kursie byla :O

Właśnie, moze jest w trakcie studiów a Ty nie masz konieczności o tym wiedzieć...

wiesz, dla ciebie to moze "jakiś kurs"- a może to po prostu kurs kwalifikacyjny??? Moze ma studia pedagogiczne i dot ego zrobiła kurs kwalifikacyjny z pedagogiki przedszkolnej? A co Ty taka cięta na nią jesteś?

Gość Matka przedszkolaka
Nie wiem czy jest przedszkolanką czy pomocnicą.

no to zaszalalś teraz... pomoc nauczyciela moze mieć wykształcenie srednie, a nawet zawodowe

Gość bez przesady...zmu
Aha i żaden kurs nie daje kwalifikacji, musiała podjąć edukację conajmniej na poziomie licencjatu, który otwiera przed nią możliwości dalszego kształcenia. Cóż w tym dziwnego, z powodu braku pracy, ludzie po studiach chwytają się prac na niższych szczeblach prestizu społecznego i co? To znaczy, że juz nie mogą pracować na lepszych stanowiskach? Pogardzam takimi ludźmi, jak ty!

Gość Matka przedszkolaka
A mnie to nie obchodzi czy ona jest nauczycielka czy opiekunka, moje dzieci nie beda przebywac z głąbicą.

no jak nie wiesz to tak trudno sie dopytać :O a nie robić Halo wielkie przedszkolu na sali i nauczyciel i pomoc i woźna potrzebna a skoro robi kursy to penie ma studia i robi kurs w zakresie przedszkolnego nauczania poza tym nikt w oświacie nie zatrudni na stanowisko pedagog bez wykształcenia

Gość dddafaf
a ty masz jakie wyksztalcenie???? a co ty myslisz ze tylko ktos z zawodem to jest kims??? moze kobieta lepiej sie zajmuje dziecmi nic ty byssie zajela

przeciez napisałam, ze moze ma studia pedagogiczne, ale nie dajace kwalifikacji do pracy w przedskzolu i dlatego zrobiła jeszcze kurs!

od stycznia 2011 wszedł przepis, że osoby prowadzące prywatne przedszkola (i chyba żłobki, ale tego pewna nie jestem) i będące pomocą w przedszkolach państwowych nie muszą mieć ABSOLUTNIE żadnego wykształcenia, które dałoby im kwalifikacje do zajmowania się dziećmi idiotyczne trochę, ale cóż? tak już zasądzili :) ma to swoje dobre strony- może w Polsce otworzy się więcej placówek i wreszcie większość dzieci będzie miało szansę uczęszczania do nich zamiast teraz być w kolejce pod numerem 300 :)

to nawet nie wiesz, kto jest wychowawczynią- nauczycielką Twojego dziecka?? Cha Cha Cha- rozwaliłaś mnie! prowo, jak nic. I to marne.... :D:D:D:D:D

Gość Matka przedszkolaka
JA mam studia magisterskie :O

Gość Matka przedszkolaka
Wiem kto jest nauczycielka moich dzieci, ale on tez tam siedzi bardzo czesto , ba nieraz nawet nauczycielki nie ma a oni siediz :O W poneidzialem taka afere im zrobie ze sie nie pozbieraja :O

skoro nie odróżniasz w grupie twojego dziecka wychowawczyni od pomocy no to gratulacje :D:D Widać, bardzo zorientowana jesteś :D :D ale jakie kursy pokończyła, to juz wie :D:D!

Gość fan biedronki
donieś na policję suko

Gość peedobeer
też marzy mi się praca w przedszkolu :P