Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamadwulatka

sprzedam sukienkę ślubną

Polecane posty

sprzedam sukienkę ślubną rozmiar 38 suknia sprowadzona z Włoch. Na wszystkie pytania i szczególy odpowiem na maila. Suknia jest po profesjonalnym czyszczeniu. Miasto Kraków. Kontakt; suknias@yahoo.pl

A możesz napisać cokolwiek więcej o tej sukience? Głównie jaki ma krój ale najlepiej byłby po prostu wrzucić zdjęcie. Dzięki!

Suknia jest znanej firmy KNIGHTLY BRIDAL, została kupiona w jednym z renomowanych krakowskich salonów mody ślubnej.Pochodzi z kolekcji (sezon 2010, style no: KL0209-0Z).Suknia jest koloru jasnego ecru (colour: 05Ivory). Jest bogato zdobiona koronką oraz koralikami, ale przy tym szalenie delikatna i kobieca. * rozmiar: 38 * całkowita długość: 133 cm (168 cm wzrostu + 9 cm obcas - na taki wymiar była szyta, ale ostatecznie założyłam buty na obcasie 6 cm, natomiast do pierwszego tańca miałam obcas 4,5 cm i suknia nie włóczyła się po ziemi, była idealnie do ziemi) * rozmiar w biuście: 92 cm * pod biustem 82 cm * długość gorsetu: 17 cm * w pasie: 43 cm (2x) * w biodrach: 53 cm (2x) * długość gorsetu: 18 cm * suknia nie posiada trenu, jest jednakowej długości z każdej strony, na kole * stan sukni jest idealny w 100%, nie brakuje koralików, jak również nie posiada żadnych zaciągnięć na koronkach, ani plam * koraliki, cekiny, kryształki "na wszelki wypadek" dołączam do sukni * niestety halki do niej nie posiadam, ale nie ma problemu z wypożyczeniem. Suknia mimo zdobienia jest lekka, nie mnie się, idealnie trzyma biust, co również wspomagają ramiączka, które można w każdej chwili odpruć lub schować. Materiał nie ociera skóry pod pachami.Suknia nadaje się do przeróbek. Pytania proszę kierować na maila.Osobom zainteresowanym fotki prześlę na maila.

Gość buhehe to jest 38 ?? zarty
to jest co najmniej rozmiar 42/44 takze nie wprowadzaj w blad w ogole jeakies takie dziwne wymiary roznica miedzy niustem a pod biustem 10 cm ??

Wybacz, ale pozwolisz, że to ja się będę wypowiadała na temat rozmiarów sukni, gdyż ona jest u mnie w domu nie u ciebie!

Gość buhehe to jest 38 ?? zarty
mamadwulatka wiesz co podajesz wymiary sukni i wciskasz ze to jest rozmiar 38 ?? moze i 38 ale na pewno nie wedlug polskiej numeracji jak masz problem z prawidlowym podaniem rozmiaru to poszukaj sobie tabelki z rozmiarami i potem pisz rozmiar 38 to jest 70-72 cm w talii gdzie ty podajesz 86 I w biodrach 96 -98 cm a ty podajesz 106 takze jak widac zdecydowanie nie jest w porzadku ale co ja sie bede klocic zadna kobieta o rozmiarze 38 ci tej sukni nie kupi bo bedzie w niej plywac a szkodzisz tylko sobie bo sciagniesz do przegladania ofery kobiety w niewlasciowym rozmiarze i nie sprzedasz sukni pozdrawiam

haha ale jej dogadała. brawo mamo dwulatka, bo już za duzo chamstwa tu się zrobiło

A je poprę wypowiedź "buhehe to jest 38 ?? zarty " oczywiście jeśli chodzi o jej merytoryczną częś. "buhehe to jest 38 ?? zarty" - podała prawidłowe wymiary na rozmiar 38 i moim zdaniem to co przedstawiła autorka ma się nijak do tegoż rozmiaru.

weźcie pod uwagę że 38 włoska różni się od naszej...może to o to chodzi...

Wybacz, kto będzie chciał ten się ze mną skontaktuje by uzyskać informację. Tak jak ci wcześniej wspomniałam, suknia wisi u mnie w szafie nie u ciebie, więc nie wypowiadaj się. Może podałam wymiary w lekkim zapasie???? Może pod suknię ubiera się halkę, na kole????, więc też musisz doliczyć dodatkowy centymetr???? A tak na marginesie nie potrzebuję rzecznika, ani reprezentanta do tej sukienki, więc nie wiem dlaczego zabierasz głos. Z góry dziękuję bo mi temat podbijasz.

Gość a nie prościej byłoby
wrzucic tu zdjęcie ? Co do rozmiaru to się zgadzam - nie jest to na pewno 38 więc byłoby nie było autorka wprowadza w błąd , trzebajsno napisac - włoskie 38

Ja mam suknie rozmiar 34 polskie - talia 64 - biodra 89 natomiast amerykańska 2 I faktycznie na miejscu autorki napisałabym włoskie 38 i obok polski odpowiednik. A co do zapasu to zazwyczaj jest plus minus 2 cm i pierwsze słyszę że halka jest tak obszerna żeby doliczac jakieś centymetry ale to moje zdanie. Dziewczyny nie kłóccie się problem autorki czy ją sprzeda.

Gość jaaasnee 86 cm w pasie
w zyciu 86 w pasie to nie 38 - chyba w zadnym kraju,to takie 42 minimum i to w czyim domu wisi badx, leży albo lewituje nie ma znaczenia, moze byłaś w ciaży i zapomniałaś albo chciałabyś mieć rozmiar 38 i sobie wmawiasz Rozmiar Obwód klatki piersiowej Obwód pasa Obwód bioder 32 74-77 60-62 84-87 34 78-81 63-65 88-91 36 82-85 66-69 92-95 38 86-89 70-73 96-98 40 90-93 74-77 99-102 42 94-97 78-81 103-106 44 98-102 82-86 107-110 46 103-107 87-91 111-115 Wszystkie obwody w cm

Gość a ja mam tutaj wloskie rozmiar
i wychodzi na to ze wloskie 38 to angielskie 6 i amerykanskie 4 co odpowiada poslkiemu 36 buhehehe i niby poslkie 36 ma 106 w biodrach i 86 w talii ?? Gran Bretagna 6 8 10 12 14 16 18 20 22 USA 4 6 8 10 12 14 16 18 20 Spagna/Francia 34 36 38 40 42 44 46 48 50 Italia 38 40 42 44 46 48 50 52 54 Germania 32 34 36 38 40 42 44 46 48 Giappone 3 5 7 9 11 13 15 17 1 http://www.hostelscentral.com/articolo-ostelli-319.html

Gość a ja mam tutaj wloskie rozmiar
malotego wloskie 38 czasami jest porownywane do polskiego 34

przyznaję się do błędu;) z ta rozmiarówką włoską- nie sprawdziłam;) ale jak Pani sprzedająca nadal będzie taka nieuprzejma to nie wiem czy sprzeda tą sukienkę...

Gość może po prostu
zdjęcie wrzuć? same opisy mają się nijak

Gość jaaasnee 86 cm w pasie
obstawiam ciąze w czasie slubu i tyle, bo 86 w pasie to spora nadwaga

Gość chyba cos zle zmierzylas
sprawdz jeszcze raz bo ja bym byla zainteresowana