Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie - rosyjska madzia

pytanie do znajacych jezyk rosyjski - pomozcie!

Polecane posty

Kochani! Mam pytanie, pomocy! Mam na jutrzejsze zajecia przygotowac jakies info o (cytuje) "rosyjskaja gazeta". Nie wiem jak się to pisze po rosyjsku, nie wiem co wpisac w google, zeby mi wyskoczylo jakies info o nakladzie, o czym jest ta gazeta itp. Prosze pomozcie!

dawno juz nie mialam stycznosci z rosyjskim ;D ale wiem ze w technikum wpisywalam sobie w tlumaczu internetowym i mi przetlumaczalo :D wymysl jakies glupoty sobie po polsku i potem przetlumacz w translatorze . a co w tym moze byc nie mam pojecia ;p

taaaa, latwo mowic jak ja nigdy nie mialam stycznosci z tym jezykiem:) wpisuje w google na wszystkie mozliwe sposoby i nic. masakra jakas. moze ktos inny sie orientuje?

sciag sobie clownfish na skypa, wszystko przetlumaczy

Gość gość
korepetycje z języka rosyjskiego online skype Witam) W moim wypadku mi bardzo pomógł ta web strona http://preply.com/pl/skype/korepetycje-z-rosyjskiego Szukałam fachowców , które nie tylko znają że robią, ale i mają konieczne jakości, z doświadczeniem pracy i z ogromnym bagażem wiedz i umiejętności. Jeśli Państwu trzeba korepetycje z języka rosyjskiego, "native speaker" nośnik mowy doradzam tę stronę internetową. Tam prawdziwi fachowcy, bardzo odpowiedzialny podchodzą do swojej pracy nie tylko z dorosłymi ale i z dziećmi. I całkiem możliwy do przyjęcia koszt. tak że spróbujcie)) język rosyjski bardzo łatwo mi poszedł po Skype zajęciach ) Można otrzymać lekcje online Skype za darmo! nauka na Skype jest bardzo efektywna ! Doradzam)