Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PannaNieistotna

Błagam o pomoc !!!:(

Polecane posty

Gość aluchaaaaa
Twoj ukochany moja droga widac traktuje Cie jak swoja niewolnice nie znosi sprzeciwu - koszmar!a zwiazek opiera sie na partnerstwie i kompromisie! niestety z tego co widac juz stracilas SWOJA osobowosc podporzadkowujac sie jego ideom i zasadom...jestes jego wytworem nie soba...smutne :(

aluchaaa Rany, Ty nic nie rozumiesz. My jesteśmy jednością, nie ma podziału na płeć. Nie to co wy, że kobieta jest inkubatorem i sprzataczką. My mamy większe idee, niż śmiertelnicy. Dzielimy się swoją krwią by tworzyć jedność i jesteśmy sobie podporządkowani. I nie ma zdrady, a u was na każdym kroku jest. Szkoda mi was, nigdy czegoś takiego nie przeżyjecie...

Gość aluchaaaaa
ooo to widze ze tu jakies chore praktyki sa uprawiane...to nie przemowie Ci ;) no nic troszke Ci ten chlopak namotal w glowce bo nie kazdy zwiazek opiera sie na zdradzie nie kazda dziewczyna jest inkubatorem i sprzataczka na swoim przykladzie Ci moge powiedziec ze wszystkie obowiazki z moim facetem wykonujemy RAZEM my tez jestesmy jednoscia, i nie musimy sie laczyc zadna krwia :O ale jesli myslisz ze takie zabiegi Was polacza a Ty bedziesz szczesliwa jako "szara masa" (bo podporzadkowujesz sie jemu w pelni, on rzadzi Toba co oznacza ze nie masz swojego zdania) Twojego psychicznego chlopaka...to nie pozostaje mi nic innego jak zyczyc Wam szczescia...mam nadzieje ze i w takich ukladach jest ono mozliwe :) pozdrawiam!

Gość asfng
twojemu wampirowi brakuje trochę czupryny, jak widać jego nieśmiertelność nie dotyczy cebulek włosów

Gość ŁYSY_WAMPIR
apage algida

Gość anjah agita
rzucam klątwę magiczną na szarych śmiertelników :classic_cool:

Gość annamarciniaklubiekoniki
NAZYWACZ.SIE.ANIA.NAZWISKO.MARCINIAK.LAT.23.LUBIE.KONIKI.I.KOTOSTRUPY I UKŁADACZ PUZLE I SAMOCHODY SPORTOWE CO SIE DACH OTWIERA A KOLOR CZARNY ANIA ANI ANIUSIA ANIULA ANNA MARCINIAK KSIEŻNICZKA MROKU PILNOWAŁAM.DEMONÓW.

Gość everygirl
Ten Twój wampir jest trochę łysy ;) Za piękny to nie jest

Gość dethraghtuhr
Anno Marciniak, twój czas nadszedł. Idę po ciebie.

Gość ŁYSY_WAMPIR
Proszę, ujawnij tu publicznie me imię... Nie wstydzę się... Na Ciebie mam gorsze "materiały" Aniu...

Gość a dlaczegoooooo
TEN TWÓJ FACET (WAMPIR) MA NA GŁOWIE PERUKE CZARNĄ CZY CO TO KUUURWA MA BYĆ BO WYGLADA JAK ŁYSY ALFONS JAKIS HA HA HA. I TY SIĘ CHCESZ DLA TAKIEJ KUPY UPIEKSZAĆ..?? omg.

Gość xarananan
Anno... czy też raczej - Meigo. Znam Twe prawdziwe imię. Sama pewnie nie masz zielonego pojęcia kim ja jestem ani coś mi uczyniła. Ale ja pamiętam, ja czekam. W końcu spotka Cię kara.

a dlaczegoooooo Zaznałam z nim czegoś, czego Ty nie poznasz pustaczko... Twój gust kończy się pewnie i zaczyna na łysych pałach w dresie :o xarananan No to przybywaj i wmawiaj sobie dalej, że się znamy :D Nastała godzina demonów, 3 - zatem czekam na Cb :D

Gość darkens
A o Kwazarze już zapomniałaś? Nie wątpię iż Łysy Wampir to szczyt Twoich możliwości, z taką wagą (70 kg przy 1,72m wzrostu) nigdy nie dostaniesz nic lepszego...

Gość majjjciax
Ważysz 70kg przy 172cm wzrostu? to faktycznie sporo ;0

Gość AgentTomek
Wszystko, Anno. Śledzimy każdy Twój krok. PS to prawda.

Gość AgentTomek
Widzę Cię teraz, Anno. Wcale się nie śmiejesz :>

Gość darkens
Masz fajne konto na portalu randkowym, znalazłaś już jakiegoś wampira od siedmiu boleści? Widać kiepsko płacą w tym markecie. Dalej nie masz życia, dalej żyjesz internetem, przykro mi kochana...

1.Nie pracuję w markecie już od ponad roku, ale pracowałam. Tylko co z tego? 2.Nie żyję internetem, po prostu poprosiłam dziś o radę jak wiele innych osób, i co z tego? 3.Spie***laj 4.W poniedziałek widzę się z Sangiem i się dowiem kim jesteś...

Gość Marquis
Je suis Sang... Nie zdałaś testu. Nie zobaczymy się. Spodziewałem się, że okażesz się bardziej inteligentna.

Gość lalalalaaas
coz za bogata duchowosc :D

No Sang by mi tak nie napisał, już wiem kim jesteś! Ta gruba świnią Anką z Murowanej czy skądś tam. Zawsze mi zazdrościłaś, że byłam z Sangiem w związku. I pewnie znowu będę, więc zacznij pluć żółcią już