Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktos ma moze

czy ktos spotkal sie z tym wozkiem?

Polecane posty

Gość motylek w glowie
autorko :) a ty chcesz wozek taki typowo miejski,wiesz ze male kołka dają rade czy na bardziej wyboiste tereny?

Gość czy ktos ma moze
motylek bede jezdzic nim tylko po miescie:) chodniki nasze sa jakie sa ale mysle ze ten ktory chce dalby rade;) no i nie ukrywam ze cena tez kusi;)

autorko,zdecyduj sie-piszesz ze jestes wybredna, a wklejasz link do wozka, ktorym wstyd by mi było jezdzic, okropny jest:O dziewczyny wklejaja linki do fajnych,leciutkich wozkow,z fajna kolorystyka a ty piszesz ze sa brzydkie:O to czego ty szukasz?

Gość motylek w glowie
bambarka,to ZE SIE TOBIE NIE PODOBA NIE SWIADCZY O CZYIMS ZŁYM GUSCIE!!!!!!! autorko, a graco ? zobacz ten-niemal identyczny jak ten z twojego linka a jednak 3 razy bardziej ładny:) http://allegro.pl/graco-wozek-spacerowy-mirage-oslonka-gratis-i1418551819.html http://allegro.pl/graco-wozek-spacerowy-mirage-oslonka-gratis-i1418551819.html

Gość czy ktos ma moze
goska problemy z czytaniem ze zrozumieniem? no tak to jest na kafe czeste... nie napisalam ze wozek motylka jest brzydki, bo podoba mi sie ale nie jest taki jakbym chciala. a to ze tobie wstyd wyjechac takim wozkiem? no coz kazdy ma inny gust nie musi ci sie podobac. nie kazdy jest w stanie dac 500-600zl na spacerowke zeby pojezdzic nia parenascie miesiecy.

Gość czy ktos ma moze
motylku bardzo mi sie graco podoba:) ale niestety ma waskie siedzenie i dosc krotkie... bardzo na to zwracam uwage. wiec sama widzisz ze jest tyle pieknych tanich wozkow ale zawsze wymiary nie odpowiadaja:(

motylek w glowie kazdy ma inny gust ty masz taki ja mam taki i inne kobiety maja inne o to mi chodzi