Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktos ma moze

czy ktos spotkal sie z tym wozkiem?

Polecane posty

Gość no prosze prosze
obrzydliwy obrzydliwy na maksa:O za darmo bym go nie chciala bazar tandeta tanizna

Gość czy ktos ma moze
a twoim zdaniem jakie sa fajne? bo mnie nie tyle chodzi o sam wygląd co o wygodę dziecka, a ten jest przestronny. i nie pytam o wygląd bo to mnie akurat nie interesuje ale czy ktoś go używał i jak się sprawuje.

Gość klaudusia1523
nie masz co się tu pytać bo za taką cene za ten wózek to tu za raz wszyscy cie zjadą ja przed chwila też się pytałam o wózek za 830zł to od razu że tandeta i bazar bo za tani mi też nie chodziło ani o cene ani o wygląd tylko jak się prowadzi ten wózek ale od razu na mnie najechano ze badziew i żebym dołożyła z 300zł albo więcej i kupiła porządny tak to już jest na kafeterii jeśli ten wózek by kosztował co najmniej 2000 albo 3000zł to by ci każdy napisał ze super a jak już jest tańszy to badziew

Gość czy ktos ma moze
niestety wiem jaka jest kafe, ale licze ze znajda sie jakies uprzejme mamusie ktore nie beda komentowac jak wozek wyglada bo nie o to pytam, kazdy ma inny gust, ale powiedza jak sie prowadzi bo one badz ktos znajomy takowy wozek posiada:)

Gość o ja cie:D:D:D
klaudusia tępa dzido nie widzisz roznicy ze ty pytasz o wozek wielofunkcyjny za psie pieniadze i beznadzienej jakosci a autorka pyta o spacerowke...nie kumasz kretynko ze cena tej spacerowki akurat jest ok ale chodzi o to ze ten wozek jest poprostu brzydki spierdalaj gowniaro

Gość czy ktos ma moze
o ja cie ale po co sie od razu wyzywać?:D nie można grzeczniej:) jak już pisałam nie chodzi mi o wygląd, tez widziałam masę ładniejszych wózków ale nie spełniały moich "kryteriów" , chodzi mi tylko o funkcjonalność.

Gość klaudusia1523
nawet nie będę się zniżać do twojego poziomu i odpisywać na ten chamski post widać że nadajesz się na matkę jak ty taki przykład swojemu dziecku dajesz takim chamskim zachowanie to ja dziękuje

Gość o ja cie:D:D:D
idz gowniaro wozka szukaj na swoja wioche:D

Gość klaudusia1523
o i przepraszam za brak przecinków i kropek oraz za brak jednej literki którą mi wcieło bo już zostałam zjechana za nieznanie ortografii

Gość klaudusia1523
pozostawię to bez komentarza śmiać mi się tylko z ciebie chce że masz tak niski próg kultury i inteligencji

Gość czy ktos ma moze
jakbyście nie zauważyły to temat nie jest o przecinkach tylko o wózku:D pani która wypowiedziała swoje zdanie na temat wyglądu dziękuje i mimo wszystko doceniam:D

Gość kjkljkjl
klaudusia bez przesady.. moj wozek kosztowal kolo 600 zl, uzywany stelaz, nowe siedzenie, nie ma zadnych badziewiastych kwiatkow, czyli jezeli sie chce to mozna kupic cos fajnego po dobrej cenie..

a mi sie podoba :) tylko nie wiem czy na tych kolach bedzie ci sie dobrze prowadzilo :( ale wozek jest super ja mam z firmy coneco toledo :) jestem zadowolona :) pozdrawiam

Gość klaudusia1523
gdybyście się dobrze przyjrzały temu wózkowi do którego dałam linka to tam pod spodem są różne kolory i wcale nie ma na nie których wersjach żadnych kwiatków ani kół można nawet wózek wybrać w wersji jednokolorowej lub w dwóch kolorach i bez żadnych ozdób ot dwa kolory i tyle

Gość fajny ten wozek
mnie tez sie podoba.cena fajna ,wyglada tez calkiem fajnie. ciekawe jaki jest w praktyce.nie przejmuj sie autorko tymi komentarzami.tu na kaffe jesli wozek nie kosztuje 3500 tys to zawsze bedzie beznadziejny.

Gość czy ktos ma moze
bambarka dziękuje, mam wózek 3 funkcyjny ale jako spacerowy jest za ciężki niestety:( szukałam długo i większość wózków ma małe wymiary siedziska i za chwile dziecko jak będzie spało na spacerach to z wiszącymi nogami a ten jest dość pokaźny.

Gość czy ktos ma moze
fajny ten wózek, wiem ze tu tak jest ale się tym nie przejmuje a nie mam zamiaru dać 600zl za spacerówkę;) jak już mówiłam nie jest to szczyt moich marzeń, są dużo ładniejsze wózki, ale albo cholernie drogie albo właśnie małe wymiary siedziska :(

Gość czy ktos ma moze
dzięki za propozycje, ale wolałabym jednak 4 kolka, bo nigdy nie miałam styczności z 3 kołowym wózkiem i nie wiem jak się prowadzi i koniecznie musi być pełna raczka a nie 2.

Gość kjkljkjl
ah nie wiedzialam ze ma byc to tylko spacerowka:) w takim wypadku bralabym cos taniego, lekkiego, i stabilnego

mi osobiscie podoba sie ten niebieski :) czy turkus hehe na jedno wychodzi :) ten czerwony taki sobie :)

Gość czy ktos ma moze
kjkl właśnie ten wózek taki się wydaje:)

Gość czy ktos ma moze
mi tez sie podoba niebieski tylko obawiam sie ze bedzie szybko sie brudzil bo jest chyba duzo jasniejszy niz ten czerwony. ale trudno najwyzej bede czesto go prac;)

Gość czy ktos ma moze
dzieki

Gość czy ktos ma moze
motylek ale te koleczka sa takie male,albo takie sie wydaja. ja wole cos prostszego no i te ramy w miejscu gdzie powinien byc kosz na zakupy... nie podobaja mi sie. wiem wiem jestem wybredna strasznie:)

Gość motylek w glowie
bambarka i to, ze tobie sie nie podoba swiadczy o moim złym guscie? masz jeszcze jakies argumenty? porazasz kultura i byciem:O jezdze lira3 na co dzien,super wozek, sliczny,zgrabny, lekki z duzym siedziskiem :) no ale coz widac ty lubisz wozki typu "czołg":D