Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcinos24

Poznałem fajną, ładną dziewczynę, ale nie wiem czy warto

Polecane posty

Gość Marcinos24

z nią wejśc w związek, dziewczyna ładna, mądra uczuciowa, bardzo ułożona jesteśmy razem ok 2 miesięcy i wczoraj doszło do zbliżenia i okazało sie, że ona ma małe piersi, poprostu ledwo wystające, a nosi push upy i wcześniej niezauważyłem, byliśmy troche podpici mi na widok tych piersi nie chciał stanąć wręcz mnie to obrzydzało i musiałem sie wykręcić, że za dużo wypiłem i nie moge, uprawiając z nią sex czułbym sie jakbym był z jakimś dzieckiem, a ona ma 23 lata :( myślicie, żeby ją zostawić ?

Gość Marcinos24
moje poprzednie partnerki miały spory biust było za co złapać i do czego sie przytulić :), a tutaj taka decha :(

Gość Marcinos24
zapomniałem dodać że nie chciał mi stanąć bo nie wziołem wiagry, w dodatku on jest taki mały że czy stoi czy zwisa nie widac różnicy :O

hmmm... nie wiem, ale myślę, że to ciekawy przypadek. Jeśli cię to obrzydza do tego stopnia, że nie możesz się seksić.... ale te jej małe piersi aż tak ci przeszkadzają, że przyćmiewają jej pozostałe zalety?

Aha. Poszukaj na kafe tej laski co zostawia chłopaka bo ma małego. Będziecie do siebie pasować.

Gość Marcinos24
oczywiście to był podszyw mam 17cm penisa w doskonałem kondycji staje na zawołanie :)

Gość spoko, wyluzuj
ten temat już był,,,

Gość Zdecydowanie..
Na pewno znajdziesz odpowiednie dla siebie wory wypełnione smalcem. Cyc jest najważniejszy, na twarz patrzeć nie musisz. Od tego masz gazetę.

Gość Marcinos24
czyli myślicie, że zostawić ją ? ale jak jej to powiedzieć, żeby jej nie zranić ?

Gość ojejejejej
byliśmy troche podpici " to jak w koncu? ona jest ulozona czy rozlozona?:D:D:D a tak na marginesie -10/10 dno i wodorosty bez zadnego polotu i fantazji

Gość Jelcz342
Lepiej nie wchodz w ten związek ta kobieta udaje kogos innego. dowód stanik pushap

Gość Marcinos24
zastanawiam sie jak taka kobieta będzie mogła wykarmić moje dziecko mlekiem ? przecierz skoro nie ma piersi to będzie musiało pić mleko w proszku, a na to nie moge sobie pozwolić :(

Gość Zdecydowanie..
Powiedz prawdę, że lubisz wory ze smalcem, a poza tym masz spore problemy z ortografią oraz jesteś opóżniony w rozwoju... Zrozumie, jak przeczyta...

Dziękuję, autorze, za poprawienie mi nastroju w dniu dzisiejszym. Masz w sobie dużo magii :D

huge girl ludzka głupota mnie przeraża hehehe, no co? chłopak myśli dalekosiężnie; a ze nie wie, ze piersi podczas ciąży napełniają się pokarmem...

Zdecydowanie.. Na pewno znajdziesz odpowiednie dla siebie wory wypełnione smalcem. Cyc jest najważniejszy a Ty to pewnie jakaś zazdrosna deska jesteś że się tak wyrażasz?

Gość Zdecydowanie..
dilanda - a nie wie o takich podstawach, bo opóźniony jest.. przecież w podstawówce to było..

Gość Marcinos24
ale jak mają sie napełnić pokarmem skoro ich nie ma ? może i sie coś napełnią, ale jak dziecko będzie chciało więcej zjeść i zabraknie ? albo będą bliźniaki to jak je wykarmi ? :(

Gość Zdecydowanie..
dilanda - deska nie, ale do wysokomlecznej mi daleko.. To fakt.. Po 40-tce duże są już przy pępku .. widziałam, myślałam, że zwymiotuję...

Gość Zdecydowanie..
Marcinos24 - ale ty jesteś głupi.. o matko!

Gość Marcinos24
a co myślicie o pompkach do piersi ?

Gość Zdecydowanie..
Bardziej jej posłuży wibrator..

Gość Marcinos24
jak si epodpompuje takie piersi to myślicie, że będą dawały więcej mleka dla moich przyszłych dzieciątek ?